דר! מכיר מכשיר B.R.E inverssion ?

אלןנ

New member
דר! מכיר מכשיר B.R.E inverssion ?

לפני זמן מה ראיתי כאן בפורום מכתב של מישהו שהמליץ על מכשיר לטיפול בכאבי גב מכיון שאני סובלת מכאבי גב (פריצת דיסק ועוד) כבר שנים ואפילו בלילה וכשאני שוכבת, החלטתי לראות (מתוך סקרנות)במה מדובר. התקשרתי עם היבואן והלכתי לנסות...... האמת בפעם הראשונה קצת נרתעתי, להתהפך על המכשיר נראה היה מפחיד אך הלילה שעברתי בעקבות הניסיון הראה לי שזה כנראה המכשיר שאני צריכה ולכן הלכתי שוב לנסות (אגב, היבואן עצמו ביקש שאבוא לנסות עד שאחליט אם זה מתאים לי או לא, ללא כל התחיבות - דבר שמצא חן בעיני מאד) התוצאות המידיות שבו את ליבי, אני ישנה מצוין כאבי הגב ממש נעלמו ואינם אך למרות זאת לא התפתתי לקנות לפני שאנסה עוד..... לאחר הפעם הרביעית החלטתי שזהו אני פשוט חייבת לעצמי לקנות את המכשיר והיום לאחר כחודש פלוס של שימוש אני הייתי מאד רוצה להמליץ על המכשיר שנקרא B.R.E inverssion table כתובת היבואן היא : [email protected] והטלפון שלו: 0502124117 השאלה שלי היא איפה, האם אתה מכיר? ולמה הרופאים בהם נתקלתי כל השנים מעולם לא הזכירו אפשרות שכזו? שהרי אם המכשיר עוזר לי! הרי שהוא יכול לעזור להרבה אחרים אז למה לעזאזל נתנו לי לסבול כל כך הרבה שנים?! בברכה אלן

למעלה