דרך הלוחמים (4)

דרך הלוחמים (4)

חואן מאטוס, נאהואל משושלת מופלאה של נאהואלים, אמר פעם לקסטנדה, הנאהואל האחרון של אותה שושלת: "הדבר החשוב ביותר הוא שנשקו של הלוחם יהיה טהור". מה דעתכם על כך? מה אתם מבינים מזה? מהו נשק טהור ומהו נשק בלתי-טהור? והכי חשוב: מהו נשקכם שלכם?

deep ocean

New member
אני אישית לא מבינה מה הכוונה

בנשק? וגם מה הכוונה בנשק טהור ונשק לא טהור? (דוגמאות אולי..) בגלל שאיני מבינה את השאלה, אני לא יכולה לענות מה הנשק שלי.

Cheetah

New member
את רוצה את ההגדרה של אמנת ז´נאווה?

טוב אני לא יודע מה ההגדרה.. וזה לא בדיוק קשור אבל נגיד לדוגמא שימוש ברובה בכדורים עם רעל, זה נחשב אי שמירה על טוהר הנשק..(כלומר שימוש לא אתי בנשק) אולי יש קשר כאן לדון חואן.. שמישהו אחר ינסה למצוא אותו

לוחם, נשק, טהור

לוחם - יצור שנלחם בכל המישורים או במלים אחרות עושה כמיטב יכולתו בכל המישורים נשק - האמצעי שבעזרתו הלוחם נלחם או במלים אחרות הכלים שבעזרתם הלוחם מפעיל את מיטב יכולתו טהור - אמיתי, מגשים את המטרה, נטול אינטרסים זרים, נקי מהפרעות לדוגמא: - משה לוחם - הנשק שלו הוא מדיטציה, שיטת פאולה ו"להתאמץ ולעבוד קשה" - שלושת ה"כלים" שלו, במקרה שלו, נובעים מ"הטורף" ולכן הם מוטים מראש - לכן "נשקו" איננו טהור - לכן הוא קריקטורה של לוחם, אין כל משמעות להיותו לוחם, זוהי רק תחושה והרגשה כוזבות שמפעמות בתוך מיינד הטורף

deep ocean

New member
אם הבנתי

מיכל שיטת פעולה- נשק: קונג פו שיטת פעולה: אימונים בשיעורים ומחוץ לשיעורים, בהנאה ובקלילות. נשק: קריאה בפורום דרך הלוחמים שיטת פעולה: קריאת הודעות שתורמות להתפתחות האישית שלי (למשל 4 ההסכמות, שיפוט ועוד), חשיבה על דברים שקראתי, עשיית תרגילים. נשק: טאי צ´י וצ´י קונג שיטת פעולה: הגעה לשיעורים. נשק: עבודה על שיפוט שיטת פעולה: עבודה עצמית, קריאה בפורום, עבודה על דימויים.

מעגל לא היררכיה../images/Emo42.gif

היי יש לי דוגמה, כתבתי היום על טקס שנקרא גיאו-ביולוגיה. זהו טקס לריפוי האדמה, מאוד עוצמתי ועובד בצורה מאוד מרשימה. לי יש מורה רוחני והילר חד כמו קרן של לייזר. כמו סמוראי. הוא אמר לי אני לא מרגיש אותך כשאתה מספר לי על הטקסים האלו. בטקסים האלו קוראים למספר לא קטן של ישויות בבקשת עזרה בתהליך הטיהור. רק מה, רוב הישויות האלו לא פגשתי לפני כן וחלקן גם לא אחרי הרבה פעמים שביצעתי את הטקס. מה רע בזה? המורה שלי עזר לי לראות שאני צריך להשתמש בכוחות חיצוניים כי בבסיס יש מקום שלא מרגיש מספיק חזק, כמו שאני. מאז שראיתי את זה שיניתי את דרך הפעולה שלי. אני משתמש עכשיו בטקס שבו משתתפים רק ישויות שהן מדריכות שלי ובנות בריתי. וגם הרבה פעמים אני עושה טקסים באופן ספונטני. כלומר עושה קצת צ´י קונג, קורא לרוחות המדריכות שלי ועושה את הטקס תוך כדי ריקוד ושירה. בצורה הכי ספונטנית ושבאה מהלב. אני מניח שאם אנשים שלא מבינים יראו אותי הם יחשבו שאני משוגע. לכן בעבודה על הקיבוץ אני עושה את הטקסים בבית ושולח את האנרגיה למקום שאני עובד עליו. חן חן עמיחי.

Yin

New member
נשק אינו פועל בעצמו,

נשק הוא הארכה של הגוף שמפעיל אותו. טוהר הנשק = להלחם בלי לאבד ערכים.

למעלה