דש מעליזה (מאילת)

Efraim

New member
דש מעליזה (מאילת)

שלום לחברי הפורום, עליזה התקשרה אתמול ב9:30 בבוקר לרציף המרינה באילת! כימעט וסיימנו מסע חובק עולם (רישמית יהיה בחיפה בעוד מספר שבועות) מי שרוצה לראות איך אבא ואני נראים 10 דקות לאחר ההתקשרות וסיום שיוט של 2900 מייל ימי שיסתכל בידיעות אחרונות של היום (שישי) עמוד שני למטה מימין. מי שרוצה לשמוע ראיון איתנו - מחר ברשת ב, בתכנית "מעבירים מראשון" בין 6 ל9 בערב (יום שבת) עם המראיין רון (מקוו שהפרטחם נכונים) התדר שלהם 95.5 או 95 FM באזור המרכז. תוך השבוע הקרוב אוסיף פרטים נוספים, בנתיים מבלים עם המשפחה (אישתי והבנות הגיעו לאילת להיות איתנו פה) ונרגעים מהמסע. להשתמעה בקרוב

בת ים

New member
ברוכים הבאים../images/Emo24.gif

שמחה שהגעתם בשלום לאילת. תהנו ותנוחו. וכמובן, אנחנו כאן מחכים לשמוע קצת חוויות מהלג הכי ארוך שלכם.

ברוכים הבאים ../images/Emo23.gif

אולי אפשר לארגן עוד ערב של שיתוף בחוויותיכם מוכנה שוב לנדב את הסלון שלי למטרה.

Efraim

New member
עדכון מעליזה:

מחר בבקר (יום שני) יהיה ראיון עם נתן זהבי בין השעה 7 ו 8 בבקר בטלביזיה (אני חושב ערוץ 10?) ושם אפרים ומשה שורץ יספרו על חווית המסע. מקווה שתוכלו לצפות ותהנו. נילה, אשמח לערב נוסף אך רק אחרי שנגיע לחיפה ונסיים את המסע. בנתיים סבלנות, ונקווה שהראיונות יספקו קצת מידע לכל חברי הפורום.

Efraim

New member
תיקון לעידכון: ערוץ 2 -../images/Emo124.gif

מצטער אבל קיבלתי עדכון! התכנית בערוץ 2 בבוקר עם נתן זהבי בשעה 7 עד 8 מחר ביום שני ה18 לאוגוסט!

ברוכים הבאים ../images/Emo65.gif

שלומלום לך, 2900 מייל ימי, ואווו. כל הכבוד לכם!! מצטרף לנילה ונשמח לארח אותכם שוב בביתנו אצפה מחר בטלויזיה להשתמע שלומלום

ראיתי ונהנתי ../images/Emo45.gif

שלומלום לכם, אנשים נהדרים אתם, הרוח של משה הרשימה אותי, הלוואי על כולנו בגילו להיות כה פעילים ואני מאחל לו לשוט עם בני הנינים שלו. אפריים, המסע המופלא הזה במיוחד כשהוא נעשה בכזו קירבה אינטימית וארוכה לאבא הוא מאוד מיוחד בעיניי אתה אדם נהדר להשתמע שלומלום

למעלה