דרק שארפ = 0!!!!!!!!

HOLONOLE

New member
דרק שארפ = 0!!!!!!!!

עד כמה שחקן יכול להיות אגואיסט???????? שארפ הזבל הפסיד את המשחק ולא חשוב כמה הוא קלע , זה פשוט לא ייתכן שכל פעם שהוא מקבל את הכדור הוא מפציץ מבלי אפילו לראות את הסל!!!! והגרוע מכל , שיש לנבחרת שלנו מאמן אפס שמגבה אותו ועוד מעז לתת הוראות למסור את הכדור כל פעם לשארפ שיזרוק. חבל מאד שהמשחק לא התקיים בחולון ואז היינו מלמדים את 2 האפסים האלה לקח. ולאוהד רמת - גן המסכן חכה חכה , אנחנו עוד נגיע לזיסמן השנה וכמו שאתה כבר יודע , אתם תחטפו מכות!! חבל שאין לכם את האומץ להגיע לחולון......

לא מסכים ! שרפ שחקן מצויין..

השחקן עם אחוזי השלשות בין הטובים באירופה כיום.. המכבי הוא לא משחק לבד וכנראה, מה לעשות בנבחרת פשוט לא ``הולך`` לו.

wood

New member
לדעתי הוא היה אחד הגורמים העיקריים להפסד

כולם יודעים שבעיקרון שארפ הוא שחקן טוב. שלשום בנבחרת הוא היה לדעתי הגורם העיקרי להפסד. הוא לא הפסיק להפציץ בצורה מאד אגואיסטית. הבעיה הייתה שקצורין נתן לו המון קרדיט ולא הוריד אותו גם כשהוא עשה המון שטויות. לא ראינו אפילו שמץ של קבוצתיות. השלשות המשוגעות שלו בסוף לא חיפו על מה שהוא עשה לכל אורך המשחק. אני לא מאשימה רק אותו.כולם לא הסתכלו לצדדים והלכו לסל בכל מחיר. אני מצטערת אבל מה שראינו ביום רביעי לא היה כדורסל. אני לא יודעת איך לקרוא לזה. מבחינתי קצורין נכשל כאן. אם יש לו בעיה להוציא את שארפ כשהוא הורס את המשחק הקבוצתי אז המצב לא יכול להיות טוב.

שהנבחרת מפסידה לקבוצה ברמה של שבדיה אז כל הקבוצה אשמה.

בזמן הזה,שאין את קטש ושפר אין לנבחרת מישהו שיכול לשחק יותר טוב משארפ,שארפ אתמול היה חלש אבל אני לא מסכים עם זה שהוא אחד הגורמים העיקריים להפסד. הוא אשם בדיוק כמו כולם,אף אחד אתמול לא התעלה,כולם היו חלשים וכל אחד ניסה לקחת את המשחק על עצמו. נכון להיום,נבחרת ישראל נראית רע מאוד בלי קטש,שפר והנפלד. בורשטיין שחקן מצויין אבל הוא לא יכול למלא את החלל ששפר השאיר,פפי תורג`מן זה לא קטש ויניב גרין,סנטר 2.06 בן 20 לא יוכל להתמודד באליפות עם סנטרים עם נסיון רב באירופה,באן בי איי ובנבחרותיהם. אני לא רוצה לתאר לעצמי את הנסיעה של הנבחרת לטורקיה כמו שהיא נראית היום. נצטרך את כל השחקנים ביכולת שיא כדי שלא יהיו הופעות כמו אתמול מול שבדיה או חדרה.

ושוב דעת הפרופסור לענייני כדורסל...

אדוני הפרופסור,ברצוני להזכיר לך שדרק שארפ היה אתמול הקלעי הבולט בנבחרת עם ארבע שלשות(מ-9 מסיונות שזה כמעט חמישים אחוז). שארפ הוא לפי דעתי היום אחד הקלעים הטובים באירופה,ולא פלא שהוא קיבל אתמול גיבוי מהמאמן הנהדר שלנו,אם לא לדרק שארפ,אז למי למולי היה נותן להיות המנהיג? להנפלד? לקטש? לשפר? אולי לשטינהאור? לאף שחקן אתמול מהנבחרת אין נסיון במדי הנבחרת,רובם אפילו לא מנהיגים בקבוצות שלהם. אז דרק שארפ,שחקן שהוכיח לא פעם אחת שאפשר לסמוך עליו מקבל את המפתחות ואת הגיבוי ממולי ובצדק. זה בערך בקשר לשארפ. עכשיו,רציתי לתקן אותך במשהו. אתה אומר:``חכה-חכה...אנחנו עוד נגיע לזיסמן השנה``. קודם כל,מי אמר שתגיעו בכלל? מי אמר שבמקום האוהדים הדפוקים שלכם לא יבואו אוהדי גבעת שמואל או ראשון? לפי דעתי אתם לא תהיו בליגת העל כי פשוט אתם לא טובים. וגם אם היריבות שלכם יהיו פראייריות ואתם איכשהו תעלו,איזה אוהד של רמת גן אמור לפחד? בפעם האחרונה שחולון באו לזיסמן היה מכות,באמת מכות. ואתה יודע איך זה התחיל? שהובלתם רוב המשחק בהפרשים קטנים ואז התהפכה התוצאה והטובים עלו ל-15-20 הפרש. האוהדים שלכם התעצבנו וכמה באו ליציע שלנו כי חשבו שאם יש לנו קומץ אוהדים קטן אז הם גם כאלה שיקבלו מכות בבית...חחחחחח אני לא בטוח שאותו אוהד עם כיפה וצעיף של חולון(ואם היית במשחק אז אתה יודע טוב מאוד למי אני מתכוון) ירצה לבוא למשחק נגדנו,אבל רק אם תעלו לליגת העל. תהיה בטוח שאף אוהד שלנו לא מפחד לבוא לחולון,באים הרבה וזה שהם לא עושים הרבה רעש לא אומר שהם מפחדים,אבל אני חושב שאם תעלו במקרה לליגת העל אף אוהד שלנו לא יבוא,האוהדים שלנו באים רק למשחקים קשים לא למשחקים שהנצחונות בהם מובטחים.

HOLONOLE

New member
תגובה

יא אפסים , תן לי להזכיר לך מה קרה בזיסמן בעונה שעברה , אוהדי חולון התפרעו ועשו בלאגן כמו בכל משחק אבל לא משום שר``ג הובילה אלא כי חולון הוליכה לכל אורך המשחק , שהיה משחק השיא של דושאן בוצבסקי עם 28 נק` , אוהדי ר``ג קבלו מכות (כמו בכל משחק ביננו) וחולון בכיכובו של גורג גילמור נצחה בהארכה. אז אתה מוזמן להגיע לחולון השנה על אף שהתוצאה ידועה מראש שאין לכם שום סיכוי לנצח בהר הגעש החולוני.

אף אחד לא קיבל מכות(זאת אומרת אף אחד מאיתנו)

שים לב איך אתה מתחיל,יא אפסים. מעניין מאוד איפה אתם ואיפה אנחנו,לפני שאתה חוזר שנה וחצי אחורה תחזור קצת ללפני חודשיים בערך שהפסדתם לגבעת שמואל ב-20 ולירושלים ב-60. ואם כבר אתה חוזר... באותו משחק היה מכות,ואתם התחלתם,באו איזה כמה אוהדים שלכם ליציע שלנו ואחד עם כיפה וצעיף מבד של חולון גם חטף מכות וגם הוציאו אותו מהמגרש במכות. בסופו של דבר נצחתם,ולא בזכות יום מצויין של בוצבסקי(שקלע כל שלשה שהוא זרק) וגילמור אלא בזכות השופטים שלא רק ששרקו כמה שריקות לא נכונות,הם גם הוציאו לנו את ליובין,ספנסר,אנטואן ג`ונסון ופקה שיצא בשלב מוקדם. ככה יצא שבהערכה נשארו לנו בשתי דקות האחרונות רק סטיב הוד ועוד כמה צעירים...

למעלה