דרך הלוחמים- תכלס?

undervision

New member
דרך הלוחמים- תכלס?

עיינתי במאמרים, עיינתי בדברים שנכתבו בפורום(יש אנשים התופסים את במובנים שונים) התוכלו להסביר זאת במובנים פסיכולוגיים/מיסטיים? האם בעצם זה דרך של התפתחות אישית והאצת התפתחות האנושות?

undervision

New member
התכוונתי

שלמרות מה שקראתי לא ממש הבנתי מזה דרך הלוחמים...

Variety

New member
המלצה לספר.

היי. אני ממליץ לך לקרוא את ספריו של קרלוס קסטנדה. אני קראתי את "אומנות החלימה" ועוד כמה.

undervision

New member
מוסיף על הבלבול

אז הקהילה עוסקת רק בחלומות? ובחלומות צלולים? האם הספר מכיל את כל המידה לגבי דרך הלוחמים?

Variety

New member
תגובה

הספרים של קסטנדה מכוונים ללכת ע"פ דרך הלוחמים. דרך בה אתה שולט בחייך, ומקבל את האנרגיה מעוד מקורות. החלומות הצלולים הם כלי מרכזי כדי ללכת בדרך זו. הצלילות בחלומות מאפשרת להיות ברמה שונה של עשייה, הבנה וראיה. אני מתעסק בעיקר בחלומות הצלולים כי זה לדעתי שלב מאוד חשוב. הקהילה כאן עוסקת בעיקר בדרך הלוחמים ובכל הנושאים השונים (שניתן לקרוא עליהם בספריו של קרלוס קסטנדה). הפורום שלי "חלומות צלולים" עוסק בעיקר בלימוד על חלומות מכוונים, איך לדעת שאתה חולם בחלומותיך ולהשתמש בכלי הזה שנקרא חלומות צלולים \ חלומות מכוונים שמוזכר רבות בספריו של קסטנדה. בעצם, לדעתי שני הפורומים האלה משלימים אחד את השני.

בא לי לענות לך מהי דרך הלוחמים

אבל אני לא יודעת מהי דרך הלוחמים, וגם בא לי שמי שיודע מהי דרך הלוחמים יענה על השאלה שלך
יום נפלא

undervision

New member
חחח... ../images/Emo13.gif

אז יוצא שאנשים פה לא יודעים מהחיים שלהם...
ומה הם בכלל עושים פה? ככה ?

cozy

New member
מי שלא

קרא את ה 9 הספרים הראשונים של קסטנדה באמת לא יודע מה הוא עושה פה:)

../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אדם יכול לקרוא את הספר "גלגל הזמן" שזהו אוסף ציטוטים מהספרים, ולהבין על מה מדובר. קרא ספרים, תקשיב למוסיקה, קרא שירה, תחווה מדיטציה, לך לחוף הים, התבונן בכל מה שקיים בכל מקום, תחיה את הרגע, שכח מכל מה שלמדת עד עכשיו תרפה מהחשיבות העצמית שלך. שאל את עצמך 'מי אני?' דון חואן לא המציא שום דבר, דרך הלוחמים קיימת, ואדם יכול ללכת בה גם בלי לקרוא את הספרים של קסטנדה. מצד שני לא לקרוא את הספרים של קסטנדה, ולחשוב שאתה יודע משהו על דרך הלוחמים זו הבלות.

undervision

New member
ולמה?

זה דווקא קשור לדרך הלוחמים, את כל מה שאתה הצעתה לי לעשות אני כבר עושה מגיל 12.5(היום 17.5),כאילו אני עוסק במיסטיקה וכל מה שקשור לזה, וכבר מאז אני מקיים את מה שהצעתה, שבמלים אחרות אני יכול לקרוא לזה, לפתח את המודעות העצמית שלך ולהתחבר לאני העליון שלך? שזה בעצם מה שעושה כל דרך רוחנית? אז מה מייחד את הדרך שלכם?

The Warrior

New member
הציפור הבודדת

תנאי הציפור הבודדה הינם חמש הראשון, שהיא עפה אל הנקודה הגבוהה ביותר השני, שאיננה כמהה לחברים אפילו לא לאלו מבני מינה השלישי, שמקורה מכוון כלפי השמיים הרביעי, שאין לה צבע מסויים החמישי, שהיא שרה בקול שקט מאד. זה עידו ועידנים אני מחפש לפרסם את השיר הזה. כתב אותו הסופר סאן חואן דה לה קרוז, וזהו אכן תאור תמציתי של הלוחם. השיר מופיע כפתיחה לספרו של קרלוס קסטנדה "טבעת הכח" בתרגומו הגרמני. לדעתי אין סיכוי לכך שתבין ותחיה את דרך הלוחמים אלא אם כן תתחיל מהספר הראשון "המסע לאיכטלאן" בו מתאר קרלוס קסטנדה איך הוא נפגש לראשונה עם דון חואן, והתחיל ללמוד ממנו. את דרך הלוחמים מבינים רק כאשר חיים אותה. בהצלחה
!

זאת בדיוק הנקודה

דרך הלוחמים היא דרך ההרמוניה, או האהבה או המודעות או הדעת. היא לא נפרדת מדרכים 'רוחניות' אחרות. דרך הלוחמים לא רואה את עצמה נפרדת ממשהו וממישהו, סך כל הדרכים הרוחניות הם דרך הלוחמים. דרך 'רוחנית' שרואה את עצמה, נפרדת ממשהו או ממישהו, אינה אלא עוד המצאה של האגו שרואה את עצמו נפרד ממישהו או ממשהו. לאדם ישנה בחירה או להיות לוחם, או להשאר אדם רגיל עם הרגלים, שגרה, וקבלת החיים כמובנים מאילהם. והרי החיים הם בלתי מובנים, הם מסתורין מתמשך.

charlila

New member
תשובה בחמישה סעיפים קצרים

טוב, התפתיתי. (פראיירים רק מתנדבים!) אז ככה: א. יש רק שתי אפשרויות: להיות לוחם או להיות קרבן. אם אתה לא לוחם, אתה קרבן, ולהיפך. ב. הדרך הקצרה להגדיר לוחם היא - מי שפועל באופן אסטרטגי. כל השאר נובע מזה. ג. אפשר להגדיר לחימה , כפי שעשה קרלוס בשבעת ספריו הראשונים, בכל מיני דרכים פואטיות, מסטיות, ציוריות ופסיכולוגיות ("מצבי תודעה..."). ד. ואפשר, כפי שרמז קרלוס בהקדמה ל"מעברים קסומים" ופירט ב"הצד הפעיל של האינסוף", להגיד שמלחמת גוג ומגוג כסחנית מתנהלת כאן כבר יותר מעשרת אלפים שנה (אחד עשרה אלף וכמעט-מאה, ליתר דיוק - ידע אישי) מאז ש"הטורפים" כלאו אותנו, ע"י כך שהדביקו לנו את נקודת המאסף למקום אחד, והפכו אותנו, בני האדם (ובעצם גם את שאר יושבי האדמה) לסתומים ומפגרים - ממש כפי שעשינו אנו, בהשראתם, לפרות ולעופות, כדי שיוכלו להיזון מאיתנו בנוחיות דומה, בלי לטרוח לצוד אותנו. ה. משל הבית הבוער: כולנו קשורים בשלשלת ושוכבים מהופנטים בבית בוער. מי שמתעורר, אין לו שום ברירה אלא להצטרף ללחימה, ולנסות להעיר עוד אנשים,כדי שנצליח לצאת מפה בזמן! והזמן קצר! הַי-הַי!

L i z a r d

New member
יפה... אהבתי.

אולי... תפתחי את זה. לתוכנית כזאת. "היה לוחם בחמישה צעדים קצרים", או: "הדרך הבטוחה והמהירה להיות לוחם, רק היום!". נעשה מיליונים...

charlila

New member
נופל וקם, נופל וקם

למרבה הצער, אני יושבת לי בבונקר ומנועה מלעשות מליונים. כמו כן, אין קיצורי דרך בלחימה. הי ליזרד! (התרשה לי לעברת את שמך ל"חומט"?) האם קלטת אז את השיר או לא?

למעלה