ד״ר אילן קלדרון בצפון, ממליצה !!!!!!

גלין11

New member
ד״ר אילן קלדרון בצפון, ממליצה !!!!!!

היי בנות,
אני כבר לא בטיפולים, לשמחתי כבר הושג הריון, אך הבטחתי לעצמי שלאחר שארגע ואראה שהל בסדר,
אמליץ על הרופא המדהים שפגשתי בסה״כ פעמיים.
לאחר 2 רופאים שנחשבים ״אלילים״, סליחה... פרופסורים מהמרכז, הגעתי אחרי הרבה המלצות לדר אילן קלדרון.
יחס חם, אוהב, יסודי ביותר, אנושי, אמין, היה לי ברור מהרגע הראשון שאני נשארת אצלו.
בדק בצורה הכי יסודית שיש את ההסטוריה שלנו ואז נגש לעבודה.
רשם פרוטוקול, בנה טבלה , הדפיס והסביר מה הולך להיות בכל יום מתחילת הפרוטוקול... ויותר מאושרים לא יכולנו להיות, אחרי שנתיים של נסיונות, החלפת 2 רופאים, החזרת הרבה מוקפאים, ( למזלי לא הרבה שאיבות), דר אילן קלדרון שאב 25 ביציות, הפרה 20, החזיר 3 , הקפיא 17 טובים! , ולאחר שבועיים אני בהריון תאומים.
היום אני כבר בתחילת חמישי, כמובן שלא אהיה רגועה עד שאלד, אבל אני חייבת לחזור לפה ולתת את האינפורמציה הכל כך חשובה , רופא נכון הוא 50% או יותר ( אני אומרת הבה יותר) מהצלחת הטיפול.
פגשתי אותו ליעוץ ראשון, ולאחר מכן ראיתי אותו בא.ס לפני שאיבה והשאיבה + החזרה עצמה. לא ראיתי אותו יותר ואני מקווה לראות אותו רק כדי להודות לו.
הוא מקבל בבית לחם הגלילית ומטפל באלישע.
ישנן בנות שנוסעות למזרח אירופה לטיפולים, אני במשך כמה שנים טסתי מאירופה לישראל לטיפולים, עכשיו אני בארץ בצפון אבל אם למישהי יש התלבטות של מרחק, אל תחשבו פעמיים. רופא הוא חלק אדיר ומשמעותי ביותר מהצלחת הטיפול. זה המסר שלי,
בהצלחה ובאהבה.

א m

New member
והוא גם מנהל את IVF בני ציון בחיפה

אני מהמרכז אז הייתי אצלו רק בייעוץ אבחנתי (שעזר מאד) מס' פעמים, ואני מסכימה עם כל מילה שנאמרה פה.
את ה"תוצאות" הסופיות אני מקווה לקבל עם הרופא שלי במרכז...
אבל אין ספק שאילולא ד"ר קלדרון האבחנה שלי הייתה ממשיכה להתעכב עוד מי יודע כמה זמן.

מזל טוב !

היי
יש יהיה בשעה טובה ל
9 חודשים עגולים )

רציתם לשאול אותך מס׳ שאלות ?
את טופלת אצלו באופן פרטי ? או דרך ציבורי בבני ציון ?
ואיפה קבעת פגישת יעוץ בבית לחם הגלילית או באלישע ?
אשמח אם תוכלי לשתף אפילו בפרטי :)
ושוב והרבה הרבה מזל טוב ...

hila1308

New member
אני איתך!

הרופא המדהים הזה עשה לי את השאיבה השניה שלי באלישע חיפה לאחר שהראשונה הייתה כשלון חרוץ!
ביצית אחת לא טובה כאבי תופת שלושה ימים לא יכלתי לשבת לא יכולתי לזוז ואצלו..
איך שקמתי אמרתי לבעלי משהו שונה הפעם... הגוף שלי נינוח נעים לא כואב...
בפעם הראשונה הייתי בלחץ והרופא אפילו לא הציג את עצמו וירד לי הלח דם מרוב בהלה ואצלו הכל היה אחרת דיבר איתי הציג את עצמו שאל לשלומי הסביר לי את התהליך ואמר לי שעכשיו אני ישן ועוד שבועיים יהיה לי הריון!
ככה היה!
אם אראה אותו באמת אודה לו מאוד!!! בזכותו היום אני בשבוע 7 עם תאומים שלפני יומיים ראינו בפעם הראשונה את הדופק שלהם...
באמת מלאך...יש לי רופא פרטי לפרוטוקול ומעקב והבוא הפנה אותי רק אליו לשאיבה ובאמת מדובר בנכס אמיתי! ממליצה בחום

מאמא75

New member
קצת משביתה שמחות

לצערי אני מכירה התנהלות מאוד לא אחראית שלו שבעקבותיה נכנסה להריון עם חמישיה - כן -5!! לא הזהיר לא אמר להשמר כשראה את כמות הזקיקים - כלום. אז אני יודעת שהוא עזר להמון המון נשים ושיתברך על זה. ויחד עם זאת גם יש לעיתים התנהלות אחרת. חשוב גם להיות עם יד על הדופק ולשאול ולברר היטב.

נועם@בת

New member
אף אחד לא מושלם ואף רופא לא חף מטעויות

ההערה שלך חשובה תמיד, אכן צריך להיות עם יד על הדופק הידע שלנו הוא כוח.

בתיה

מאמא75

New member
בהקשר של יד על הדופק- ממליצה בחום על הספר

"גן נעול" - זה למעשה מחקר מקיף ביותר על מטופלות פוריות. השוואה בין אלו שסומכות לגמרי על הרופא, המקצועיות והניסיוןשלו ועל הטיפולים לעומת אלו ששואלות בודקות וחוקרות כל דבר ולא מקבלות כל דבר שהרופא אומר. מומלץ ביותר. ואני ד"א לגמרי מהסוג הראשון...

Kala32

New member
מצטרפת להמלצה בחום!

כותבת הספר הייתה מרצה שלי בתואר השני ועוסקת המון שנים במחקר עם מטופלות פוריות (היא עצמה מטופלת פוריות ובת מאומצת)
ספר מרתק המבוסס על ראיונות עומק עם נשים מטופלות פוריות ומבוסס על מודל גוף זהות ורגש אצל מטופלות פוריות שפיתחה הכותבת

גם אני משביתת שמחות

שמעתי ממקור ראשון (ז"א מהאשה עצמה) על מקרים בהם יש תסמינים קלאסיים לאנדומטריוזיס- ולא אובחם. זה היה כ"כ קלאסי שרופא משפחה של אותה אשה שלח אותה לבירור לאנדו (שאכן היה ובגדול) וחסך לה אולי שנים של סבל
לדעתי ממה ששמעתי ממטופלות שהיו אצלו- בעבר (לפני8+- שנים) באמת היה יצירתי, משקיע וכו'. היום יש יצירתיים ממנו ויש נגישים ממנו
זה כמובן לא אומר שהוא לא יכול להיות רופא מצויין למטופלות מסויימות. רק שיש גם עליו סייגים

מאמא75

New member
והמון מזל טוב ושיעבור בשלום

ושתזכי לילדים בריאים ומקסימים

נוקי30

New member
בשעה טובה

שימשיך תקין, עגול ומשעמם

וכמובן תודה רבה על ההמלצה (אני מחיפה... אז זה ממש רלוונטי אלי... כרגע עם רופא מקסים, מקווה שהדרך שלנו מכאן והילך תהיה קצרה
, אבל אם לא ואם אצטרך חוו"ד שנייה, טוב לדעת שיש אופציות נוספות)

nelyb27

New member
ד"ר קלדרון

אני לפני ייעוץ אצל ד"ר קלדרון ואשמח לשמוע עוד פרטים על ד"ר קלדרון... מהו המחיר על סבב טיפולים?

yasmen81

New member
גם אני

גם אני לפני ייעוץ
למישהי יש מס' טלפון
אשמח לקבל דעות הוא

Lexie1

New member
שיהיה בשעה טובה וימשיך תקין ומשעמם

לידה בזמן ותאומים בריאים !

למעלה