דר' וייסמן - המשך

דר' וייסמן - המשך

אז אתמול הייתי אצלו ועלינו כיתה.
הטיפול המומלץ: החל מיום 4 למחזור 100 יח' פיוריגון. ובסופם - השבחה והזרעה. הזרע של הבעל "מצויין" לפי דר' וייסמן - מדוע לבצע השבחה ? לטענתו 6 חודשי איקקלומין זה המון והייתי צריכה להגיע עוד קודם. הוא היה חביב ונראה מקצועי. אמרתי לדר' וייסמן שנראה לי כאילו ש IUI זה רק תהליך בירוקרטי לפני IVF ולטענתו מאות נשים נקלטות להריון מ- IUI זה מאוד שימח אותי.
האם שמחתי מוקדם מדי ? האיש נשאר בחוץ ווייסמן המליץ לי שהוא יהיה המזריק
, מי ילמד את הבעל ? תודה בנות וד"T - כל הזמן חשבתי לעצמי, האם יש בנות מכאן שהיו שם באותם רגעים ממש

פּוֹנְג

New member
בהצלחה. פעם ראשונה תלכו שניכם לאחות

בקופת חולים והיא תראה לכם איך מזריקים. פעם שנייה תלכו שניכם אליה והבעל יזריק והיא תהיה הצופה פעם שלישית הבעל יזריק לך לבד בבית. זה כל הסיפור

נועם@בת

New member
אם כבר אז כבר ../images/Emo3.gif

ההזרעה מקצרת את הדרך שהזרע צריך לעבור ומגדילה את הסיכוי למפגש מוצלח של זרע וביצית. כמובן שלא עושים הזרעה בלי השבחה כי אסור להזריק לרחם את נוזל הזרע המקורי, רק את תאי הזרע השטופים. לא שמחת מוקדם מידי, התחלת לשמוח מוקדם, ותשלימי את השמחה שבועיים אחרי ההזרעה
. לכי עם האיש לאחות ותבקשו ממנה ללמוד להזריק. מנסיונן של אחרות, פיוריגון יכול צרוב בהזרקה אז תתחילו מהזרקה בישבן, ורק אם לא יכאיב תעברו לבטן. בכל מקרה כדאי להצטייד במשחת אמלה. עוד על הוראותה זרקה תוכלי לקרוא במאמרי הפורום. בהצלחה נועם

למעלה