דרך חדשה!! מתרגשת!

דרך חדשה!! מתרגשת!

סוף סוף, הגיע הרגע המיוחל לו חיכיתי.. אני מתחילה את הטיפולים.
היום הייתי אצל הרופא, והיום גם בדיוק קיבלתי וסת (מה שאומר שלא צריך לחכות לוסת הבאה..)
אני אתחיל החודש הזרעות..
סוף סוף יש התקדמות. מנסה להפחית ציפיות אבל בכל זאת מתרגשת.

רק רציתי לספר ולקוות שתאחלו לי הצלחה

תודה רבה!

יש לי שאלה- האם הבנתי ממנו נכון ומתחילים זריקות ביום החמישי של המחזור? הוא יתן לי גונאל אף 75..מה זה אומר?
הוא אמר שזה רמה (או כמות?) בינונית..כי זו הפעם הראשונה של הזריקות..
וגם-מתי עושים את הזריקות-באיזה שעה של היום? (שכחתי לשאול את הרופא
)

אולי אני טועה

והזריקה שאני אקבל זה לא גונאל אף...אני פתאום לא סגורה על השם והמספר..

צילה באה

סוף סוף, הגיע הרגע המיוחל לו חיכיתי.. אני מתחילה את הטיפולים. קולולולולו אבל שלא תתרגלי - נחמד פה אבל עדיף נראה לי בפורומים של הלאה...
היום הייתי אצל הרופא, והיום גם בדיוק קיבלתי וסת (מה שאומר שלא צריך לחכות לוסת הבאה..) הכל זה מלמעלה....לא רצו שתתייבשי

אני אתחיל החודש הזרעות.. IUI שולטטט

סוף סוף יש התקדמות. מנסה להפחית ציפיות אבל בכל זאת מתרגשת. שום להפחית - הכל פה מרגש ובטח בפעם הראשונה

רק רציתי לספר ולקוות שתאחלו לי הצלחה - בהצלחות !

תודה רבה!

יש לי שאלה- האם הבנתי ממנו נכון ומתחילים זריקות ביום החמישי של המחזור? מתחילים ביום שבו הרופא אמר לך . אני מכירה בדרך כלל יום 3 אבל זה לא כתוב בבראשית.אם יש לך חשש שלא הבנת נכון - תבררי איתו ולא איתנו .הוא יתן לי גונאל אף 75..מה זה אומר? גונאל אף היא זריקה שמגרה את השחלות שלייצור יותר ביציות מהאחת שהן מייצרות בכל חודש. 75 זה המינון של כל זריקה .
הוא אמר שזה רמה (או כמות?) בינונית..כי זו הפעם הראשונה של הזריקות. - הוא לגמרי מתחיל בעדינות - תעשי לו לייק ממני.
וגם-מתי עושים את הזריקות-באיזה שעה של היום? (שכחתי לשאול את הרופא ) בשעה קבועה בשעות הערב אני בחרתי לעצמי את 20 כי זה בחדשות

שיהיה בהצלחה!

גונאל אף מינון 75 מיום 5 נשמע הגיוני. זה עט שמגיע עם התרופה מוכנה ורק צריך לכוון את המינון.
את הזריקות כדאי לעשות בערב. בבוקר יש מעקב זקיקים ודם, שולחים את התוצאות לרופא ואז הוא נותן הנחיות. לפעמים להמשיך עם אותו מינון, להוריד או לעלות. כך שכדאי להזריק בערב אחרי שקיבלת את הנחיות.
שוב בהצלחה! ושיהיה מהיר!!!

טוליתי

New member
המטרה של הפורום היא לתת מענה חברתי לדרך,

שמחה לדעת שנעים כאן
, ומאחלת לך להיות כאן זמן קצר ביותר, מהסיבה הטובה ביותר.

למעלה