דררות.......................

שקדי

New member
אני זוכר את כל מה.................

שאני אוהב ודברים אחרים עוברים דרכי.......ואינם

אשור

New member
הידעת שביאליק כעס מאוד

על החברה של הסבים שלך ואף כתב להם מכתב!

שקדי

New member
אתה שהתחלת תמשיך...............

הכותרת נשמעת מענינת אנא פרט......

נתיבה

New member
ארגוב את כל המנגינות פרט לשיר השוק

של נעמי שמר. המלים של חיים חפר כמו שיר השכונה וערב במסחה..וצהוב.. והשמלה הסגולה..והכל זהב..וחיילים..ופנורמה. אבל שי מנגינות שהם ממקורות זרים כמו אם איני טועה הגנרל המקסיקני קסנטנייטס, ואין כמו יפו בלילות ..´וגנב אחד חנפן´..שזה שיר של הקומפניון דה לה שנסון. יש לי אגב קסטה של תכנית א´. ע.הלל כתב ללהקה של ליאור ייני חנן גולדבלט והבנות של התרנגולים מתכנית ב´ עליזה רוזן ודבורה...משהו. וגם שירים של אלתרמן כמו ´על גג ואנטנה גם´ וקראו להם..וולה לא זוכר...איזה חרק..כלשהו

נתיבה

New member
ואגב צפרים-בחולה המוצפת מחדש..

לפנות ערב[שזה שיר של עדנה גורן..]חוזרות המוני צפרים משקנאים ועד עגורים..[העגורים...של אמנון ברנזון מהלוך הלכה החבריה] וכולם נוחתים במים..מפחד מהתנים..והמון רעש ואשתי לא הבינה למה הם צועקים, פשוט מאוד, כדי למצוא את המשפחה ולספר חוויות לחברה אמרתי לה..ויש גם טלסקופים שם..והכל מהקרן הקימת..שמציפה את חלק מהחולה כדי לשמור על נקיון מי הירדן..מהכבול..והמזהמים. והרי אי-אפשר בלי קצת חרא..אז קרית שמונה מזרימה לשם חלק ממי הביוב המטוהרים..והצפיה בצפרים מומלצת..לפנות ערב.. והכניסה מצומת גומא..לפני ק"ש. לדעתי בינתיים הכניסה חפשית..לפני שבועיים היינו שם..בטיול.

שקדי

New member
אם תרצה היא לחקור.............

את הנוף נעקור נעמיס ונכניס לה............................................הביתה למה התכוון המשורר?????? אני זוכר שהשורה הזאת היתה נחשבת לנועזת במיוחד באותם ימי הנאיביות והשמרנות

נתיבה

New member
והיה גם:היא לובשת כבר את זה..

החכמה היא להסתיר בטקסט את הרמזים..ותראה מה מילה אחת אומרת בתוך שיר שלם. אגב חיפשתי אצל קוטנר באתר MOOMA יש בו אנציקלופדיה של שירים ובכלל מוסיקה את המחבר של ´בא ואשק לך´ שגם הגבעטרונים שרים, וגם דפנה זהבי מנען,והיה ביצוע ישן של שתי בנות.. ואני משער שאולי דוד זהבי החותן של דפנה הוא שחיבר את המנגינה..אז שם אין תוצאות אבל...[גם לשם נעמי שמר אין כך..שהאנציקלופדיה הזו היא רעיון נחמד, אבל מקבל ציון: לא עובר..!] הכוכבים שם זה ערן צור וכאלה... נו..שכבודם במקומו מונח..אבל לא בבית ספרנו.!

נתיבה

New member
ואדום..עמדו מאה איש בכיכר אדומה היה

אסור להשמעה בגלל העליה מברית המועצות..שלא הגיעה..ולכשהגיעה.. הגיעו מליון ועוד היד נטויה..ונניח שיגיעו עוד שני מליון..אז מה יהיה.? הגם זו לטובה..?

למעלה