ד.צ מחנה עופר?

hich987

New member
ד.צ מחנה עופר? ../images/Emo92.gif

חברים יקרים, אנא עיזרו לי למצוא את הד.צ של מחנה עופר שנמצא ליד גבעת זאב. אני לא יודעת איפה לחפש.. נתנו לי את המספר של קצין העיר אבל כבר כמה ימים אני מתקשרת ואף אחד לא עונה שם. ניסיתי גם בדואר של היחידה שלי - אבל האחראי אמר שהוא לא יודע. הוא עשה גם טלפונים לכל מיני אנשים ולא הצליח לברר... אולי תושיעו אותי? בבקשה? זה ממש חשוב לי... חבר שלי נמצא שם ואני ממש לא רוצה לשאול אותו את הד.צ כי כל הרעיון הוא לפהתיע אותו... לצערי גם אין לי מס' טלפון של אף אחד מהחברים שלו שאיתו בשביל לשאול אותם, כי כל מי שהכרתי והיה לי את המספר- כבר השתחרר
תודה...

hich987

New member
אני לא חושבת שהוא שגוי....

התקשרתי פעמיים למודיעין וקיבלתי את אותו מספר. פשוט עושה רושם שהוא מנותק או שהוא תמידית תפוס... אף פעם לא היה צליל חיוג נורמלי כשהתקשרתי את יודעת אולי באיזו עוד דרך אפשר להשיג ד"צ?

paulika

New member
נסי בקצין העיר בירושלים, טלפון מספר

02-5694638 או 02-5694584

hich987

New member
קצין העיר אמור להיות זמין 24 שעות

ביממה? כי אם כן, אז שוב לצערי גם בשני הטלפונים האלו שנתת לי יש צליל "תפוס" כל הזמן. (ותודה לך פאוליכה!)

תפני ל-144

תבקשי מספר טלפוןשל קצין העיר משם הרי בלחיצה על כוכבית השיחה עוברת. למיספר המבוקש אולי ככה הבעיה ניתנת לעקיפה.

אממאא

New member
אושיקו - קיבלנו מסגל מש"קיות ת"ש

בבא"ח את מספרי הטלפון של קציני העיר בכל הארץ, רוצה שאכין מסמך מסודר שתעביר למאמרים??

אממאא

New member
מספרי הטלפון של קציני הערים

ותודה לסגל מש"קיות תש בא"ח גולני....

oshiko

New member
../images/Emo51.gifהוספתי למאמרים

בקטגוריה "מספרי טלפון שימושיים"

אממאא

New member
מחנה עופר שייך לחטיבה-5

תתקשרי לטלפון 02-5884319 שזו השלישות, או לטלפון 02-5884200 שזו הלשכה, ותבדקי שם מה מס' הד.צ. של מחנה עופר. דרך אגב, ההורים שלא לא יודעים בטעות/במקרה מה הד.צ. של הילד???

hich987

New member
תודה רבה רבה על העזרה!!

אני אנסה להתקשר מחר על הבוקר

למעלה