שלח לי מסר אני יעזור לך עם ההורדות.. וד"א לא הבנתי, אתה בפרק 12 בעונה הראשונה או השניה?
Y yakir2006 New member 13/8/06 #24 שלח לי מסר אני יעזור לך עם ההורדות.. וד"א לא הבנתי, אתה בפרק 12 בעונה הראשונה או השניה?
ק קובי221 New member 11/8/06 #17 אני באמת לא התחברתי כ"כ, אבל משכתי את עצמי. סוף העונה הראשונה היה מעולה, ההתחלה של העונה הייתה פחות טובה. אני עכשיו בעונה השנייה- 4 פרקים ראשונים, מעולים! הלוואי שזה ימשך כך.
אני באמת לא התחברתי כ"כ, אבל משכתי את עצמי. סוף העונה הראשונה היה מעולה, ההתחלה של העונה הייתה פחות טובה. אני עכשיו בעונה השנייה- 4 פרקים ראשונים, מעולים! הלוואי שזה ימשך כך.
א אליהו1919 New member 13/8/06 #23 נמלטים הם הכי הכי טובים אין שום ספק. ראיתי אבודים ואני אומר נמלטים הם טובים.. פשוט סדרה מעולה עם הרבה אקשן ותנועה ולא כזה עם פלשבקים למרות שאני מודה שאבודים סדרה טובה יחסית אבל תמיד נמלטים זה יותר טוב. פשוט סדרה מעולה.
נמלטים הם הכי הכי טובים אין שום ספק. ראיתי אבודים ואני אומר נמלטים הם טובים.. פשוט סדרה מעולה עם הרבה אקשן ותנועה ולא כזה עם פלשבקים למרות שאני מודה שאבודים סדרה טובה יחסית אבל תמיד נמלטים זה יותר טוב. פשוט סדרה מעולה.