דרקו....

The Lord Draco

New member
דרקו....../images/Emo58.gif

אוקי.. אז יש לנו אבא בכלא, אמא בוגדת? ובן שלא ביצע את המשימה שלו כאשר הלורד וולדמורט ממילא רוצה להרוג את שושלת לוציוס. ויש את סנייפ שהבטיח בשבועת דם שיעזור לדרקו. כל הנתונים הנכונים לדרקו לעבור לגוד גייז. אם נצא מנקודת הנחה שסנייפ באמת היה לצידו של דמבלדור, זה אומר שעכשיו אם דרקו ירצה או לא, יש לו ולסנייפ קשר דם, נרקיסה בחיים לא תעזוב את בנה, ודרקו כבר הוכיח לנו שהוא לא משהו בלהרוג אנשים. בהתחשב בפיק ברכיים שחטף שהיה צריך להרוד את דמבלדור. סנייפ המרה את פיו של הלורד וולדמורט בזה שהרג את דמבלדור בזמן שזה היה משימתו של דרקו. סניים לא יכול לחזור עכשיו ללורד וולדמורט סתם ככה. אם כל אלה יעברו לצד של נגד וולדמורט יהיה להם מקלט, אבל אם הם יחזרו לצד האפל הלורד וולדמורט יתנקם בהם! ובכלל נראה לי שקשר חזק מתחיל בין נרקיסה לסנייפ....

avinoam edry

New member
סנייפ ונרקיסה

איכס *הבעת גועל* מילא דארקו ונרקיסה היתי מבין

Legato

New member
משהו יש שם, ../images/Emo135.gif

הוא לא היה עושה שבועה כל כך חזקה סתם אבל הרבה דברים יכולים להיות חוץ מ(ועם כמה שאני אוהבת את סנייפ) איכס!!!

avinoam edry

New member
וגם למיטב ידעתי

רולינג אמרה בפירוש שלסנייפ לא יהיה רומן

avinoam edry

New member
זה נראה לי

באתר של קהילת הארי פוטר לבוגרים במחלקת ראיונות מתורגמים הראיון בראשון ב2004

ToryMaster

New member
הלו, קצת אוויר

קצת להתייחס יפה, לא צריך ישר לקפוץ. [ואנשים, זוכרים מה ביקשנו שוב ושוב? את ההערות ואזהרות תשאירו למנהלות, אחרת זה מתכון כמעט בטוח לריבים]

ToryMaster

New member
לא.

הייתי רצינית. הדיון על הנושא הזה יגמר כאן עכשיו, אם אתה רוצה להמשיך לדבר על זה אם מישהו זה במסרים או בשרשור החברתי.

ענבאך

New member
אלא אם קוראים לך ענבר

ואת רב מצקת מגניבה? ]: סתם, אני לא מתווכחת עם הסופר מצקת

amirxbox

New member
../images/Emo58.gif למה המרה את פיו?

סנייפ אומר שביתו לנרקיסה שוולדמורט מתכנן שהוא יעשה את העבודה אחרי שדרקו יכשל וכך הוא עשה.

amirxbox

New member
../images/Emo58.gif למה המרה את פיו?

סנייפ אומר שביתו לנרקיסה שוולדמורט מתכנן שהוא יעשה את העבודה אחרי שדרקו יכשל וכך הוא עשה.

למעלה