דרכון

• פותח הנושא varui
  • פורסם בתאריך

varui

New member
דרכון

לפני שנה בערך אני הייתי רוצה לחדש את אזרחות רוסית שלי מתי הורים שלי עזבו את רוסיה הם היתבקשו לוותר על אזרחות רוסית שזה הייה בשנת 91 ופני שנה אני סיימתי את לימדים שלי בתיכון אני הייתי רוצה לנסוע לבקר לראות את מקום איפה כמה שנים טובות היינו לאחר רעיון אני היתחלתי ליהתעסק עם מה זה ואני פניתי לישגררות הם אמרו כן אהת יכול לעושת את זה אבל זה צריך לשלם בערך 100 דולר אני בהתחלה אני עסקמתי לשלם את מחיר כי זה מחיר לכל חיים ואני יכול אולי לפתור את לכ בהעיות שלי שאני אהייה אזרח של שתי מדינות לאחר כמה ימים אני הגעתי לשיגררות ואני חיכתי כמה זמן ואני ראתי אך אנשי שגררות מיתחחסים לאנשים בזלזול שם קצת ירד לי חשק לכמה אני עברית כמה נקדות יורדה לי חשק ואני לנקודה והם רוצים 200 דולר כדי אני אחדש את אזקחות והוא היסתכל בכזה זילזול כיאלו אנשים יש להם פה הרבה כסף ואני רוצה לדעת את דעתכם

varui

New member
דבר מאוד לא מצחיק

דבר שני אם אני הייתי יכול לחזור ללמודיםההיתי חוזר ללמודים אבל אני עכשיו בצבא ואני הייתי רוצה לטוס לפני צבא

bariska

New member
זה נאמר בצחוק

סורי אם פגעתי..זאת לא היתה הכוונה

..

כמה שנים אתה בארץ? בקשר ליחס.. אין מה לשים לזה לב.. תתרגל.. זה תמיד ככה.. ובקשר לדרכון.. לא ניראה לי שגם אם תחדש אותו זה יהיה לך לכל החיים.. זה רק לכמה שנים.. כניראה.. בכל אופן.. זה יספיק לך אם אתה רוצה רק לבקר שם..זה בטוח יספיק .. בהצלחה לך!

varui

New member
הרבה שנים

אכן אני עלתי לפני הרבה שנים ואני לא חשבתי שאני יקבל כזה יחסס מזלזל של ארצה בה אני נולדתי וגרתי כמה שנים ואני הייתי רוצה לשחזר את אזרחות

rimidalv

New member
Думаю, е&

писать. Он написал, что в 91-ом году приехал, а сейчас ему 21 год. Значит, он примерно 14 лет в Израиле и приехал сюда в возрасте 7-ми или 8-ми лет. Поэтому я думаю, что ему удобнее писать на иврите.

rimidalv

New member
הכותרת הייתה אמורה להיות:

Думаю, ему легче на иврите

vazmojna... no zdes ne mnogix

ludei volnoit skolko let vi zdes projili... no vso je.. vi mojite vosproizvisti vash pasport.. xota ne namnogo let.. no stolko skolko vam xvatit poexat zagranizu i vernuza.. ydachi!

GallaxY

New member
כתב אנגלית רוסית

איזה ujas

למעלה