דרמבוי

Oleg Silver

New member
דרמבוי

אפשר למזוג לתוך כוס של שוט, להדליק ולשתות כשזה דולק?

Some Devil

New member
אפשר, אבל למה לך לעשות את זה?

וחוץ מזה, תיזהר לא להישרף מזה...

Oleg Silver

New member
נשמע מעניין לא?

האש לא כל-כך חזקה נכון? אני לא אקבל כוויות בדרגה 9000 נכון?

Some Devil

New member
האש כן חזקה

אם אתה מחליט לעשות את זה, תשתה עם קש, ולא ישר מהכוס. והמלצתי, אל תעשה את זה. חבל להרוס משקה איכותי.

amircn1

New member
אל תעשה את זה

זה ממש סתם מיותר... אם כבר, עדיף לשתות אותו מקורר (עם קצת קרח!) בלי שום אש ותמרות עשן

Orrza

New member
בחיאת... למה לך!?

זה משקה מתוק וכבד, איכותי ומיוחד. לשתות בשוט - בזבוז, זה כבד (לא כמו טקילה... זה מלא סוכר), זה ישב לך כמו יציקה בבטן, אתה תצטער שחשבת על זה בכלל ולא תרצה לשתות את זה שוב בחיים. אגב, לא צריך כוויות בדרגה 9000 כדי לסבול. יש רק שלוש דרגות, ואת הדרגה השלישית לא מרגישים כי דרגה שלישית = שריפה של קצוות העצבים. = אין תחושה. לא שותים ישר מהכוס עם להבה, רק עם קש. (אם בכל זאת תחליט לעשות את המעשה הנפשע הזה...)

Oleg Silver

New member
../images/Emo6.gif רק שאלתי

עשיתם ממני פושע מלחמה. וזה באמת משקה טוב מאוד, אחרי הרבה אכזבות זה היה משקה שבהחלט עמד בציפיות. ואם כבר אנחנו מדברים על דרמבוי, אפשר לדעת למה אדים שלו נותנים בראש? לאו דווקא דרמבוי אלא כל אדים של משקה אלכוהולי אחר.

vgsign

New member
יש לי גם שאלה

יש קשים שעשויים מתכת? פשוט כולכם המלצתם לו לשתות עם קש.

Orrza

New member
יש קשים שעשויים ממתכת!

אני יכול גם להכין לך קשים מזכוכית, אבל זה לא ממש נחוץ... הלהבה היא לא כזו חזקה, היא גם נוהגת להכבות מעצמה לפעמים, וקש חד פעמי פשוט (בהנחה שלא מתמזמזים איתו יותר מידי) יוכל לעמוד בזה.

vgsign

New member
וואלה.

זכור לי קשים מזכוכית משיעורי ביולוגיה כשחושבים על זה.. אבל קשיי מתכת.. הייתי מת לכמה כאלו.

רק תזכור

שיש להרטיב את הקש קודם כל בדרמבוי כי אם הוא יבש ובא במגע עם האש אז הוא ישר נשרף דבר שני אפשר להסניף דרמבוי כמו שמסניפים בנדקטין

סער א

New member
כוויות , תרשה לי לתקן אותך...

כוויה מדרגה שלישית באמת לא אמורה לכאוב , אבל לא בגלל שקצות העצבים נשרפים , להפך היא לא אמורה לכאוב כי מדובר על שרפה של השכבה העמוקה ביותר שבה אין קצות עצבים. שכבה א : אפידרמיס (החלק העליון ביותר של העור) שכבה ב : שעשירה בקצות עצבים היא הדרמיס ולכן פגיעה בה מאוד כואבת שכבה ג : העמוקה היא הסאבקוטן (תת-עורי) בשכבה זו אין קצות עצבים ולכן בפגיעה בה לא אמורה להיות תחושת כאב . אבל בכדי שתהיה פגיעה בשכבה העמוקה בד"כ הכוויה צריכה לעבור גם דרך שתי השכבות שמעליה , ולכן גם בפגיעה בשכבה העמוקה יש תחושת כאב . אלו היו שישים שניות על כוויות ואנטומיה למתחילים .

Orrza

New member
נו... אז איפה טעיתי?

הכל נכון. וזה מחזק את מה שאמרתי. אם יש כוויה בדרגה 3 היא כבר לא כואבת (רק בגבולותיה) כי קצוות העצבים כבר נשרפו... יופי, כולנו יודעים על כויות!

vgsign

New member
עם הניסיון האישי והכואב שלי עם כווי

כוויות, כוויה בדרגה שלוש שלא כמו כוויות מאיזה סיר רותח וכד', היא בד"כ מאש, ולצעירנו בעניין הזה אש היא לא דבר אחיד במיוחד, ככה שהגבולות הם לא ממש סתם מקיפות את הכוויה, הגבולות הם בכל מקום. ותאמין לי, כוויה שמגיע לדרגה 3, זה כואב. ואני מחכה לתשובה, איפה אני משיג קשיי מתכת?

סער א

New member
לא הבנת איפה טעית ?

זה לא שדרגה שלישית לא כואבת כי קצוות העצבים נשרפו... אלא היא לא כואבת כי בשכבה של ה"בשר" העמוקה פשוט אין קצוות עצבים . ודרך אגב פגיעה בקצות העצבים זה מה שכואב לכן כשנחתכים או משתפשף לנו העור או כשנשרפים מהשמש זה כואב . כל זה מכיוון שהחומר העיוני הנ"ל מאוד טרי אצלי במוח בגלל קורס נוסף שעשיתי לפני שבועיים בערך .

Orrza

New member
נו... נכון.

מה לא ברור? בשכבה העמוקה אין קצוות עצבים. אוו קיי יש רק בשכבה העליונה. אוו קיי השכבה העליונה נשרפה. אווווו קיייייייי הגענו לשכבה העמוקה. אוווווווווווווווו קיייייייייייייייייי כל מה שמעליה כבר נשרף. אווו קיי. גם קצוות העצבים. או קיי?

למעלה