דררות.......................

שקדי

New member
דררות........................./images/Emo118.gif

מישהו כאן יודעמה זה דררות???????? אני אני......... הדררה היא מין תוכי ירוק בגודל בינוני שהגיע לארץ כציפור מחמד שדודה מארצה המקורית אולי אוסטרליה???? במשך הזמן כמה מהם ברחו מהשבי ......זה נקרא פליטי תרבות נפגשו ביניהם.......בהתחלה הכל היה וירטואלי אח´´כ הטבע עשה את שלו ויראו כי טוב והתחילו להתרבות אצלנו כבר יש להקה של כעשרים דררות שעפים בעליצות בחצר הקיבוץ אין להם אויבים טבעיים ולכן הם מתרבים בטבע יפה הם גם מאד נהנים מהתפריט שהם מוצאים אצלנו פקנים שקדים תמרים תאנים וכל חמדת עמק יזרעאל רואי השחורות טוענים שכשיתרבו מאד יהפכו למזיק שאולי נצטרך להילחם בו מלחמת חורמה בינתיים כולם נהנים ולנוף נוספה ציפור חמודה...........

שקדי

New member
בזמנו פעם...............

בירחון טבע וארץ.קראתי על להקה גדולה במקוה ישראל וחלמתי שפעם יגיעו גם אלינן התעוררתי והנה מציאות............

קלואי

New member
החניה שלנו ממש משולש ברמודה לצפרים

שהלכו לאיבוד. כבר ביקרו אצלינו שני גוזלים של עורבני יונה אחת ותוכי דרדרה שהיה פצוע ומבוהל. כל פעם שברנו את הראש מה לעשות אתם. אז ככה: העורבנים שוכנו בגן הזאולוגי באוניברסיטה (יש כלוב לעורבנים שם) התוכי אצל איש הציפורים בקרית שאול. היונה אצל מגדל יונים ברמת גן. היונה סיפור משונה מאוד. היא נחתה בשבת לפנות בוקר לרגל היה קשור פתק עם כתב מוזר. ישר החלטנו שכנראה זה יונה שמשמשת לריגול או משהו כזה ואצנו לתחנת המשטרה הקרובה. צחקו עלינו. וזרקו את הפתק לפח. הלכה הפנטזיה להיות חבורת סוד מוחלט בהחלט ולתפוס מרגלים על חם.

שקדי

New member
איזה זכרונות שהבאת עליי קלואי......

כי כשהייתי ילד הייתי מן ילד טבע כזה שמביא ציפורים מהטבע ומגדל ומה לא גידלתי???והסיפורים יכולים למלא דפים שלמים אז הנה סיפור הקוקיות יום אחד הלכנו בפרדס וחיפשנו קיני ציפורים בקן של תור מצאנו שני גוזלים בוגרים שכמוהם לא ראינו מעולם לקחנו אותם למורה לטבע והוא סיפר לנו על הקוקיות עד אז הייתי בטוח שזה רק בסיפורים ובמשלים.....אבל לא גידלנו אותם כמה זמן . מאד קל אוכלות הכל אחרי כמה זמן גידלו זנב ארוך וציצה לראשן והיו יפהפיות אני למדתי לחקות קול של קוקיה.....כמו בשעון והייתי קורא להן......אך ללא תגובה ויום אחד מישהו פתח להן את הכלוב והן פרחו.....די שמחתי עוד כמה זמן הסתובבו באזור ואח´´כ נעלמו

אשור

New member
איש הציפרים מקרית שאול נאסף אל

אבותיו כמה ימים לאחר שגנבו לו את כול הציפורים.

קלואי

New member
אתה לא מעודכן

מדובר בבן שלו שממשיך את דרכו באותו מקום בדיוק

נכון אשור. מפעל חיים של אדם -

נעלם. המקום משך מאות ילדים מבתי ספר בכל הארץ. כיום המקום משמש כגן ילדים וציפורים - אין.... "יש לי ציפור קטנה בלב... והיא עושה לי מנגינות.." שבת שלום,

איש הציפורים עדיין שם?

שאלה זו עלתה היום בצהרים כשעברתי שם. אז הוא שם או שאת מספרת על נוסטלגיה רחוקה?

קלואי

New member
לא זה לא נוסטלגיה לפני פחות משנה

חיפשנו בהיסטריה מקום להביא אליו את התוכי . חששנו שהוא פצוע כי היה לו סדק במקור ושימות מרעב. צלצלנו לכל מני מקומות עד שהגענו אליו לקריית שאול. בחצר יש סוסים ובעלי חיים אחרים ויש לו גם צפורים. למחרת דברנו אתו והוא אמר שהתוכי חמוד, מבויית אוכל , שמח וטוב לב וכנראה הסדק זה משהו ישן שלא מפריע לו. הוא הציע שנדביק פתקים ברחבי השכונה כי הוא בטח שייך למישהו. כך עשינו. אף אחד לא פנה כך שאני מניחה שהוא עדיין אצלו. אמרו לי שהוא הבן של איש הצפרים.

magy

New member
תוכי ירוק....צפרדע ירוקה

למה הדימיון לירק שצומח? צבעי ההסוואה של בעלי החיים??? כיצד אנחנו מסתתרים תחת צבעינו הטבעיים? סתם כמה שאלות ......לקראת השבת..... ירוק , הוא צבע אהוב....... עד שאני רואה אנשים ירוקים........ לא חייזרים........... קנאים...... שבת שלום.........מולדת....
נדבקתי מזהבוש....
)))

magy

New member
אני רואה מהחלון רק דרורים אפורים

ועורבים צרחניים.... זה כל הטבע שיש לי ..........בין הבטונים המשעממים...... פיסת שמיים קטנה.....ולעיתים עננים..... במקרה הגרוע.....הליקופטרים.... כדי לראות טבע, אני צריכה לנסוע.....

שקדי

New member
ציפור עירונית...................

הפעם הראשונה ששמעתי צוצלת.....עוד לפני שראיתי היתה כאשר ביקרתי אצל סבתא ברטה בתל אביב כל היום שמעתי קולות שחשבתי שזה תינוק בוכה ואח´´כ הסבירו לי שזאת הצוצלת שהתחילה את תפוצתה בארץ דוקא בעיר....ככל הידוע לי לפחות אחרי כמה זמן היא הגיעה גם אלינו אולי הרגישה שאנחנו כבר כמעט עירונים ועכשיו לפעמים מאוחר בלילה אני שומע מהחלון של אחת משכנותיי קולות די דומים אבל אמרו לי שזה משו אחר לגמרי......................

שקדי

New member
וצהוב?????????

נזכרתי לא עלינו בשיר הצהובים האהבה וגם הידידות הם סימנים לחוסר התבגרות גם רחמים וכל השאר ערכם בטל זמנם עבר דבר אחד עוד לא עבר חינו החשק המוזר הזה לשנוא לשנוא הרבה חזק וטוב לשנוא עד שתהיה צהוב פה אין טיפשות ואין חוכמה או היגיון חביבי שונאים עם כל הנשמה באופן כל כך אימפולסיבי מי כתב????????

magy

New member
מי כתב לתרנגולים?

נעמי? אין לי מושג.....רחוק מאד......... איך שאתה זוכר את כל המילים של כל השירים.............. מדהיםםםםםםםם

למעלה