דר׳ אורי שפיר

MarianaB18

New member
דר׳ אורי שפיר

שלום, אני פניתי לכאן לפני זמן מה לגבי הבעיה של דמעת בעיניים, עיניים דומעות כבר חודש ורופאי עיניים לא עזרו לי בשום דרך , כעת אני מחכה לתור אצל רופא אחר .. התור הוא רק לעוד שבועיים ואין לי דרך לצערי להקדים ....
קודם כל, אני ראיתי את התשובה שלך , תודה רבה רבה לך על התשובה המהירה והעזרה :)
השאלה שלי היא האם יש משהו שניתן לעשות כדי להפסיק את הדמעת בינתיים בשבועיים האלו שאני מחכה לתור אצל הרופא.. האם יש טיפות עיניים לטיפול בדמעת ? כאלו שניתן לקנות ללא מרשם בבתי מרקחת???
הדמעות מפריעות לי בשגרת החיים .. אני לומדת ועובדת בנוסף אני גם דוגמנית בזמני הפנוי... העיניים שלי מאוד חשובות לי ואני מאוד מפחדת שזה יהפוך לכרוני או שצריך יהיה לנתח את זה ותשאר צלקת ???
אני אובדת עצות ומאוד מתוסכלת מהמצב..
אמנם נשמע שמדובר בבעיה כביכול קטנטונת אבל זה מאוד מאוד לא נוח ומתסכל ומפריע !!!!
אני באמת לא יודעת מב לעשות !!!
יש אנשים עם בעיות הרבה יותר חמורות אני מבינה ואני מודה לאלוהים כל בוקר שאני בריאה ושלמה אבל העיניים שלי פשוט כמו ברז וזה בלתי אפשרי :( הצילו!!

תשובה

אני בהחלט מבין את התסכול והקושי שלך. מבחינתך שכנראה מעולם לא סבלת מבעיית עיניים ולפתע התחילה בעיה של דמעת אכן מדובר בבעיה לא קטנה. אין פיתרון אחד לבעייה של דמעות. צריך לאבחן מה הבעיה ולטפל בהתאם. לפעמים קשה לשים את האצבע על הגורם המדוייק לדמעת ולכן קשה לעיתים לטפל. ללא בדיקה, אני לא יכול לדעת מה הגורם אצלך לדמעת ולכן גם לא יכול להמליץ לך על טיפול. אם רופא אחד לא פתר את הבעיה, בהחלט סביר לפנות לרופא שני.
בהצלחה,

למעלה