כRובי
New member
דרכי מהמסלול...
קפצתי בבוקר לשפיצרינג כדי "לראת מה קורה"... 2 משאיות ריקות כמעט דרסו אותי בישורת כשיצאו מהמסלול ו-5 דקות אח"כ נכנסו 3 אחרות (אחת מהן עם 2 עגלות עפר). והמסלול ? אימל'ה...
בסוף הישורת יש "עלייה קטנה" (באמת קטנה, אולי חצי מטר) לישורת קצרה בת כמה מטרים בודדים שנגמרת במדרגה (כמה עשרות ס"מ בלבד) - הבעיה היא, שהעלייה הקטנה הזו נמצאת בסופה של ישורת אספלט ארוכה. קרי: הרוכבים "ייגשו" אליה בהילוך אחרון, בערך על 100 קמ"ש... מה שאומר, שהרוכבים יעלו לאוויר ובשאיפה יירדו א-ח-ר-י המדרגה אותה הזכרתי... נחתתם בשלום? הישורת עוד לא נגמרה - יש עוד 40 מטר בערך של ישורת עפר עם פנייה של 180 מעלות ימינה - רחבה מאוד (קשה לי להמין שמישהו ישתמש בקיר). עדיין אין צמיגים שמפרידים בין הניגשים לפנייה הזו לבין היוצאים ממנה - לוני? תוכל לוודא שיהיה קיר צמיגים מאסיבי במקום?) בכל אופן - תיאורטית, יש ישורת אחת ארוכה מה"קיוסק" (ביציאה מהשיקיין) ועד פניית ה-180 מעלות שבעפר... משהו כמו 300 מטר של קו ישר, עם קפיצה אחת "קטנה" באמצע.. איך אומרים בשפת הסופרמוטו הישראלית? יהיו הרוגים
מי בא להתאמן מחר?
נ.ב - לדעתי כדאי להשתמש הפעם בשיקיין בתחילת הישורת שמיועד כיום לקטנועים בלבד. זה לא יצמצם את הפציעות בסוף הישורת אבל פיזור האיברים של המתרסקים יקל על המרשלים לאסוף את חלקי הגופות במהירות....
קפצתי בבוקר לשפיצרינג כדי "לראת מה קורה"... 2 משאיות ריקות כמעט דרסו אותי בישורת כשיצאו מהמסלול ו-5 דקות אח"כ נכנסו 3 אחרות (אחת מהן עם 2 עגלות עפר). והמסלול ? אימל'ה...