דרמות חדשות boys before flowers

ilanitman

New member
דרמות חדשות boys before flowers

שלום, שמי אילנית ואני חדשה בפורום, מאוד רציתי לראות סדרה חדשה אחרי המלך סאן, אך טיפה התאכזבתי, אני מאוד מקווה שישדרו את הסידרה בנים לפני פרחים, מאוד מאוד נהנתי ממנה וממליצה מבחום, ראיתי ללא תרגום לעברית, מקווה שתמליצו לי על סדרות נוספות לצפיה, ערב טוב, אילנית

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בינתיים לויוה מגיע לשידור חוזר "פול האוס" מה יקרה אחרי זה~ נקווה לטוב בכל מקרה ולא למיחזור :) 2 סדרות קוריאניות~ סיטי הול וA.N.JELL - You're Beautiful~ את מעוניינת גם בדרמות יפניות?

ilanitman

New member
תודה רבה!

קודם כל, כייף לראות שיש עוד משוגעים לדבר , ואני לא לבד, טרם התחלתי לצפות בסדרות יפניות , ההתמכרות עדיין רק לקוריאניות, אבל אני מאמינה שאני אתחיל גם עם השאר, לאט לאט.

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifמן הסתם :)

אז אולי עדיף שבנות אחרות ימליצו לך על סדרות קוראניות~ כרגע אני רואה רק את 2 שאמרתי לך ואני לא כזה מעודכנת במה שיוצא

kler18

New member
לידיעתכם../images/Emo244.gif

יש סדרות ישנות יותר ומקסימות שהן יפניות-קוראניות שהצליחו לרתק כמו הסידרה RONDO
וסרט בן 4 פרקים בלבד בשם FRIENDS .
מומלץ ביותר

kiCkiC

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ויקה כבר המליצה את הטובות האחרונות, אולי תאמרי לנו מה ראית ומה אהבת כך נוכל לכוון יותר לטעמך

ilanitman

New member
סדרות שראיתי

ראשית, אין לי מושג מה ויקה המליצה לא מזמן הצטרפתי לפורום,שנית, ממליצה בחום על הסדרות boy's before flowers הפסקול מהמם. ראיתי גם iljimae ן- love to kill. כמובן ראיתי את כל הסדרות בויה פלטינה והרגיל, יש לי יס מקס וזה מוקלט. האם יש למלצה על יפנית עם תרגום

Mokona Modoki

New member
../images/Emo204.gifבטח שיש לך מושג מה ויקה המליצה ../images/Emo2.gif

הגבת לי להודעה
[כן,אני ויקה~ נעים להכיר
]. כמעט כל הסדרות היפניות החדשות [והפחות חדשות] מתורגמות.את הכתוביות אפשר תמיד למצוא בd-addict.למרות שיש קצת מאוד סדרות שמתורגמות לעברית

kler18

New member
../images/Emo245.gif אילנית

שלום רב לך כרגע אני רואה סדרה מקסימה , עם השחקנית קים סון הא (סם סון המתוקה)
ועם שחקן מאוד מפורסם בקוראה שעדיין לא הגיע אלינו ששמו: יי דונג גון (lee dong gun ) שם הסדרה : WHeN iT'S @ NiGHT סדרה מאוד מעניינת אך עם תרגום באנגלית (למי שיש סבלנות) ס. נוספת עם אותו שחקן stained glass (ויטראז') (תרגום אנגלי) ועוד אחת LOVERS IN PARIS שהשחקנית הראשית היא חברתו לחיים של המלך סאן (השחקן) את כל הסדרות אני רואה באתר : http://www.youtube.com/watch?v=C4IdbuxK4VU&feature=related או
mysoju

למעלה