דרכון אירופאי.

Shir136

New member
דרכון אירופאי.

אני מתעניינת בקשר להוצאת דרכון אירופאי. הנני מאומצת. נולדתי בליטא, גויירתי, ועברתי לארץ בגיל 3 חודשים. עכשיו, מהי הבירוקרטיה שצריך לעבור כדי לקבל דרכון אירופאי? וכמה זמן זה יכל לקחת? למרות שאין לי שום קשר עם ההורים הביולוגיים, יש לי את כל המסמכים המאמתים את העובדה שנולדתי באירופה. האם זה יקשה על התהליך? מרגע שאני מגיעה לגיל 18, אני יכולה להוציא דרכון בלי התערבות של ההורים? וכמה זמן אני אוכל לשהות באירופה על סמך הדרכון? תודה מראש לכל מי שיעזור. וסליחה על השאלות המרובות

TrigATUSA

New member
הקישי בעקבים של נעליך האדומות ואמרי לעצמך

דרכון אירופאי הופע מייד! דרכון אירופאי הופע מייד! דרכון אירופאי הופע מייד!

TrigATUSA

New member
ותרגום בגוף הסרט

אין כזה דבר דרכון אירופאי את אולי זכאית לדרכון ליטאי זו שאלה משפטית מעניינת האם לילד מאומץ נשמרות הזכויות הלאומיות מלידה

Nobilis

New member
בשיא הרצינות...

התשובה הכי טובה לשאלה שלך תמצא בשגרירות ליטא. טלפון: 03-6958685 פקס: 03-6958691 כתובת: שד' שאול המלך 8 תל אביב מיקוד: 64733

TrigATUSA

New member
אבל נוביליס, אתה יודע משהו על זכויות של ילדים

מאומצים באופן כללי? האם ילד מאומץ יכול לתבוע אזרחות על בסיס הזהות הקודמת שלו?

een ogenblik

New member
ידע כללי מאוד

זה לא שהוא יכול לתבוע אזרחות על בסיס זהות קודמת - יש מדינות שמבטלות את הזיקה של ילד אליהן כאשר הוא מאומץ למדינה אחרת. יש מדינות ששומרות את האזרחות עבור הילד עד שיגיע לבגרות חוקית (18?), ואז יחליט איזו אזרחות מבין השתיים הוא רוצה. יש מדינות שפשוט שומרות על אזרחות הילדים שהן שולחות לאימוץ. כדי לדעת באיזו גישה נוקטת ליטא צריך לפנות לשגרירות הליטאית. לפני הפנייה לשגרירות, אפשר לפנות להורים ולברר איתם האם הם קיבלו מידע כלשהו הנוגע לעניין בזמן האימוץ. בדרך כלל, מדינות השומרות על אזרחות ילדים הנשלחים לאימוץ בחו"ל ממשיכות לשמור על דרגת מעורבות כלשהי מספר שנים, כמו שאלונים על התפתחות הילד. זה מידע שלהורים צריך להיות קיים, ואם לא להורים אז לעמותת האימוץ. אך גם אם ההורים יודעים משהו ו/או עמותת האימוץ יודעת משהו, הטוב ביותר עדין יהיה לברר בשגרירות עצמה. אם פניה להורים אינה באה בחשבון מסיבות שונות, וכך גם פניה לעמותה, ואילו פניה לשגרירות נראית מפחידה מדי, תמיד אפשר לשאול בפורום אימוץ בתפוז. כנראה יש שם אנשים שמכירים את השאלה, לפחות כמו ההורים בשאלה הזו.

למעלה