דר קורלנד

FALAZI

New member
דר קורלנד

דר קורלנד זה עובדה הוא היחיד שטיפל בי בצורה יסודית למה להכפיש ולומר דר קורלנד הזה תיקראי גם דברים טובים עליו

הצצתי באתר שלו ושומו שמיים

יש גם גבב של שטויות (שיתבע אותי על דיבה), רק בשביל הספורט אני אעבור ואבדוק כל שטות לגופה.

הוא ממציא שם כל מיני מילים ותחומים שלא קיימים בכלל. מה זה קלימתולוגיה רפואית? אין דבר כזה.

החירטוט על זה שהוא היחיד שמוכר כמומחה לפיברו בארצות הברית זו שטות במיץ. והטענה שהוא החלוץ בארץ זו גם כן

יש שם אוסף של הבלים שהרבה זמן לא נתקלתי בכזה.
וזה גם כתוב בצורה שמיועדת לבלבל את הציבור
לדוג':
הפיברומיאלגיה הינה תוצאה של החזקת פוספטים כתוצאה של חוסר יכולת גנטית של הכליות להפריש באופן נורמאלי את הזרחן.

התרופה שהוא מכר בצורה לא חוקית, משמע עקף את כל מנגנוני מוסדות הרפואה (היה צריך לאבד את הרישיון לצמיתות על זה ולא רק השעייה) היא תרופה להצטננות.
http://www.infomed.co.il/Drug-65/

--
יש הרבה מטפלים / מכשפים / נביאים מטעם עצמם שמוכרים מים בבקבוקים תמורת אלפי שקלים. ולצערנו אנשים תמימים משלמים להם.

הוא נשמע לי שרלטן באמת מן המתוחכמים וההזויים שנתקלתי בהם.

בשביל הספורט אמשיך לקרוא בעמוד שלו. שמלא מלל שהוא שקרים.

--
בלי לפגוע במירי שכוונתך טובה. אפקט פלסיבו זה דבר ידוע.
אני רק מקווה שלא הוצאת הרבה כסף. אני מניחה שהוא לא עובד עם קופות החולים כי לא נראה לי שמישהו יקבל אותו.

יש לי חברה בסנטה מוניקה אני יכולה לברר די בקלות מה זה המוסד הזה שהוא טוען שעבד בו.

ולמעשה כל מה שצריך זה את מספר הרישיון שלו, שאמור להופיע על המרשמים או כל מסמך שהוא חתם עליו, סיכום ביקור, הפניה לבדיקות וכד'.
ואז מול משרד הבריאות אפשר לקבל מידע על ההתמחות שלו והאם הביוגרפיה שהוא מתאר בתאר שלו נכונה.

את מוכנה לספר לנו כמה שילמת על התרופה נגד הצטננות

שהוא רשם לך? שהיא תרופה שנמכרת בלי מרשם, ואני מניחה שהיא גם נמכרת דרך הקופות ב-16 ש"ח.
האם הוא נתן לך מרשם או שהוא מכר לך אותה?

אם תוכלי לתת את מספר הרישיון שלו זה לא אמור להיות מסובך לברר עליו, דרך הסתדרות הרופאים / משרד הבריאות.

--
בשום מקום ברשת (גם לא באנגלית) לא כתוב איזה תואר יש לו ומאיזה מוסד. זה הכי א-ב אפילו עוד לפני הא'. התואר צריך להיות מדויק. וכאמור גם להופיע על חותמת הרופא שלו.

למשל אחד התחומים שהוא תוקע שם מילים שהאדם הסביר רק יתרשם מזה שהן בלעז אבל לא יבדוק היא ניורלתרפיה. התחום הזה אכן קיים לשם שינוי אבל הוא לא מקובל, ע"ע הויקי הזה: https://en.wikipedia.org/wiki/Neural_therapy

מדובר על הזרקת חומר מאלחש באופן מקומי. זה משהו שכמובן מרדים את המקום לפרק זמן קצר. ויכול לתת למטופל הרגשה שהנה עבר לו הכאב.

יש טיפול בעירויי לידוקאין, שהוא טיפול ממוסד אמין ואף ממומן ע"י קופות החולים, ויש לנו כבר שתי חולות לפחות שהטיפול הזה עזר להן.

הרעיון של שיתוק שרירים או חיתוך עצבים זה כנראה מה שעושים עוד שרלטנים, שלא מתביישים לקחת 30 אלף שקל מאנשים על טיפול שלא עוזר.

==
שוב, אני לא רוצה לפגוע בך מירי, הכוונה שלך טובה. ויכול להיות שאכן מצבך השתפר מסיבה כזו או אחרת.
נשמח לשמוע את הסיפור במלואו, כמה זמן היית חולה? מי איבחן אותך (ואיזה בדיקות נעשו כדי לאבחן)? מה היתה רמת התפקוד שלך?
ומה בדיוק עשה הרופא שאת אומרת שעזר לך? כמה זמן את כבר חשה שיפור, ובאיזה פרמטרים?

==
מידע אמין - מבורך ועוזר וחשוב.
מידע לא אמין או סתם לזרוק מילים - גורם לנו נזק.
והדרך לגיהנום כידוע רצופה בכוונות טובות.

וסיפורים אישיים זה כמובן הדבר הכי חשוב בפורום הזה.

למעלה