דרק נוביצקי

Guram100

New member
דרק נוביצקי

ראיתי אתמול את דאלאס-סקרמנטו נוביצקי הורג אותי. נראה לי שהוא פשוט בשיא הקריירה שלו. לבן אדם יש מגנט לטבעת. שמתם לב איך הוא זורק? הכדור לא מסתובב באויר. מה אתם אומרים, יש לדאלאס איזשהו סיכוי ללכת רחוק?

somone141

New member
היא או הספרס

מאחת תצא הקבוצה ש'תזכה' לקבל בראש מהלייקרס בגמר המערב. דנבר ניצחה בקושי את LA בלי קובי וביינום, ואומללה בבית ע"י סאן אנטוניו במשחקים האחרונים. היא בכושר גרוע, בילאפס נראה רע, כנראה הגיל, ומלו נפצע ולא בכושר הרגיל. כמובן שזה יכול להשתנות, אבל שוב, לדנבר אין גבוה אחד טוב! מרטין הוא בדיחה וננה לא מספיק דומיננטי לרמות האלה. חוץ מ-2 שחקנים, אין להם מה למכור. לספרס יש מאנו, פארקר, טימי וג'פרסון, ולדאלאס דרק, טרי ובאטלר, עם פה ושם קיד/בובואה/מריון. בכל מקרה, וכמו שדרק פישר אמר לא מזמן, 'כל עוד אנחנו נעשה את שלנו - נבוא מוכנים פיזית ומנטאלית, זה לא משנה שלקבוצה אחרת יש מאזן טוב יותר ואיזה שחקן יהיה MVP - אנחנו ניהיה אלופים'. קיובן, תקף גם לגביך חלאה.

ThEgReEnKiNg

New member
תמשיך להגיד את זה לעצמך.

אתה פשוט ממש מקווה לא לפגוש את דנבר , להזכירך 3-1 חיובי במפגשים עם הלייקרס העונה. דווקא ננה נראה לי דיי דומיננטי שהוא חטף לגאסול את הכדור שניצח את המשחק. בכל מקרה , דאלאס קבוצה מעולה ואו הם או דנבר לטעמי יגיע לגמר המערב כדי להלחם עם הלייקרס. הכול נראה שעובד כמו מכונה בדאלאס יש להם עומק מדהים והרבה שחקנים מעולים. כולם מדברים על קרון באטלר אבל הטרייד הזה הביא גם את ברנדון היווד שטוב בהמון מאריק דמפיר. בקיצור , דאלאס בהחלט יכולה לעשות את זה ולהגיע לגמר.

somone141

New member
אממממ

עונה רגילה זה לא פלייאוף, גם 0:4 לא היה אומר כלום, וכשאמרתי 'לרמות האלה', התכוונתי לגמר מערב, ולא למשחק ברגרל סיזן, כשהלייקרס שיחקו על הכבוד. מה שמעניין בדירוג המערבי הוא ששתי הקונטנדריות הגדולות, יחד עם LA, כנראה ייפגשו כבר בסיבוב הראשון (דאלאס וספרס). בכל מקרה, הדרך של הלייקרס לגמר ה-NBA תעבור לטעמי בין פורטלנד, פיניקס ודאלאס/ספרס, היא פשוט חזקה מדי וצריכה להגיע לפיינלס שנה שלישית ברציפות. דאלאס היא קבוצה סימפטית במונחים של הלייקרס. לא רוצה להישמע שחצני, אבל זו האמת. הספרס, בגלל העומק אורי, העומק, היא המכשול הכי גדול, אפילו בליגה בכלל.

ThEgReEnKiNg

New member
רגע אני מבולבל

אז זה שסאן אנטוניו ניצחה את דנבר אתמול זה אומר שדנבר חלשים , אבל זה שדנבר ניצחו את הלייקרס זה לא אומר כלום כי זו עונה רגילה? אלוהים , אני באמת לא מבין איך אתה מזלזל כל כך בדנבר , פשוט הזוי. כל הפרשנים בעולם אומרים שהם הקבוצה הכי מסוכנת ללייקרס אבל אתה בשלך , שיהיה. סאן אנטוניו הם סוס מת , ואני לא מתבייש לומר את זה. הם לא במקרה במקום השביעי במערב זה הרמה שלהם , ג'ינובילי לא ימשיך לשחק בכושר הזה כל הפליאוף , והעייפות תשפיע עליהם , אולי אולי הם יעשו ריצה עד לגמר המערב. לדעתי? יותר ריאלי שהם עפים בסיבוב הראשון. ולדאלאס יש יותר עומק מלספרס.

ThEgReEnKiNg

New member
עוד משהו בקשר ללייקרס.

משהו שצ'ארלס בארקלי אמר בתוכנית שלו ואני מסכים , הלייקרס מבחינת כישרון אמורה להיות אחת הקבוצות הטובות בהיסטוריה , 4 אולסטארים ועוד אחד פוטנציאלי (ביינום) , אבל הם פשוט לא מגיעים לרמה שהם אמורים להגיע ולא משחקים ברמה שהם אמורים. הלייקרס נראים כבויים מאוד בחודש האחרון , וקובי לא בקו הבריאות כל העונה הזאת. קשה פתאום לעשות את הסוייץ' הזה ולשחק בהתלהבות ובלהט שצריך , ואם הלייקרס לא יתעוררו ומהר יכולה להיות סנסציה בסיבוב הראשון , כי כל הקבוצות שהגיע לפליאוף במערב השנה הן פשוט פנטסטיות , אין קבוצות חלשות ולא תיהיה שום סדרה קלה. אז אני מציע ולפיל קובי והחברים להתעורר.

somone141

New member
לגבי זה

http://sports.yahoo.com/nba/news;_ylt=AjO5QK6NONaWNJE2WAYu43O8vLYF?slug=mc-afterthebuzzer040910 קובי ללא ספק מודע לבעיות, אבל מרגיע ת'מערכת, ובטוח כשבזמן הנכון, פלייאוף, הלייקרס יעלו את רמת האינטנסיביות והאנרגיה. הרי אף אחד לא תמים ואפילו טיפש מספיק (בארקלי) כדי להאמין שהלייקרס ימשיכו בנונשלנטיות המעצבנת הזו גם בפלייאוף, אה? זו קבוצה מנוסה עם 4-5 וטרנים.. אפשר להירגע, הכל בסדר. על אפך וחמתך בארקלי! (ד"ש לאוחנה)

ThEgReEnKiNg

New member
אז זהו..

לא חושב שאפשר פשוט "להפעיל" את האינטנסיביות והרצון , או שזה שם או שלא. בוסטון אותו דבר ד"א משחקת במין נונשלנטיות מטופשות כזאת כל העונה ורק מדי פעם לוחצים על הגז. אני יודע שקובי יעלה את הרמה שלו , אבל יש לך שחקן אנמי שלפעמים נעלם בלי שום סיבה (גאסול) ושני משוגעים כמו גאסול ואודום , אז אי אפשר לדעת מה יקרה. למרות שגאסול דווקא היחיד שמשחק עם חשק ורצון בחודש האחרון.

somone141

New member
אינטנסיביות זה לא יכולת

זה דבר בסיסי שכל אחד יכול להביא - לרוץ, ללחוץ, לרצות, לעשות בקיצר! לא לנוע בעצלתיים סביב הפרקט ולתת לשחקנים לזרוק/לחדור. אני מאמין שגאסול קיבל/יקבל הרצאה מפיל איך מעלים את הרמה בפלייאוף, בטח אחרי 2 סדרות בינוניות מול יוטה ויוסטון אשתקד. אבל גם ביינום צפוי לחזור למשחק הראשון מול פורטלנד (היא תהיה היריבה). אגב, קובי ישחק היום נגד הבלייזרס (בארה"ב 9 בבוקר, אצלכם זה מחר לא?) אחרי2 משחקים. מהלך מבורך. הוא צריך את הכמה משחקים האלה לפני הפלייאוף כדי להיכנס לקצב.

עידו17

New member
אינטנסיביות זה כן יכולת... סוג של

יש שחקנים שתלויים יותר בסיטואציה שמסביבם ו'בוחרים' מתי ללחוץ על כפתור הON, ויש כאלה שיכולים להביא את זה ערב ערב בלי קשר למה שמסביב. קווין גארנט וראשיד וואלאס זו דוגמא מעולה לשני שחקנים הפוכים מהבחינה הזו. אין שאלה לגבי בראיינט, פישר או אודום, הם יהיו שם ברגע האמת. אני במקומך לא הייתי רגוע לגבי היכולת המנטלית של האחרים, בראשם ביינום וארטסט, ועם שחקנים כאלה, בעלי מוניטין של חוסר יציבות מנטלית, קשה לדעת איך יתפתחו הדברים אם הלייקרס יפלו לעמדת נחיתות.

somone141

New member
אבל לא קבעתי לפי זה משהו

רק ציינתי שסאן אנטוניו, בלי פארקר, קרעו את דנבר בדנבר, אבל לא קבעתי שזה מדד לקראת הפלייאוף, אתה כן (1:3 וכו'). פרשנים? אז אמרו. אני מסתכל על הרוטציות של שתי הקבוצות ולספרס יתרון בעומק ובאיכות. יש לפופוביץ' 4-5 שחקנים שמסוגלים להחזיק התקפה בכל ערב נתון, לדנבר יש 2 כאלה. אני לא מזלזל בדנבר, אבל ספרס, כשהם בריאים, עמוקה וחזקה יותר. בטח מדאלאס.

carmelo

New member
אתה מזלזל ב- JR סמית

אם אתה מציין את ג'פרסון כשחקן שמסוגל להחזיק התקפה אצל הספרס (ואין לי מושג מי השחקן החמישי שאתה מדבר עליו...), אז בטח שניתן לציין 3 כאלה בדנבר, ואפילו את ננה כשווה ערך לג'פרסון. אגב, בהנחה שהקבוצה בריאה לגמרי, אז עומק של 9-10 בפלייאוף הוא לא כזה חיוני, רוטציה של שמונה שחקנים עדיפה - ולנאגטס יש את לאוסון, סמית ובירדמן שהם בעיני הטריו הכי טוב מהספסל בכל הליגה.

למעלה