ד-נ-ש-ה

mancha

New member
ד-נ-ש-ה

אח אח אח איזו הופעה מצויינת!!! מי שלא היה הפסיד בגדול!! אנשים, היה פשוט מעולה.. אם יש עוד הופעה של דנשה, אל תהססו ובואו בהמוניכם!!

TeeAnTee

New member
בהחלט הופעה ענקית

לא זוכר מתי צחקתי ככה פעם אחרונה, אבל למה כל כך קצרהההה? רוצים עוד

DJ$upreme

New member
הופעה מעולה!!! ומי זה ה-DJ החתיך??

ד-ד-ד-דנשה. מי שלא היה הפסיד. היה מעולה ומצחיק לדעתי.

mancha

New member
בדיוק!

בדיוק ככה.. היה ממש אחלה.. ד"א- אני הילדה שעזרה לך ולאיל לסחוב את הציוד..

כלב מים

New member
היה מעולה!!

לדעתי דנשה הם תואמי הביסטי בויז בישראל, גם מוכשרים, גם מצחיקים וגם לא לוקחים את עצמם יותר מדי ברצינות. ואם תשאלו אותי, הייתי עושה דברים רעים מאוד לבחורצ´יק הנחמד ששר נורא יפה והיה לבוש באדום. מישהו יודע אם יש לו חברה? ווינק ווינק?? אה, כן, אם מישהו תוהה, אני לא כלב מים, אלא כלבת מים. ווף ווף. גררר...

mancha

New member
אממ כן

יש לו חברה.. נורא נחמדה אפילו.. שישבה בקהל..

dansha

New member
כלבת המים מדווחת מביתו של הכוכב

ובכן, הצלחתי להסתנן אל תוך הבית של נימרוד, השתלטתי לו על ה"ניק", ואף השתעשעתי עם הכלבה שלו שמופי. את החברה שלו כלאתי במרתף, צבעתי קצוות לבלונד, והחלפתי את מקומה לצידו. ווינק ווינק ;) כן, היא באמת הייתה חמודה... אגב, פגשתי פה את דודי באמבטיה. תפסתי אותו ערום מתלטף עם מגבת ושר את: don´t cry for me Argentina. באמת יש לו קול טוב.

mancha

New member
ויייייייייקייייייייייי

ידעתי שאני צריכה לבדוק את הכרטיס האישי של "כלב מים"

כלב מים

New member
הל-ל-ל-ו!!

זה מה שקורה כשמנסים לשלוח הודעה בתפוז, והשרת טוען שכל השמות שאתה בוחר תפוסים. מרוב יאוש הקלדתי "כלב מים", ופתאום דווקא זה תפס. אינעל ראבק. כולם יודעים שכלבים רטובים מריחים קצת... אמממ... לא כמו פרדס ביום אביב בואו נאמר. אז מה קורה אחות שלי, הכל טוב?

mancha

New member
כלב מים? איך הגעת לזה בכלל?

אני רק מתארת את מה שעברת לך בראש כדי להגיע ל"כלב מים".. חמוד אבל..ואולי בכלל התכוונת לכלב ים, שעד כמה שאני יודעת הפרווה שלו לא ממש מסריחה.. לאאא משנה.. נו, אז איזה כיף היה בהופעה, נכון?נכון? נכון?? יאללה.. תשבחי אותה..

BIGO-G

New member
כלב ים עם פרווה?

טוב אני מניח שאחרי חמוס ברווז הכל אפשרי.

כלב מים

New member
סיפורו של כלב מים

היה לי פעם מפקד בצבא שהיה מורעל לגמרי, אבל נשארו בו אניצים של חוש הומור, והוא נהג לקרוא לאנשים בשמות לא מחמיאים סתם בשביל הקטע... בקיצור, אחד מהכינויים היה "כלב מים", וזה דווקא הצחיק אותי לאללה. ספק כלב ים, ספק כלב רטוב, ספק סתם כלב שאוהב מים ורץ כמו טמבל לקפוץ בשלוליות, מה שזה לא יהיה זה הצחיק אותי. אחר כך התחלתי לקרוא לאחד הטבחים בשם הזה, עד שהוא חטף קריזה וזרק עליי ארגז של לחם. הוא פספס, כמובן, אולי בגלל שהוא כלב מים והארגז החליק לו מהיד הרטובה.

TeeAnTee

New member
בקשה!

ביקשו ממני לבקש שיכתבו פה את רצף התנועות של הריקוד בשיר "בוגי ווגי", לא היה כזה דבר מאז המקרנה

DJ$upreme

New member
קוראים לו נמרוד והוא בן זוג של דודי

אבל את יכולה תמיד לנסות.

tomoshe

New member
דודי? נמרוד ודודי? יוסי וג´אגר?

אתה עושה לו אאוטינג או שלא הבנתי משהו? חפיף. מה זה חשוב בכלל.

DJ$upreme

New member
היה צריך להיות דודי וג´אגר במקור

אני הרי אעשה הכל בשביל הקפצה. אפילו אאוטינג פיקטיבי.

כלב מים

New member
הבהרה

מכיוון שזה באמת לא משנה, אני אעשה להם אאוטינג ואספר לכל העולם ששניהם סטרייטים גמורים. לדודי יש עדיין "משהו" למגבות רכות, אבל למרות זאת הוא נמשך לנשים (בד"כ מעל גיל ההסכמה). ווף, המים קרים היום.

למעלה