ד!!!!י נמאס לי!!!!

OFIRB9

New member
ד!!!!י נמאס לי!!!!

לא יכולה יותר די! אני מתה על האנשים בפורום הזה, אני נכנסת לכן כל יום מחדש, ואין פעילות!!!!! משעמם! אין למה להגיב! אין תגובות! את פותחת משהו חדש מגיבים לך פעם אחת וזהו! אין על מה לדבר! זה עצוב!!!!! פורום פוקימון הוא הפורום הראשון שעליו הגעתי, הפורום הזה זה הפורום שבזכותו הכרתי אולי מאה אנשים חדשים בשנה האחרונה! הפורום הזה יותר מדי חשוב לי מכדי שאני אכנס ולא יהיה בו שום דבר!!!!!!!!!!!!! פעם היו פיקים שירשורי תמונות שירשורים משחקים וכולם היו משתתפים! היום רק אני וניקול, והשאר משתפים פעולה קצת פה קצת שם! לא יכולה יותר! אני באה הנה ואני כבר מתחילה לבכות! אני מתגעגעת למה שהיה פה פעם! למה אי אפשר לחזור לאותו זמן? שום דבר אבל שום דבר לא השתנה! ועם פורום דרגון בול זי ודיג'ימון מסתדרים בלי לראות פרקים כל יום גם אנחנו יכולים! הבר היחיד שמבדיל אותנו זה שאנחנו לא מנסים לשתף פעולה! כשיש משחקים אף אחד לא משתתף! כשיש פיק חדש אף אחד לא קורא! זהו זה!!!! אני מאיימת על עזיבה בקצב הזה!!!!!!!!!! פשוט רציתי להוציא את כל מה שהיה לי בלב בחודשים האחרונים

Yuske

New member
זה דיי מזכיר לי את

מה שרשמתי לפני כמה ימים... בכל מקרה אופיר צודקת! פעם זה באמת היה פורום גועש ורועש...יאללה תתחילו לזוז ולכתוב פה דברים, אם אני לא לומד ובמקום ללמוד אני פה בפורום זה אומר שאתם צריכים לעשות בדיוק אותו דבר! (כמובן אחר כך לחזור ללמוד כמו שאני עושה...) אז אם למישהו יש הצעות לאיך להחיות את הפורום שיגיד עכשיו! אחת הסיבות שאני חושב אגב שהפורום אמממ....מת. זה בגלל שיש תקופה של בגרויות ומגנים לחלק מאיתנו אז ככה שתשארי ואם בחופש הגדול יתחילו להגיב (חוץ ממני:(........) אז תרגעי, ואם לא אז...הפורום באמת מת...

Thestral

New member
תראי בואי נגדיר את זה ככה../images/Emo108.gif

כשאנשים עושים בכלל טובה ונכנסי הנה, אז הם יותר מדי עצלנים כדי לכתוב "כל הכבוד" או :"יפה" או "מאגניב" לפי דעתי העניין הוא שאתם מתאמצים יותר מדי וניסיתי להסביר לגם את זה בעבר. בגלל שהסדרה לא משודרת הרבה זמן זה אומר שגם צריך לקחת הפסקה מהנושא. כלומר- פחות דברים בנושא פוקימון, ויותר
ים ונושאים אחרים שלא קשורים לפורימון. כי אם מנסים לטחון את כל הנושאים של פוקימון בזמן שהסדרה משודרת אז ההתלהבות יורדת, זה מתחיל לשעמם אנשים, כי העניין בפוקימון די יורד, ואז שהסדרה תשודר שוב, בגלל שיצא לאנשים מהחורים פוקימון בזמן שהסדרה לא היתה משודרת כבר ימאס להם והם לא יוכלו למצוא נושאים חדשים של פוקימון לכתוב עליהם בגלל שהם טחנו כל נושא אפשרי בזמן שהסדרה לא היתה משודרת וזה חבל. כל פורום טלויזיה הוא הכי איטי כשמגיעה התקופה שהוא לא משודר, ולכן צריכים לשמור את הנושאים של פוקימון לזמן שהסדרה כן תשודר! ואז ההתלהבות חוזרת, הכיפיות חוזרת, העניין בפוקימון חוזר, והכל. וברור שלשמור על כמה שרשורי פוקימון בשבוע אבל לא לנסות "לכפות" על הפורום בכח את הנושא של פוקימון כשהסרה לא משודרת. כשיש הפסקה בין עונות וכו' להתעסק יותר בדשות על פוקימון, ותמונות, ויותר לשרשר אופים וסתם דברים שקרו לכם ובא לכם לספר עליהם. ואז כשהסדרה חוזרת לטלויזיה, אז להכניס ולהרביץ את הנוא של פוקימון הפיקים והמשחקים והחידונים וכל הכיף שבא עם זה. ואז אנשים יזרמו עם זה בכיף. אני מקווה שניסיתם להבין את מה שאמרתי פה.
פרמידה|

צודקת../images/Emo80.gif

אבל כמו שאודי אמר,צריך גם לעשות הסקה בין העונות.תפתחו גם אופים שלא ישעמם פה.בקיץ נוכל לטחון על כל הנושאים שמעניינים אותנו.

OFIRB9

New member
לא נכון! זו הבעיה!

פורום דיג'ימון למשל עדיין די גדוש, וזה לא בגלל פרקים! שם פשוט יש פיקים ושירשורים ומשחקים, והעניין הוא שעכשיו מנסים לקשר את דיג'ימון לכל מני דברים כמו למשל עכשיו מנסים למצוא את החכם הרשע התם והרביעי עם השם הארוך והמעצבן ככוכבי דיג'ימון! גם אנחנו יכולים לעשות דברים כאלה, פשוט אין לנו את האנשים המשתפים פעולה!!!!!!!!!! ולנו יש פוקימון, אתם יודעים כמה דברים אפשר להוציא מזה!? וכל מה שיש לנו זה "וואו, הסרט השלישי היה ביסבבה אתמול, שיגעון" הבעיה היחידה בפורום הזה זה שאין התלהבות, אני הולכת לסייר בכמה פרומי פוקימון לנסות להביא עוד אנשים! מי שאיתי שישתף פעולה!!!!!!!

OFIRB9

New member
תראו 0.0

הפורום פעם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumG.asp?forum=151

OFIRB9

New member
טוב

נכנסתי לשני פורומים של פוקימון והזמנתי ילדים לבוא, נקווה שיהיו תוזצאות, בעעע הזמנתי גם מערוץ הילדים.....

Thestral

New member
ולמה את חושבת שאני../images/Emo162.gif../images/Emo108.gif

כותב את שאלון הפסח הגדול
ואל תלכי לפוקומי פוקימון אחרים כי הם תיפשים והם שונאים שמפרסמים אתרים אחרים אצלהם ואחר-כך מאשימים אותי אז תרגעי קצת בסדר? את לוקחת את זה יותר מדי קשה!

Thestral

New member
ואם כבר הלכת לפורומים אחרים../images/Emo108.gif

אני מקווה שהיה לך את השכל לפחות לבקש אישור לפרסם בפורום אחרים לפני שפירסמת שם.

OFIRB9

New member
לא

פירסמתי אתר בערוץ הילדים ובאתר פוקימון אחר עם פטפטת שלחתי מסר למנהל עם בקשה ואני לוקחת את זה קשה כי בלי הפורום הזה לא הייתי חברה בכל הפורומים ואחותו!!!!!!

Thestral

New member
זה לומשנה../images/Emo162.gif../images/Emo108.gif

לפני שאת פועלת באתרים אחרים- תחשבי כי מה שאתם עושים באתרים אחרים משתקף עלי אחר-כך והאחריות היא שלי ואפילו אם זה קשה לך, לא צריך לפעול מתוך רגש של הרגע שתי מים תרגעי חמש דקות ואז תחשבי מה לעשות וגם יכול להיות שעד הקיץ הפורום ישאר במתכונות שלו כמו היום כי מה לעשות כשאין עונות חדשות- פורומי סדרות איטיי יותר. תקבלו את זה. ובמקום לצעוק בע בע הפורום לא זז רע לנו ולרחם על עצמנו תתחילו להכין דברים שאווים לקיץ- כי אם אתם מכינים דברים שווים לקיץ אז אני יכול להשתמש בזה גם ליחסי-ציבור ולפרסום הפורום. אז תכינו דברים ותשלחו לי מסר עליהם.

Houndour

New member
אופיר סחבי

כל הכבוד על האכפתיות והדאגה שלך לפורום אבל בואי נשמור על פרופורציות

Thestral

New member
אופיר אני רואה שאת../images/Emo162.gif../images/Emo108.gif

קצת נסערת מכל העניין אז אני אגיד לך את זה:
תרגעי, כשהעונה החדשה תגיע הפורום יחזור לקדמותו, והכל יהיה בסדר!

למעלה