דרכנו...........

שקדי

New member
דרכנו............./images/Emo7.gif../images/Emo6.gif

אור הנר נמהל באור הירח על הכר שערך שפוך בחלון צמרת עץ פורח והשקט חזר רואים לפי החיוך סערה היתה הנה חלפה לה ופנייך שוב רוגעות כפני הים עם האור נוסיף ללכת הלאה עוד הדרך רבה המסע עדיין לא תם לא קלה היא לא קלה דרכנו ועינייך לפעמים כה נוגות עוד שדות פורחים יש לפנינו עוד הרים גבוהים וצונני פסגות רסיסים של אור בדמעותייך וחיוך שוב מגשש דרכו אלי כל הטוב עודנו לפנייך שימי ראש על כתפי תני לי ידך בידי לא קלה היא........... עוד מעט ייתם הנר לגווע עוד מעט יובס השקט המבורך המולת היום תתחיל לבקוע לא תלכי לבדך אני אהיה שם איתך מילים:יענקלה רוטבליט לחן:יזהר אשדות וכששיר כזה מקסים ונוגע מזדמר לו מתוך מחשפי מי יכול עלינו??????? ערב טוב................

magy

New member
עליתי למעלה

עניתי למטה.... איזה שַרשורון.............

magy

New member
עלה שקדי,,,,,,עלה..........

זנב ההודעות כבר מגיע לתל אביב

magy

New member
מחכים לדף ההיסטורי , מיניום

ומה נגמר עם כוכבה? שהייתה אישה נשואה.......ובמקרה הייתה במלון .....? שמעתי אותה פעם ברדיו...אולי בטלויזיה... נדמה לי שהתגרשה....... ואם לזה לא קוראים מזל חרא, למה כן? כל יום עשרות אלפי זוגות מבלים במלונות...... דווקא עליה נפל פיגוע.....שהרס לה את החיים....... ויכול היה להרוס גם את גופה. מה גרוע יותר???????? האם מאז, אנשים שנכנסים למלונות ,,,,,,,,(לא זוגות הנשואים זה לזה) מעלים בדעתם....שאולי בעוד דקהייאלצו לרוץ החוצה עירומים ולספר בבית.......את כל האמת?????? ואם לא יספרו, ייראו אותם בטלויזיה?????

magy

New member
אוי שקדי....

אתה ממש נדבך מההיסטוריה של הארץ הזו... מזלך שהיית עם זוגתך ........קרא מה כתבתי קודם

magy

New member
ערן דולב (זה שמו?) היה

חברו של יאירי ז"ל? היה רווק? בכל זאת , אישה עם חמישה ילדים.......לא הולך ברגל?

כוכבה?

אכן, פאדיחה מהסרטים. בזמנו התפרסם איזה ספר על מבצע סבוי, שכחתי את שמו, משהו כמו "אתמול האיר הבוקר" או "מחר יאיר הלילה", ושם באמת קיוויתי למצוא את הגירסה שלה לאותה פאדיחה. אבל כוכבה רק מסרה תגובה מגומגמת וכמובן לא הרחיבה. לימים היא אכן התגרשה, כנראה היה לה נוח שבעלה, מצידו, התדרדר לסמים, כך פורסם, והיא עזבה את תל אביב לכיוון מדינה אחרת, אולי אפילו לקרית שמונה. ומה שהובטח - אכן יקויים: תיאור חי של הפעולה - בשידור חי - בכתב ידו של עורך החדשות ומגישן, אמנון נדב, כיום מנהל הרדיו, מניידת השידור מול מלון סבוי, בזמן אמת. החייל הנוסף שנהרג, מוישה דויטשמן קיבל ממוטה גור את אות המופת. איזה צירוף מקרים אכזרי: גם הוא - כמו עוזי יאירי - בכלל לא היה אמור להיות שם, ולא היה שייך ליחידה הלוחמת שפרצה אל המלון. שמע את היריות ואת הרעש - לקח את הנשק שלו - והגיע ראשון עם נשק אישי אל המלון. מייד חטף צרור - ונפל.

magy

New member
הוסף את חתימתך בסוף

המסמך...... אוקי?????????
))))))))))))))))))))

שקדי - מי שר את השיר המקסים הזה?

כבר ימים אני מזמזמת אותו, הלחן כל כך יפה והמילים כל כך נוגעות.. שבוע טוף לכם,

magy

New member
מותר לענות במקום שקדי.?

כבר כתבתי אתמול, שהשיר מושר על יד אחת מהמשתתפות בסידרה שרית וינו-אלעד...ועוד איזה ילדה...... גירסה מקורית....דני בסן. יכולה לשלוח לך את פס הקול.....בדואר

מגוש תשלחי לאי-מייל שלי במשרד

בבית יקח לי שעות להוריד קובץ כזה. תודה מראש, אוהבת נורא את השיר, זה השיר מ"הבורגנים"? לא ראיתי את הסידרה, הפסדתי משו? את שרית וינו אני רואה לפעמים בימי שישי, יש לה תוכנית אוכל בערוץ השני. הבחורה מתה על אוכל אוכלת כמו מירב מיכאלי עם הידיים. לא תמיד אוהבת את דרך ההגשה שלה - אבל חייבת להודות שהבחורה היא תוססת ומלאת חיים.

magy

New member
גם שלחתי, גם הקשבתי

ונהייה לי חושך בעיניים.... זו היתה, הגזמה פראית......הכל קרס. אשלח בלילה....כשאחזור......... באלדי אולייר.......בהופעה...... משחק לי טוב על הדם הצועני שלי................ ואפילו, פרט למוסיקה, רק לראות את הזריזות שלו באצבעות.....ולחשוב על משהו אחר..... גם שווווווווווה.........

תהני מגי באלדי אולייר מופיע עם בנו

שגם הוא מוכשר בפריטה עלי גיטרה. יו]י של רפרטואר. השניים מסוכרנים מצויין. תהני מחכה לך אחלה ערב.

שקדי

New member
רגע אני אוכל סיני......

כבר ניטלת ממני זכות התגובה........ הביצוע היפה של השיר אכן ע´´י שרית וינו אלעד וחני פירסטנברג ומי יודע מה הקשר עם הבורגנים????

שקדי, בני הצעיר

זה שיהיה בן 7 בסוף החודש חולה על השיר הזה כל היום מזמזם את הפזמון הוא כל כך שמח כשהדפסתי לו את המילים לצערי אני לא יודעת את המנגינה ומשום מה גם לא רואה איפה אפשר לשמוע מוזיקה בנט

שקדי

New member
תשובה טיפה מאוחרת........

יצא סינגל של השיר המופלא שנקרא באופן מפתיע...........דרכנו מומלץ.......אצלנו הוא עושה שעות נוספות האזנה נעימה לך ולזאטוט

magy

New member
לפני שבועיים הדבקתי לכם את

האתר שבו אפשר היה לשמוע את השיר אבל אף אחד לא התייחס

למעלה