דרקוני הטוב

Nosferatu1

New member
דרקוני הטוב

האם שמתם לב שישנם 4 סוגים של דרקוני הטוב??? ישנם את דרקוני הזהב, הכסף והארד. בדרקונים של שחר האביב מוזכרים גם דרקוני "נחושת הקלל"

La Gamba

New member
כן

יש 5 לכל צד (הנייטראלים פרשו מהעולם לפני שנים) לבן, שחור, ירוק, כחול, אדום. פליז, נחושת, ארד, כסף, זהב.

Kawaii Me

New member
בצבעי פליז ונחושת דע../images/Emo29.gif

נחושת זה כזה..הממ..מסובך לי להסביר. פליז אין לי מושג :X בטח משהו כמו זהב.

Kawaii Me

New member
אגב אם כבר אתה פה ../images/Emo29.gif

מצטערת על הבורות אבל איפה המנהל הקודם? :X תמיד רציתי לשאול..

La Gamba

New member
קשה לי להאמין שהוא מוקף משלושת

צידיו ב"רץ", "צריח", ו"רגלי"... הוא סתם הלך לדוג, הוא עוט מעט ישוב
(למה הוא לא מבקר?! גרר
)

Nosferatu1

New member
הדרקונים הנייטרליים?

מיהם? איפה הם מוזכרים? לא שמעתי עליהם אף פעם? הם היו שייכים לגיליאן? או לנואיטרי?

Wing Chan

New member
לנואיטרי אין דרקונים ../images/Emo109.gif

נויטארי הוא אחד משלושת אלי הקסם, הבן של טאקיזיס. אין לו דרקונים "משלו", כמו שיש לטקיזיס\פלאדין מכיוון שהוא "רק" אל ששולט על הקסם של לובשי הגלימות השחורות.

שאלה...

איזה סוגי "נשיפות" יש לכל אחד מהדרקונים? לאדומים יש נשיפת אש ללבנים נשיפת כפור ולכחולים נשיפת ברקים מה עם האחרים?

Sunflower Fairy

New member
לירוקים../images/Emo110.gif

יש ענן רעל ולשחורים חומצה...או משהו כזה. כתוב את זה בדשד"ס. את של הטובים אני לא זוכרת, בטח כתוב לי את זה איפשהו. אם אני אמצא זה יגיע לכאן

ThornLeg

New member
לזהובים ולכסופים

לזהובים יש אש ולכסופים קרח כתוב את זה בדרקונים של ירח נעלם

et81

New member
אני יודע כמעט את כולן...

red: fire blue: lightning green: poisonous gas black: acid white: ice gold: red silver: lightning bronze: poisonous gas copper: acid?? brass: ice?? בקשר לשניים האחרונים אני לא כזה בטוח ואין לזה איזכור ברשומות ואני עייף מדי לחפש באגדות והלאה. בעיקרון הדרקונים (הכרומטים והפרימזטים) הם מקבילים בתכונותיהם, אז יש כאן סיכויים של 50-50
בקשר לדרקוני פליז/BRASS זה שילוב של אבץ ונחושת מקווה שעזרתי, ET

dor angel

New member
יש חמישה

יש זהב כסף ארד נחושת קלל זה בעצם copper באנגלית שזה בעצם נחושת ויש גם דרקוני פליז brass באנגלית

למעלה