דר. קספר..

mancha

New member
כן

יש לך מושג איך לעזאזל אפשר למצוא אותו??.. היה פעם ב"סטיות של פנגווינים" קומיקס שארח את שירי הדיסק השני ואני מתה לשמוע אותו אבל אי אפשר להשיג אותו בשום מקום..

guitar lan

New member
יש לי!!

אבל לא להרבה זמן, דיי הלוואתי אותו מאח של ידידה שלי. והוא לא ממש יודע. אז אני אצתרך להחזיר מתישהו.. הוא ממש נחמד! אני שומע אותו עכשיו.

NighTy

New member
2#%(@&%_! #%&

יש לך ?????????????. אני חייב אותו..אני אעשה הכל בשביל שתביא לי אותו!#(%*!#% מאיפה אתה בארץ?

JaWbreaker15

New member
דיסק מצוין

לי יש אותו צרוב.. בהתחשב בזה שהוא בלתי ניתן להשגה,אני מניחה שזה איכשהוא בסדר ;\ וכשהוא ייצא *אם הוא ייצא* מחדש, אני אקנה אותו. פלאפ בק... שיר שולט. דיסק מעולה. יעל

guitar lan

New member
פלאפ בק באמת ענק..

גם חוטים של זהב וכל שירי יום שני.. ומה קטע של הכוביות?

Adiiii

New member
אני חיייייב אותו

אתה חיב להביא לי אותו לא אכפת לי מה אני חייייב את הדיסק הזה כבר שנים אני מחפש אותו פשוט חיייייייב חייייייייב!!!!1 ותודה על שיטוף הפעולה

mancha

New member
יש לי את הקומיקס מקורי

ואני שומרת על "סטיות של פינגווינים" כמו זהב.. ובצדק

שלמונזה

New member
סתם שאלה

למה הדיסק נדיר? כמה דיסקים יש לקספרים??? אני די בטוחה שיש לי את הדיסק השני, וזה לא היה נדיר למצוא אותו

NighTy

New member
למה הדיסק נדיר?

הדיסק יוצר בשנת 1994 ואחרי חמישה חודשים הפסיקו לייצר אותו בגלל שהוא לא מכר מספיק.

JaWbreaker15

New member
אז ככה...

*מרגישה כמו גרופית של הלהקה שמתנדבת להסביר... [אממ, זה מה שאני ;\] 1.הדיסק נדיר בגלל שכשהוא יצא, הקהל בארץ היה לא מוכן לדיסק כזה. הם ציפו מהלהקה לעוד דיסק כמו הראשון, עם להיטים [רוק, אבל להיטים] כמו שמלה אדומה, בואי דינה וכ"ו. אז הוא נכשל והפסיקו לייצר אותו. אגב זה האלבום הכי טוב שלהם... [דעה אישית, כמובן]. 2.סביר להניח שיש לך את הראשון או את הו הו [הדיסק השלישי], אלא אם קנית את השני ממש כשהוא יצא או מצאת אותו באיזו חנות יד שניה או משהו כזה. יעל

NighTy

New member
אוייי כמה שאני מאושר

אני מלא זמן מחפש את הדיסק הזה ועכשיו מצאתי אצל מישהו...תודה לך ניר!! אתה גדול! וזהו....אחלה דיסק אגב מהשירים שאני כבר שמעתי....

dvir golan

New member
נדירות

הקספרים חוו את מה שנקרא "תיסמונת הדיסק השני" שמאפיין להקות שהצליחו מאד בדיסק הראשון, אך בשני חוו כישלון מסחרי בולט ללא קשר לאיכות המוצר. הדיסק השני הוא ללא ספק האיכותי ביותר של הלהקה אך מצד שני הפחות מסחרי, ומושמע שלהם. הראייה למכירות הזעומות של הדיסק באה לדי ביטוי באופן הבא: פחות משנה לאחר צאת הדיסק נידהמתי למצוא כמויות גדולות שלו מוצגות למכירה בחנות "פיקדילי" בתל אביב במחיר מצחיק של 25 שקלים - מעיין מכירת חיסול. די עצוב בהתחשב שעבר פרק זמן כה קצר ממועד יציאתו. זו הייתה ללא ספק מהרכישות הטובות היותר שלי - הן מבחינת המחיר והן מבחינת איכות המוצר, אך לרכישה זו לווה טעם מר של פרוייקט שהתרסק כלכלית.

למעלה