דש מבלינסון

מייקיל'ה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

טוב שאת בבית
רק חבל שאין שיפור
מקווה שהאוזן תשתפר והבדיקות יעזרו לדעת איך ממשיכים הלאה לשיפור טוב
ו..... תגידי, עם כל התופעות לוואי של האנדו=הגריאטריות שכבר דובר כאן לא מעט, את גם רוצה להוסיף את עניין השמיעה
(
) מאחלת לך בריאות שלמה!!!!!!!!!!!!!!!!!

זואילי

New member
../images/Emo24.gif ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

עכשיו אני מבינה.... רצית להוציא אישור ל MRI אז עשית בלגן באוזן!

הכי טוב בבית

רק חבל שאין שיפור. מקווה שהימים הבאים יביאו איתם בריאות . תרגישי טוב ועדכני.....

מייק

שמחה לשמוע שאת בבית AT LAST אל תשכחי לקבוע תור לרופא א.א.ג ותביאי איתך את כל הבדיקות מהבי"ח... ואולי כדאי לנצל את ימי המחלה כי סטרואידים יחד עם זמזום טלפונים ואנשים בעבודה יכולים לעשות אותך מאוד עצבנית יקירה
תשמרי על עצמך ושימי לב אם יש שינויים (סחרחורות / בחילות וכד') שבוע טוב

דימיונית יקרה

בנתיים ממשיכה מעקב בבי"ח, צריכה להגיע אליהם עם הבדיקות שאמרו לעשות. היום התעוררתי עם סחרחורות נוראיות וחוסר שיווי משקל, ממש בקושי הלכתי בלי להתנדנד. חשבתי לחזור לבי"ח, אפילו התקשרתי ודיברתי עם אחד הרופאים. כרגע המצב השתפר, רק חולשה נוראית וקצת ערפול (גם הרעש באזניים כמעט ונעלם לגמרי) , אז נראה לי שרק אגש לרופא המשפחה אחה"צ ונראה מה הוא ימליץ. מה שבטוח אחרי התחושות היום אנצל את כל חופשת המחלה.

כהרגלו לא התרגש

ואמר שהסחרחורות יכולות להיות תופעת לוואי מהטיפול בסטרואידים. בכל מקרה החלטתי שאם מחר אקום בבוקר עם סחרחורות וחוסר שיווי משקל כמו היום אפנה למיון. מה שכן הוא הופתע לשמוע על האשפוז והבעיה שאובחנה מאחר ולטענתו מדובר במקרה נדיר והחודש הוא כבר נתקל בשלושה מקרים כאלו
.

נו מבינה את הודעת הלחץ שלי באותו ערב? ../images/Emo8.gif

את המקרה השני שלי תוך שבועיים! מקווה שלא עוד חברה תתאשפז לי עם צפצופים ואובדן שמיעה חלקי
תרגישי טוב ותעדכני

../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

אומרת עם התחלה של כאבי גרון... (כמובן שכבר התחלתי לקחת "קל גרון" כדי שלא יתפתח) מה יהיה איתנו וכל המחלות הללו
נראה לי אנחנו מושכות מחלות כמו מגנט...

זואילי

New member
נו איזה פועל עם תג

לא מתרגש אבל וואלה - מקרה נדיר ובאותה נשימה הוא נתקל ב 3 כאלה.... אולי הוא צריך להוריד לעצמו מינונים

זוזקה

הוא לא התרגש מהסחרחורות שהיו לי אתמול. ולא אני דווקא לא קוראת לו "פועל עם תג" הוא בסדר איתי ונותן לי את כל האישורים וטפסי ה-17 שאני זקוקה להם וכפי שאנו יודעות זה מאוד חשוב.

למעלה