דררה ? ? ?

ofer1973

New member
דררה ? ? ?

ערב טוב לכולם. רציתי לדעת איזה סוג של דררה הוא הכי חכם ? והאם דררה יכול לדבר (ברור ) ? ושאלה אחרונה מה בערך המחירים של דררות בחנויות ? מקווה שאלה לא יותר מידי שאלות . בתודה עופר.י

HardBall

New member
על הדררה שלי שילמתי...

400 ש"ח. זוהי דררה ירוקה, זכר, קניתי אותו בגיל 4 חודשים, האכלת יד, ממגדל. שלי עדיין צעיר מכדי לדבר, אבל מביני עניין טוענים שהוא מסוגל לדקלם מספר מצומצם של מילים, תלוי בהשקעה.

400 ש"ח!!!!?????????????????????

את הציפורים האלה אפשר ללכוד בכל פארק שני בארץ! בסדר אני מבינה האכלת יד מוכתם וכו' אבל 400 שקל?! זאת ממש גנבה!

אלה ציפורים מוגנות! ואם את לא...

מבינה במחירים של תוכים אז אל תגיבי. אפשר למצוא אצל מגדל גם ב250 שקל.

לא רק מוגנות

תחשבי שאם יתפסו אותך בכוח ויכניסו אותך לכלא בלי שום שיבה אז את תרצי לברוח. ככה זה תוכי שחי בטבע הוא עף וחופשי ופתאום לוכדים אותו גם הוא ינסה לברוח (אני מדבר רק על הדררה שחיה בארץ ואני אומר שאם אתם רואים כל סוג של תוכי חוץ מדררה צריך ללכוד כי הוא פשוט ברך למישהו והסכוי שהוא אשרוד הוא אפס)

HardBall

New member
אם כבר מדברים על דררה..../images/Emo53.gif

בוריס לא מוכן לאכול תערובת! רק גרעינים שחורים, ואגוזים למיניהם. (כמובן שפירות הוא זולל בכמויות). אם אני משאיר לו רק צלוחית עם תערובת לתוכים, הוא הופך אותה בכוונה, ועןשה דווקא. ואז הוא נהייה רעב, וצורח כמו סמיטריילר שאיבד את הברקסים.. שתי שאלות: 1. האם כתוצאה מכך שהוא לא אוכל את התערובת, חסרים לו וויטמינים? 2. איך אני משכנע אותו שיאכל את התערובת?? תודה

HardBall

New member
יש למישהו

תשובה??

למעלה