דרכון הונגרי באנגליה

אמינט

New member
דרכון הונגרי באנגליה

יש מקום שרוצה לקלוט אותי לעבודה באנגליה, ראינו אותי טלפונית. יש לי דרכון הונגרי, ראיתי שלפי החוקים האנגלים הונגריה ששיכת לאיחוד האירופי היא אחת משמונה מדינות שלא יכולים אוטומטית לעבוד חופשי באנגליה. כלומר חובה להירשם חודש אחרי שהתחלת לעבוד מה זה אומר? האם הם יכולים לסרב לאפשר לי לעבוד באנגליה? או שמה הרישום זה רק לצרכים סטיסטים? והם מאשרים בקלות. מה לגבי אישתי לה אין דרכון אירופי האם היא תוכל לעבוד שם? האם ממשכורת שנתית התחלתית של 15,000 פאוונד אפשר להתקיים בכבוד באנגליה(לא בלונדון אלה בדרום אנגליה) זוג ללא ילדים. האם אני צריך איזה אישורים מהשגרריות הבריטית בארץ?

Nobilis

New member
תמצית וקישור

א) אתה יכול לעבוד בבריטניה. הרישום הוא לצרכים סטטיסטיים. ב) אשתך תצטרך להוציא ויזת בת זוג בשגרירות הבריטית לפני שתיסעו. ג) קרא את השירשור הבא (כולו), וחזור אם תהיינה לך שאלות נוספות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1588&msgid=88177863

אמינט

New member
וכל הטפסים זה שם אחרי שאני עובד ?

או שצריך להכין משהו מראש מהארץ? ביום ראשון אני טס לשלושה שבועות כדי לעבוד וראות שהעבודה מתאימה לי ואז אם כן אני אחזור לארץ ואתארגן למעבר. כשאני נכנס ביום ראשון לאנגליה אני אמור הגיד בשדה תעופה שזה לעבודה או לא כדי להזכיר זאת, אני אכנס עם הדרכון ההונגרי. דרך אגב איך הכי טוב להסתדר עם פלאפון שם? לקנות שם sim?

Nobilis

New member
תשובה

יש בשירשור פירוט של הכל. אתה לא צריך להכין כלום (לפחות מבחינת הבירוקרטיה הבריטית) מהארץ. אישתך תצטרך להוציא ויזת EEA Family Permit בארץ לפני המעבר. בשדה התעופה תגיד את האמת. יש לך זכות לעבוד בבריטניה, אתה לא צריך לחשוש. מבחינת פלאפון - אם אתה נוסע לראיון עבודה וזהו, אני לא יודע אם יש טעם לקנות SIM מקומי. אם תעבור לבריטניה תקנה SIM מקומי או מכשיר מקומי.

אמינט

New member
תודה ולגבי ה-sim שאלה נוספת

אני נוסע ליותר מראיון עבודה למעשה לעבודה ל 3 שבועות. ושיחות דרך סלקום הם במחירים של סדר גודל של 1 פאוונד לדקה! בגלל זה שאלתי אם קניית sim מקומי שנטען בשיחות היא משהוא אפשרי וכדאי? וגם איפה ניתן לקנות כאלה אם יש? תודה

Nobilis

New member
למיטב ידיעתי

אם יש לך מכשיר שתומך ב-SIM מקומי (GSM, אם אני זוכר נכון), והוא אינו נעול לרשת שלך בלבד (אורנג, וכו'), אז... כנס לחנות מרשת Carphone Warehouse, קנה SIM של Pay As You Go של חברת Mobile World. השיחות יעלו לך פחות מפאונד לדקה לישראל, זה בטוח.

אמינט

New member
תודה על המידע

יש לי איזה מכשיר מתאילנד מקווה שאפשר יהיה להכניס בו sim מקומי בארץ הוא עובד עם sim מקומי מקווה שגם שם.

bulllli

New member
אם יש לך מכשיר מתאילנד

והכנסת בו סים ישראלי, אז לא תהיה בעיה להכניס בו גם סים בריטי.

noy2222

New member
תלוי בשדה התעופה

קוראים לחנות carphone warehouse. פשוט מבקשים מהם "mobile world sim card", זה "עולה" 10 פאונד, ומקבלים איתו 10 פאונד בקרדיט. google local is your friend - http://maps.google.co.uk/maps?hl=en noy

noy2222

New member
אה, כתבת היטרו

לא, אין להם סניף בהיטרו. אבל הם כמעט בכל מקום. חפש בגוגל ליד מקום מגורך העתידי... noy

noa scotland

New member
לגבי המשכורת

להתקיים? בקושי. להתקיים בכבוד? רחוק מזה... (אלא אם כן תקבל מהעבודה גם מגורים? רכב? נסיעות? מה שמשפר את התמונה)

אמינט

New member
אז מאיזה משכורת כן

לא בלונדון אני מדבר על דרום אנגליה. הרי אנשים אחרים שחיים שם חיים ממשכורת כזאת, נאמר לי שזאת משכורת לא רעה להתחלה והיא משהו ממוצע באנגליה. מה המשכורת הממוצעת באנגליה. חוץ משכירות מה יקר באנגליה במחייה? מכוניות לדוגמא ראיתי דווקא זול יותר

Woking

New member
המלצה

בתור הכנה למעבר, כדאי לתרגל את הבא: שלום, תודה, בבקשה. למקרה שלא ידעת, אנחנו לא עובדים בתשלום, אלא עוזרים בהתנדבות. עזור לנו לעזור לך.

אמינט

New member
תודה למי שענה

לך או לך אני לא יודע על מה תודה? לא דרשתי כלום וברור שכל מי שעונה עושה זאת מרצונו הטוב. גם אני שאני עונה בפורומים לא עונה לפי כמה תודה או כמה סליחה כותבים בהודעה. אני מנסה לכתוב בצורה תמציתית וענינית עם מישהו הבין אחרת אני מצטער, וכמובן מודה על כל מידע.

Woking

New member
ברור

אבל כשאומרים תודה, הופכים את כל העניין ליותר נעים לכולם.

stevie1

New member
לונדון זה דרום אנגליה

אם אתה יודע את המיקום הספציפי (עיר, למשל), זה יעזור לנו. באופן כללי, £15K לשנה זה לא מציאה, במיוחד לא בדרום היקר ועל אחת כמה וכמה כשיתכן שתהיה המכניס היחיד במשפחה לתק' זמן בלתי ידועה. באיזה תחום העבודה שמציעים לך ובאיזו דרגה (ניהול?)

למעלה