דרקון זהוב..

Miss Pigmelion

New member
אל תכעסי, זה לא היה לחינם, אני|ריק|

בחרתי כמה תמונות ואני מציירת אותם...לא בצבע, חס וחלילה, בעפרון או משהו כזה, אולי אני אתפרע עם צבעי עפרון..

guitar lan

New member
חח..כן..

פשוט גם ממש ממש אהבתי אותו, וגם השאר ממש מסובכים לצייר. גם אם אני יעשה בסוף את זה מהגלרייה, זה לא יהיה אותו דבר כי זה ממש מסוכך, ומסובך = כסף. מה שאין לי. תודה בכל זאת :)

guitar lan

New member
שאלה בקשר לרומח הדרקון...

הבנתי שיש סדרות ובכל סדרה יש כמה ספרים ותקופות וכל זה. אבל ממה צריך או כדאי להתחיל? חייבים מההתחלה?

קרמון

New member
לדעתי כדאי לקרוא ככה,

כי זה הסדר הכרונולוגי: כבשן הנשמה אחים לנשק (יש גם סידרת שישיית המפגשים אבל זה סופרים אחרים ואני לא ממליץ) סידרת רשומות רומח הדרקון סידרת אגדות רומח הדרקון דרקוני להבת קיץ יש עוד כמה סדרות אבל אין לי מושג בקשר אליהן. תשאל את סטרהד. הוא המתרגם.

guitar lan

New member
איפה..

אפשר לקנות את הסדרות? כמה עולה בערך כל סדרה? כמה עמודים בערך? תודה :)

Miss Pigmelion

New member
לפי דעתי צריך ככה:|ריק|

רשומות אגדות דרקוני להבת קיץ נשמות שמתורגם כרגע ואת השאר: סדרת רייסטלין אפשר לקרוא בין לבין.

Dark14Lunatik

New member
../images/Emo45.gif

ואני שמחה שנתתי לך תמונות לצייר

guitar lan

New member
עוד שאלה..

איפה אפשר לקנות את הסדרות? כמה עולה בערך כל סדרה? כמה עמודים בערך? או שעדיף בכלל לקחת מהספרייה. תודה

Dark14Lunatik

New member
תשובות..

לקנות את הסידרה אפשר...בכל חנות סטימצקי, ואפשר להזמין דרך האתר של אופוס(אני לא זוכרת ת'אתר תבקש מאחד מהאנשים פה..), אין לי מושג כמה הסידרות עולות ביחד, אבל בדרך כלל כל ספר עולה בסביבות ה60-70-80 ש"ח, לפעמים יש מבצעים.. עמודים..מעל 300 בערך.. ואם לקחת מהספרייה, זה תלוי אם יש בספרייה, אם יש, אז למה לא?

guitar lan

New member
אוקיי..

תודה, נראה לי שאני אתחיל לקרוא כמה לפי מה שהמליצו לי בשירשור. תודה לכולם.

Takisis

New member
משהו שונה.... ../images/Emo4.gif

יש לי אנימציה אבל ממש קטנה... ואני מכירה אתר שמוקדש לדרקונים בילבד ויש שם מלא תמונות... ברגע שאזכר בכתובת ישלח לך נץבץ לא אכפת לך שהוא הולח טיפה עקום נכון???

צו צאנג

New member
אוו דקרונים זה דבר שווה!!

בהצלחה עם הקעקוע! אמ... איפה אתה הולך לעשות אותו (אם אפשר לשאול
)?
ליש יש ציור כן, כן ציור (שציירו לי עם ספריי אוויר), של דרקון שהכינו במיוחד בשבילי! *גאה בעצמי
* מה שמזכיר לי שהגיע הזמן למסגר אותו ולתלות אותו...

guitar lan

New member
אממ..

כשאתה שואל איפה, אתה מתכוון איזה מקום בגוף או באיזה מכון אני עושה? אז אני עושה על היד (הזרוע), במכון בחדרה. איזה קעקוע יש לך?

למעלה