דרך הלוחמים ?

• פותח הנושא דם
  • פורסם בתאריך

דם

New member
דרך הלוחמים ?

אני לא מבין מהיא דרך הלוחמי ולמי היא מיועדת ? אממממ ... ממה שאני מכיר מחיי היום יום שלי ... שכל דרך יש התחלה איפה ההתחלה של "דרך" הלוחמים ? איפה הבסיס שלה. אני חושב שמי שהגה את דרך הלוחמים היתה לו התחלה אחרת , רחוקה מאוד ממה שבמרכז הזרקורים בפורום הזה ...חלימה , שליטה בחלומות , שלבים / שערים . זאת לא ההתחלה ... ואנשים כמהים לזה , הם הופכים להיות מכווני תוצר , ולא תהליך . הם מתוסכלים מזה שהם לא מצליחים לשחזר ניצוצות של אור, אני רק מאחל למי שהולך בדרך זו הצלחה, כי מאוד קשה לתינוק לפני שהוא למד ללכת, לטפס על צוקים ואחר כך לעוף.

דם

New member
צודק

:) אתה צודק התשובות בהחלט מגיעות ... לילה טוב

alon_o

New member
דרך הלוחמים

מה אכפת לך איך היא התחילה? דרך הלוחמים נותנת כלים. חלימה היא כלי, זה הכל. שערים - מקומות. נקודות בקיום. זה הכל, זה לא עניין של התחלה בכלל. זה לא קשור. אדם יכול להתחיל מחלימה בלי להכיר את הדרך, זה רק כלי. כשאתה מכיר את הכלים, אתה יכול לראות את הדרך. להבין. ורוב הזמן מדברים פה רק על הכלים. -אלון

חלימה

חלימה זה רק אחד מהעשיות שצריך/יכול לבצע "לוחם" או "ידעי", כפי שאני מעדיף לקרוא לו. יתר העשיות הן: יקוש, אי-עשיה, שחזור. בנקודה אחת אתה צודק, להתחיל בחלימה זה "לא חכם". עדיף להתחיל משחזור ואי-עשיה... אם השאלה הייתה מי "המציא" את דרך הלוחמים/ידעיים, התשובה היא: הטולטקים (במובן הרחב של המילה ולאו דווקא שבט האינדיינים במרכז אמריקה). דרך הידעים מיועדת לכל אדם/יצור שמחפש חופש ולא רווח אישי. הבסיס של דרך הידעים, טוב, לא הבסיס אך אחד מנקודות המפתח היא שלכל אחד ואחת ולכל דבר יש התחלה וסוף, ז"א מוות. בדרך הידעים, כמו בטאו הדרך וההולך בה הם העיקר, הסוף ידוע, נמות, השאלה זה לא מתי כי את זה אנו לא יודעים, אנו יכולים קצת לבחור את ההיכן, ובטוח יכולים לבחור את האיך, בשביל זה צריך לבצע כל פעולה כאילו שזה הפעולה האחרונה של חיינו, בשיביל זה צריך להבין שאין דברים חשובים יותר וחשובים פחות או לא חשובים בכלל, ביקום הזה, המציאות הזו, שבה קיים המוות, כל דבר חשוב ולא חשוב באותה המידה... כתיבת הודעה בפורום או פתיחת עסק חדש... חשובים באותה מידה... אבחר לבצע קודם את העשיה היותר "נכונה" כי יש סיכוי סביר שלא אחייה לבצע את השניה, הפרדוקס הינו שלמרות זאת, אפשר לתכנן כאילו שניחייה לנצח... מקווה שנתתי תשובה חלקית, אם אתה באמת שואל ורוצה להבין אתה מוזמן להכנס לאתר שלי

למעלה