דרמות יפניות
היי, אני חן, סמויה כאן כבר הרבה זמן
אף פעם לא כתבתי פה כי אני לא לומדת יפנית ברצינות, רק אוהבת לקרוא על התרבות והשפה, אבל ראיתי שחרות רוצה לעודד יותר פעילות אז אני ארשה לעצמי לשאול - למישהו יש המלצות לדרמות יפניות? ראיתי תשעה פרקים של Hana Kimi בעבר ולא ממש אהבתי, הדמויות לא היו ממש טובות. גם ניסיתי Nodame Cantabile אבל נראה לי שהסגנון של מנגה לא מיתרגם טוב ללייב אקשן... ומכל ההמלצות שאני קוראת, הכל נשמע כאילו הוא מלא באנגסט, כמו Last Friends או One Litre of Tears, ואני שונאת מלודרמה. הדרמה היפנית היחידה שסיימתי היא Nobuta wo Produce שהייתה ממש חמודה, אבל לא אהבתי את הכיוון שהיא לקחה בסוף. בגלל כל זה פשוט ויתרתי, אבל כרגע אני רואה הרבה דרמות קוריאניות, ולא יכול להיות שקוריאה -כזאת- שונה מיפן באיכות, נכון? :X אז אני אשמח להמלצות! לא חובה לפרט מה העלילה, אבל הייתי רוצה לדעת למה הדרמה מומלצת ולא רק לקבל רשימה. אני אוהבת דברים קלילים אבל לא דברים מטומטמים. אני לא אוהבת דרמות בהן הגיבור יותר מדיי מגעיל לגיבורה (קצת מגעיל בהתחלה זה בסדר, אבל לא ברמות Hana Yori Dango). ואני ממש אשמח לקבל המלצות לדברים היסטוריים/תקופתיים, בעיקר אם יש הרבה פוליטיקה (קרבות חרב זה גם טוב אבל לא חובה). תודה מראש!
היי, אני חן, סמויה כאן כבר הרבה זמן