דשא ויבלית

צפנתי

New member
אולי? נשמע לי כמו המון "אוליים"

שאומרים מוכרים. אין מדביר שמבדיל בין יבלית לדשא כי שניהם שייכים לדגניים. מקווה שתעשו נסיון על פינה קטנה, ואם כבר אתה הורג את הדשא, ממליצה בחום לא לחזור על הטעות אלא לעשות גינון קצת פחות מזהם סביבה צורך מים ודישון טובעני ובעייתי, ויותר מתגמל.ולקרוא כמובן את המאמר בתאג-ליין "הגיע הזמן "לכסח" שוב את המדשאה?"

avrm77

New member
אכן אכלתי אותה!

נראה לי שאם לא אמצא פתרון , פשוט אשלים אם היבלית ואקבל אותה שבת בית בגינתנו. והגנן ? שישכח ממני! ולRוני , בטח אשוב לכאן מידי פעם , שיהיו בעיות. אין לי מספיק ידע בשביל לעזור. אני טירון בנושא. יאללה ביי ותודה אברם

Rוני

New member
רגע רגע, לפני שאתה מתניע ועוזב

לפני שנה וקצת גם אני נכנסתי כטירונית לשאול שאלת דשא
תוך תקופה תהיינה לך גם תשובות לא רק שאלות

צפנתי

New member
אל תשלים איתה יבלית זה על הפנים

היא תכבוש לך את כל הגינה ולא רק את הדשא!!! עדיף גינה בלי דשא (כאליו דא?) ובלי יבלית, צמאשר גינה עם שניהם. יש עוד הרבה אופציות הרבה יותר טובות לכסות יפה קרקע ולא ע"י דשא. נראה לי שאנ יאשנה את החתימה שלי למשו נגד מדשאות, מה אתם אומרים?

טסונמי1

New member
לפני שאת מרססת בספטר- תבדקי קודם

בפינה- מה קורה לדשא- הפתעות אחכ אי אפשר לתקן-ועד כמה שאני זוכרת ספטר הוא במיוחד לסעידה-{לא בטוחה שלא יהיה נזק לדשא} תידעי אותי בבקשה - מענין אותי

Giora101

New member
../images/Emo50.gifעשב בר

אז ככה. 1. בראונדופ מרססים להשמדת עשבי בר בלבד. בשום אופן לא על דשא. 2. שלח את הגנן שיחפש את החברים שלו במקום אחר. לפני הנחת דשא יש לרסס את השטח בחומר משמיד יבלית ולהמתין כ 3 שבועות, לנקות ואז שוב להשקות, להמתין כשבוע לצמיחת יבלית. אם מופיע שוב, יש לחזור על התהליך. מקווה שהוא דישן גם בסטרטר או כל חומר אחר שמדשנים מיד עם הנחת הדשא החדש. 3. יש מספר אפשרויות להשמדת עשבייה הצומחת בדשא. א. SUPER ALBER משמש בעיקר להשמדת דיכונדרה (מן דשא יפני) ב. טומוק (? TOMOK) מתאים בדיוק לצרכיך. ניתן להשיגו בכל בו נחלים מושב נחלים. בדוק גם ב"גרעין"ו"עומר" - רשת חנויות לגינון. 4. בכל מקרה יש להתייחס בזהירות לחומרים מאחר והם רעילים. חומרים אלו הם נוזלים והשימוש בהם הוא באמצעות מרססת (זכור לשים מסיכה להגנה על העיניים ונשימה). 4. יש גם להתייחס לסוג הדשא שבו צומח היבלית. כל זה בהורות על גבי הבקבוק. ושיהיה לך בהצלחה. גיורא [email protected] (באתר מספר מאמרים בנושאי גינון, כדאי לעיין בהם)

למעלה