דרכים להכיר

מיואש 20

New member
דרכים להכיר

היי כולם. אני שוג של חדש פה..

אני כאן אובד עצות לגבי דרכים להכיר אנשים חדשים לצורכי היכרות בשאיפה לזוגיות. אתם בוודאי מכירים את הבעייתיות להכיר הומואים. אני רשום כבר זה זמן מה לאטרף ושם הבעיה הרצינית היא שכולם מחפשים שם רק סקס וזיונים. כדי למצוא מישהו רציני צריך לנבור ולהשקיע הרבה מאוד מאמצים, וסיכוי טוב שאחרי כל זה הוא גם לא יהיה הטעם שלך. חוץ מזה, אני גם גר באיזה חור בצפון ואין לי ממש מקומות "גאים" שאליהם אני יכול להכיר.
אני כבר הרבה זמן מנסה למצוא דרכים אחרות שבהן אפשר להכיר אנשים שסקס זה לא כל מה שיש להם בראש. מאז שקניתי סמארטפון שמעתי על גריינדר, אבל זה אפילו יותר גרוע מאטרף...
מישהו כאן יכול להמליץ על דרכי היכרות מקוריות? מישהו כאן נמצא בזוגיות ומוכן לשתף איך הכרתם?

ItsikH

Member
קודם כל, צריך לחפור הרבה בזבל בדרך השוויתי את זה לא מזמן למתמטיקה ואמנות, יש כמה גאונים שמצליחים בלי למצמץ ויש כמה שלעולם לא יצליחו, רובנו באמצע - צריכים לעבוד קשה עד שמצליחים.

תמשיך עם אטרף, נסה גם בפייסבוק - יש קבוצות היכרות ואתה יכול גם סתם לנסות לחפש - אל תחשוש מקצת זיונים על הדרך, לפעמים זו הדרך ויכול לצאת גם מזה קשר (כמובן, הכל במידה, לא זו המטרה שלך).

תביא גם בחשבון שהגיל לא פועל לטובתך, אני תמיד ממליץ לצעירים במיוחד שמחפשים קשר לנסות לפנות למעט מבוגרים יותר, בסוף העשור שלך ולא בתחילתו. ואם לא - לקבל בהבנה את מגבלות הגיל ולחפש בסבלנות.

איזה חור?

מיואש 20

New member
הבעיה היא

שאני אדם לא מיני בעליל.. אני לא נהנה מסקס בכלל אלא אם יש לי סוג של חיבור רגשי עם הבנאדם. אז לצאת לסטוצים ולקוות שיצא מזה קשר ממש לא בא בחשבון מבחינתי. בכלל, זה גם מגביל ומקשה על כל העניין חחח... אבל זה כבר סיפור אחר ולא על זה באתי לדבר. אני סתם תוהה עם קיימות דרכים יותר רגועות להכיר מאשר אתרי היכרויות (שכאמור באות בגישה של "דפוק וזרוק").

ולשאלתך, החור שאני גר בו נקרא משגב.

ItsikH

Member
מה שאתה מתאר לא הייתי קורא "לא מיני" זה שנדרש ממך חיבור רגשי זה לגמרי טבעי. אני רק אומר שלא מזיק להזדיין קצת לפעמים וזה גם יכול להוביל לקשר, ואם זה לא עושה את זה לך אז לא! וזה לא אומר שאתה "לא מיני"...

כפי שאמרתי יש גם כמה קבוצות בפייסבוק, הנה למשל אחת
https://www.facebook.com/groups/236066463163661/?fref=ts

וגם באטרף יש דרכים לסנן, בפרט בבניית הפרופיל שלך.

makel1

New member
למה חור? מקום ממש יפה

אבל כשאני גרתי שם, גם אני הגדרתי אותו כחור ורק חיפשתי לעוף משם, אז אני מבין אותך לגמרי. כשאני מגיע היום מהמרכז להורים שעדיין גרים שם - זה כמו נופש בשבילי (אבל רק ליומיים שלושה).

את הזוגיות הכי משמעותית שלי התחלתי כשגרתי שם, ככה שאולי זה יותר קשה, אבל זה רק מכשול. אתה יכול לצאת יותר לאזורי בילוי באזור המרכז. מעבר לזה, נסה לחשוב עם עצמך איפה ה"אחריות" שלך. אולי אתה משדר נואשות (ע"ע הכינוי שבחרת)? אולי אתה צריך להיות קליל יותר ולנסות להנות מלהכיר את הבנאדם שאתה מדבר איתו, ואם יצא מזה משהו רציני - מה טוב. לאנשים שמשדרים לחץ וייאוש יש נטייה להרתיע את הצד השני.

בהצלחה ותהנה מהשקט שם, כל עוד אתה יכול :)

מיואש 20

New member
כבר לא מיואש =]

לפחות לא ממה שאתה חשבת. את המשתמש הזה פתחתי לפני שנתיים כשהייתי מיואש מסיבות אחרות לגמרי (להיות מאוד עמוק בארון... חחח). זה כבר רחוק מאחורי ואני פשוט מאוד השתמשתי במשתמש כדי לכתוב את השאלה שלי.

משגב זה ללא ספק מקום מדהים, אבל לגור פה 22 שנה זה כבר יוצא מכל החורים. כמו שאמרת - לנפוש פה יומיים שלושה זה חופשה מרעננת אבל אני צריך קצת יותר עניין בחיים שלי, עם כל הכבוד.
אני מאוד מצפה לבלות יותר במרכז וזה יקרה בקרוב כשאעבור לגור שם... ללא ספק זה יקל על הכרה של חברים חדשים מהקהילה.

ולאנשים שדיברו על הסטוצים, זה לא שאני מפחד או מרגיש לא נוח מהם, אני פשוט לא נהנה. הייתי בכיף נהנה מהם (למה לוותר על תחביב חדש? חח), אבל זה לא המצב. תקראו לי פריק אם בא לכם...
ולך תרנגול עליז - לא. לא קרה לי שראיתי מישהו ברחוב ורציתי לזיין אותו על המקום. הראש והגוף שלי לא פועלים ככה... לא מתעוררת בי תשוקה עמוקה סתם ככה ואני לא "מת" לשכב עם אנשים. לזה התכוונתי כשאמרתי שאני לא מיני. באמת ככה כל האנשים מרגישים לפעמים או שזה רק החרמנים הקיצוניים פה? אתה גורם לי להרגיש ממש א-מיני XD

Chris26

New member
אתה בסדר גמור!

גברבר יקר,
אתה בסדר גמור! באמת באמת!
אני אגלה לך סוד- אנשים לא אוהבים להיתפס בחולשתם. לא כולם נהנים מסטוצים, ולא כולם רואים בחור חתיך בים ומסוגלים ללכת איתו למלתחות מבלי שיישאר להם איזה מטען רגשי או צלקת קטנה בעקבות האירוע. זה כמו סיגריות- אם תעשן פעם ראשונה מול החבר'ה, ברור שזה יעשה לך רע- אבל אין סיכוי בעולם שתודה בכך. לא יודע אם יצא לך להיתקל, אל האם שמת לב שאלו שיש להם מספיק ביטחון בעצמם מסוגלים לומר "לא תודה, אני לא מעוניין", או לחילופין ינסו ויגידו שזה לא עושה להם טוב.

אני לא בעד סטוצים, כל עוד אחד הצדדים לא באמת רוצה בכך. כל שכן, חיבור רגשי מעצים מאוד את הסקס :)

בקיצור, אמנם קטונתי מלתת לך טיפים על איך מכירים בחורים שווים בקהילה... אבל לפחות מהפן של "לא עושה סטוצים" אל תרגיש רע עם עצמך. להיפך- אתה עומד על שלך, וזו כבר סיבה אמיתית לגאווה.

בהצלחה חמוד!!

ItsikH

Member
הניסוח היה מעט לא ברור "הגיל לא פועל לטובתך" - הכוונה היתה שבני גילך לעתים קרובות לא בשלים לקשר (ויכול להיות שגם אתה לא), לכן המלצתי לחפש אצל מעט מבוגרים יותר או לחלופין להאזר באורך רוח (אבל להמשיך...).

white star

New member
כמו שאמרו לפניי, לומדים לסנן מהר

עם הזמן.
יש באטרף גם לא מעט אנשים נחמדים שלא מתעניינים רק בלהשכיב אותך.
מה שאני מציע זה סבלנות.
וחור בצפון זה לא תרוץ

למעלה