דרמטיטיס

Darin 7

New member
דרמטיטיס

שלום אביבית, אודה לך מאוד אם תוכלי לייעץ לי בעניין מסויים

לפני כ-4 חודשים התפרצה אצלי אסטמה של העור בצורה די קשה, אמנם כבר תקופה ארוכה (מעל חצי שנה) שסבלתי מיובש וקשקשים באיזורים בגוף, אבל לפני 4 חודשים זה הגיע ממש לרמות של שטחי עור מודלקים ויבשים נורא.. וטיפולים בסטרואידים
אותם איזורים (קפלי מרפקים וצוואר) התרפאו וזה חזר ושוב התרפאו...זה ממש מטלטל עבורי
מה שכן הם עדיין נורא עדינים והבנתי שזה כרוני, אני כל כך רוצה לטפל בזה "מבפנים" לפני שזה כבר מאוחר מדי כי אני ממש לא אוהבת את השימוש בסטרואידים
יש תוסף שיכול לעזור לי להמנע מהתלקחויות קשות בעתיד?

(אני בת 22, חוץ מזה הכל תקין)

תודה רבה רבה!

תגובה

שלום רב,
אטופיק דרמטיטיס היא בעיית עור דלקתית כרונית עם התלקחויות והטבות, המאופיינת בגרד ויובש של העור עם פריחה אופיינית.
אני ממליצה לך בראשונה לצרוך תוסף תזונה הנקרא סלדרין. הסלדרין הינו סוג של חומצת שומן אשר עוזר במצבים דלקתיים, במיוחד בעור. מכיל תערובת חומצות שומן ייחודיות ופועל באופן דומה לחומצות השומן EPA ו-DHA (הקיימות באומגה 3 ממקור חי), אך באופן דרמטי בהרבה.
חומצות השומן חיוניות לוויסות התגובות הדלקתיות בגוף ולטיפול בדלקות עור. אני מאוד ממליצה על צריכה שלו לסובלים ממצבים של אטופיק דרמטיטיס, סבוריאה וכן פסוריאזיס.
הנחיות שימוש:2-3 כמוסות ביום, עם הארוחות.

בנוסף חשוב מאוד לצרוך פרוביוטיקה- חיידקים טובים אשר תומכים בכל מערכות הגוף ושומרים על בריאות כללית. לחיידקים אלה תפקידים רבים ובניהם שמירה איזון מערכת העיכול, חיזוק מערכת החיסון וטיפול בבעיות עור למינהן.

אני ממליצה לך בתור התחלה על פרוביוטיקה מבית סופרהב הנקראת ביו 55 LR, הפרוביוטיקה העוצמתית ביותר כיום. היא מכילה מגוון רחב מאוד של חיידקים בכמות גדולה. בפורמולה זו ישנו החיידק ל. רוטרי הנחקר לאחרונה בכל התחום של בעיות עור.
הנחיות שימוש: כמוסה ביום, עם הארוחה.
לאחר טיפול של חודש-חודשיים במוצר ניתן לעבור לסוג עדין יותר של פרוביוטיקה, מאותה סדרה ונקרא ביו 12 LR.
הנחיות שימוש: 1-2 כמוסות, עם הארוחות

אשמח לעזור בכל שאלה נוספת.

בברכת בריאות שלמה והצלחה,
אביבית צפריר
נטורופתית

למעלה