דרך ללא מוצא

1וונדה

New member
דרך ללא מוצא

הייתי עם גבר גרשו חמש שנים תמיד נתתי לו חופש , התנאי היחידי היה שאם תהיה לו מערכת קבוע הוא יאמר לי , חצי שנה אחרונה הוא שיקר כל הזמן סיפר סיפוריםת הוא טוען שאפסיק להיות לו על המצפון נוכל להיות במערכת יחסים טובה , הוא מלא רגשי אשמה וכל הזמן חוזר ואומר כמה הוא לא בסדר, מצד שני כשאני אומרת לו שאני יעלם מהשטח הוא טוען שזה לא צריך להיות ככה , די קשה לי המצב אנחנו מאוד אוהבים אבל יסורי המצפון שלו גורמים לו לברוח ולי להרגיש דחויה מה לעשות

seeyou

New member
היית עם גבר גרוש חמש שנים ?../images/Emo140.gif

לא ברור לי מה הסטטוס שלך: נשואה גרושה אלמנה רווקה טענה שלך ש:"אנחנו מאוד אוהבים " קצת מוזרה לי... לא מסתדר עם תוכן המכתב ייתכן שזה מה שאת חושבת זה לא אומר שגם הוא חושב כך אני מניח שהמערכת היחסים שלכם מתאימה לו ומנצל את זה למקסימום.

1וונדה

New member
אהבה

אני רווקה בגיל שלנו אין את האהבות שהיו פעם אני בת 45 יש את החברות הטובה, גם הוא נפתח לפני כמו שהוא לא נפתח אף פעם . מה זה אוהב??? אם הוא לא מוכן שאני אלך שאני אעלם לו בחיים הוא עבר המון המון דברים שאני לא מאחלת לאף אחד. הוא אדם מבולבל שהורס לעצמו כל מה שטוב לו מלא רגשי אשמה

seeyou

New member
שמה שאת יודעת עליו נעלם ממני!

לכן דבר אחד קחי בחשבון: A CANDLE lights others and consumes itself.

adam33

New member
כף יד

טבעה של כף היד להיות פתוחה אך יחד עם זאת גם סגורה וככה היחסים בנכם היו מצד אחד פתוחים ולא חונקים ומצד שני מלחיצים הוא רוצה את כל הקופה...מצד אחד שלא תשאלי יותר מדיי שאלות ומצד שני כשאת אומרת נמאס לי אז הוא אומר כן תשאלי וכשאת שואלת הוא עונה אבל משקר.. לא ניראה לי..סליחה..היחסים בנכם הם בכל אופן בשבילו פרק ב ואם בפרק ב הוא עדיין לא מפנים שהאימון ההדדי הוא זה שבראש העדיפויות שלך אז... משהו לא ניראה לי אצלו.. וזה רק לי...

למעלה