דרכון הונגרי באנגליה

eyshap

New member
תלוי לאיזו רמת חיים אתה מתכנן לשאוף

יש פה זוגות שחיים בדירות עם שותפים בכדי לחסוך כסף. סעיף הדיור הוא כמובן ההוצאה הגבוהה ביותר פה (ותוסיף לכך חשמל מים ומיסי עיריה שגבוהים יותר מישראל) הנסיעות יותר יקרות. מבחינת מזון זה כמו בארץ פחות או יותר... לדעתי אי אפשר לחיות מהסכום הזה כזוג בלונדון, וממה שראיתי הדיור בדרום לא זול בהרבה מאשר בלונדון (ואם הוא ממש זול, אז זה אומר שזו שכונה שאתה ואשתך ממש לא רוצים לחיות בה). ולשאלתך מורים או שוטרים מקבלים פה בערך 24-25 לשנה. תשווה את זה עם מה שאתה מכיר בארץ

לפי הפרסומות 24-25 למורה זה בלונדון

לא יודע מה קורה בערים אחרות. למרות שבערים אחרות שכ"ד נמוך יותר שאר פרטי המחייה לא נמוכים הרבה יותר מלונדון, על דלק עדיין משלמים את אותו הסכום, חשמל וגז וכל שאר השירותים לא גובים מחירים גבוהים יותר מתושב לונדון. אפילו מיסי העיריה יכולים להיות גבוהים יותר (בהשוואה, בווסטמינסטר שילמתי באופן יחסי פחות משאר בהרו ושניהם זולים יותר ממילטון קינס)

אמינט

New member
באיזור Dorset כלומר ממש דרום

זה השכר ההתחלתי הכי בסיס יתכן וישודרג. התחום הוא בטיפול בבע"ח, ב- Monkey World מקלט לקופים מפורסם. כל עוד אני אגור לבד בלי אשתי תהייה לי אפשרות למגורים מסובסדים לעובדים ב- 50 פאוונד לשבוע, אבל ברגע שתצתרף אישתי אצתרך למצוא מקום מגורים. הערים הקרובות למקום הם Poole ו Bourmouth ו Dorchester מה השכר הממוצע באנגליה? האם קניות בסופר וכאלה הרבה יותר יקרות מאשר בארץ? תודה מראש

eyshap

New member
50 לשבוע (ולבד) זה סיפור אחר

אני נמצא בלונדון קצת יותר מחודש ואני חייב להודות שהופתעתי לטובה מהמחירים של המצרכים בסופרמרקטים. למרות שאני צורך יותר ירקות ופירות מהאנגלי הממוצע (סלט יווני גדול בכל יום). עוד לא יצא לי להוציא יותר מ- 30 פאונד לקניות בכל שבוע (אבל אני אוכל צהריים במסעדות ליד המשרד) יש פה הרבה דברים שזולים יותר מישראל כמו פסטות ממולאות וג'אנק פוד לחימום מהיר. עוף טרי לעומת זאת הוא הרבה יותר יקר.

למעלה