דרקונים

prizeta

New member
דרקונים

תגידו הדרגונים גודלים עוד? הם כול הזמן גורמים לי רק לשרפות-אז העפתי 2 והשארתי אחד וגם הוא מזיק לא קטן-לשחרר אותו לחופשי גם?או שמשהו יקרה בקרוב-או שום דבר לא ישתנה? ועוד משהו לפני כמה זמן אמרתי פה שיש לי בעייה רק אצל סים אחד(רק אצל בית אחד-כול השאר בסדר)-שכול פעם שאני הולכת איתו לעיר כולשהי המשחק יוצא-מה עושים?

לומית

New member
תראי..

בקשר לדרקונים: כדי שהם לא יצאו כאלה הרסניים, את צריכה להיות עם הביצה של הדרקון ולטפל בה עד שהדרקון בוקע.. ובקשר לשאלה השניה: לפי מה שאני יודעת אין הרבה מה לעשות, כנראה הדיסק לא בסדר..

prizeta

New member
קודם כול תודה

אבל טיפלתי בהם-בביצים שמתי מוזיקה כו,... טוב לא היתי איתם 24 שעות... אז עכשיו כדי לי להמשיך להחזיק אותם?למה הם שווים?חוץ מהדברים שם פולטים מידי פעם..? ובקשר לדבר השני -זה קורה רק בבית אחד-חחח עכשיו כבר 2 אבל נראה נלי שזה בגלל שהשתמשתי בקוד של-move_objects on יותר מידי... והמשותף לשני הבתים שזה נהרס לי זה הקוד וגם ששיחקתי ממש הרבה והם חשובים לי כי לאחד יש כבר 4 כוכבים ויש גם המון כישופים וקיסטלים... ואני לא משחקת עם דיסק,הורדתי את המשחק ואני עם קראק... אבל כול הבתים בסדר...רק אצל שניים-שאמרתי ששני דברים משותים-הקוד וששחקתי מלא.. פלייזזז תצילו לי את הסימס ושוב תודה

הפתרון לדרקונים סגולים - טובים

כל היום תעשי cardle cardle cardle וגם הרבה פעמים rotate ובלילה כשהסים הולך לישון תשימי לביצה מוזיקה, ואז יצא דרקון שמח כשהוא יבקע. דרקון סגול - טיפלו בו טוב ולכן הוא טוב דרקון ירוק - רגיל, לא טיפלו בו הרבה מאוד דרקון אדום - לא כדאי לגדל כאלה, הם הרסניים.. הם פעם שרפו לסים שלי שולחן אחד ואז נשרפו עוד כמה דברים...

DScoo

New member
ו...

מה עם דרקון זהב כי לי כל הזמן יוצא דרקונים זהובים.?

prizeta

New member
אההה אוקי

הבנתי עכשיו בהתחלה לא הבנתי מה קניתי וכמעט לא טיפלתי בדרקון.... חחח אז יצא לי אדום-טוב אני ישחרר אותו ויקנה חדש ויטפל בו.. תודההה ומה בקשר לשאלה השנייה?

לומית

New member
את השולחן??

לי הוא פעם שרף את כ=ל==ה=ב=י=ת=!!! ואני לא צוחקת.. הוא הרג לי את האישה היחידה שהיתה לי בבית!!! אבל למזלי לא שמרתי..
בקיצור, הצעה שלי, אל תתעסקו עם דרקונים אדומים!!!

prizeta

New member
חחח כן כול שנייה ועוד היו לי שלושה

שקראו להם בורני או משהו כזה הם הרגו לי את הכפיל וכול חצי דקה שריפה

למעלה