ד"ר אודי בר

ד"ר אודי בר

בכנס של עמותת אסף הרצה ד"ר אודי בר על שיטתו האינטגרטיבית לטיפול בפיברומיאלגיה. הרצאתו עוררה בי עניין רב. ברצוני לשאול: האם מישהו/י שמע עליו או טופל אצלו?

ayelet102

New member
אודי

היי יש לו מרפאה בתל אביב יש פרטים באתר טבע לייף ויש שם כתבה שהוא הכין לגבי זה הוא בגדול לפי הבנתי מייחס חשיבות גדולה ומשייך הכל לנפש לכן צריך להאמין בדרכו כנסי לשם תקראי מקווה שזה יעזור בהצלחה

ורד לי

New member
לפני שנתיים בערך היתי אצלו

וגם אני כמו כולם רציתי טיפול פרטי טוב.והיגעתי אליו עקב הפירסום באתר . יש לי את מחלת הלופוס כארבע וחצי שנים (בנוסף גם 'קוליטיס' וגם פיברו' ). בגלל הניסיון הכושל שהיה לנו באותו יום במירפאתו אני לא מעיזה ללכת לאף רופא הומיאופט או טיבעוני יותר בחיים. כי הבנתי שאין שום תרופה או מזור להעלמותה או הקלתה של המחלה.. וברור שלו אין את התשובה , למרות שהיגעתי אליו מלכתחילה כי הוא פירסם שגם הוא חולה במחלה וזה המצב שמשך אותי להאמין שהוא יעזור לי . היסתבר לנו ,שלא דובים ולא יער. שלכם
תשמרו על עצמכם ועל כספיכם ורד -------------------------------- ו.....יש לי קומונה....בנושא הפיברו'' אתם מוזמנים/ת.....

B Positive

New member
נצל"ש מ ח י י כ ת שלום,

פירסמתי הבהרה בפורום השכן לגבי ההודעה שנכתבה שם בניק שלי. ולגוף השאלה - אין לי כל מידע לגבי ד"ר אורי בר לכאן או לכאן.

מיששש

New member
אני הזדעזעתי עמוקות מההרצאה שלו!!!

יש לו אישיות של גורו בכת - הוא צעיר, נראה טוב וכריזמטי מאוד, הוא מדבר בבטחון עצמי מוחלט ואפילו עם הגיון מסוים, א-ב-ל יש לו לא מעט טעויות קריטיות. זה בד"כ לא נורא כי כמעט לכל מטפל יש איזשהו חוסר בידע, אבל במקרה שלו זה מפחיד אותי בגלל יכולת השכנוע והדמגוגיה שלו. הוא מאמין שלכל מחלה יש קשרי גומלין עם הנפש - גם אני מאמינה בכך. אבל הוא לוקח את זה למקומות מרוחקים מדי לטעמי. הטיפול שלו בעצם מסתמך על אמפתיה, אנטי דכאוני (SAME או ציפראמיל) ועוד כמה תוספי מזון - וזה בערך הבסיס אצל כל מי שמטפל בפיברו', לא חייבים ללכת אליו בשביל זה. אני הייתי מעדיפה ללכת למטפל שלא מוציא לנו שם רע.

למעלה