דרך הלוחם הא...

The Golden Dj

New member
דרך הלוחם הא...

אני כל הזמן קורא מכל אחד מכם עד כמה אתם מנסים להגשים את יעודכם ועל המצב חלימה וכל העניין (לפחות ממה שהספקתי לקרוא)... יש לי שאלה מאיפה אתם יודעים מה הוא יעודכם? אולי אתם צריכים ליצור אותו! אולי הוא משתנה... אני בטוח שכל אחד מכם האלה לעצמו את השאלות הללו! איך אתם יודעים שמה שאתם חולמים אתם מודעים אליו?! בגלל שאתם מביטים בכפות ידיים שלכם...תעשו לי טובה לא זה לא הגיוני... מאיפה אתם יודעים שהמצב מודעות הזה הוא באמת מודעות ולא אלא חלק שפשוט נתנו לכם להיות מודעים אליו? קראתי מה שרשמתם על דרך הלוחם: ואתם לא יכולים לתת החלטות חד משמעיות לא משנה לפני כמה זמן הן נקבעו כך, מה היא דרך הלוחם כי תמיד יהיה משהו שיפריע בדרך כמו... "לא להיכנע לפחדיך" ואם עליך להיכנע לפחדיך כדי להבין את מהות המצב וכדי להעריכו נכון... רק אז אתה יוצר לעצמך מצב אוביקטיבי ברגע שפחדת מהפחד שלך או מהפחד עצמו וידעת מה אסור לעשות בקשר לפחד עשית חצי דרך ברגע שהתגברת על פחד זה, אתה יודע איך לפעול בהתאם למצב אז נכון בזמן שאתה נותן לפחד להתגבר עליך אתה פגיע... אבל מה זה שווה אם אתה לא יודע להתמודד איתו אחרי שפגשת בו... אז מה דרך הלוחם אומרת להימנע מפחד ולהתגבר עליו עוד לפני שפגשת בו... זה בדיוק כמו לברוח מקרב אחרי שאתה אירגנת את הקרב... אז בעצם נכנעת לפחד... רק היום ראיתי את הפורום הזה ולפי מה שקראתי כאן על מה היא דרך הלוחם אני חושב שצעדתי בה כבר הרבה זמן כי חלק מהדברים עברתי, עשיתי אבל לא בדיוק כמו שרשום כאן... לכן העלתי את הסוגיה שרשמתי... אני רוצה לברר בשביל עצמי עם הלכתי בדרך זו אני אשמח לנהל בקשר לכך דיון נרחב... ואולי גם אתם תגיעו בסופו של דבר לתשובות שאתם חיפשתם אני חושב שאני אמצא בעקבות דיון זה...

KEiN

New member
חלימה ושאר ירקות

כל אלו הם כלים להזזת נקודת המאסף, ולא דרך הלוחמים, הם רק קמצוץ {יש היגידו חלק} מהדרך שבה צועדים הלוחמים, והינה לעזר כנגדם
........ לא יותר. אין אמת אחת, ואין אמת בכלל, כל אחד יאמין במה שהוא ירצה- וויכוח של ´נכון לא נכון´ ו´אפשרי לא אפשרי´ לא מובילים אותנו לשום מקום, ביחוד פורום כמו זה. לסיכום- להגיד שדרך הלוחמים זה: התגברות על הפחד\ חלימה\ מה שאתה רוצה- זה כמו להגיד שמכונית זה: רדיאטור\ מראה אחורית\ מושב מעור. מה שאני מנסה להגיד: כל אלא הם רק חלק- דרך הלוחמים בכליליות היא- ´פעל ללא רבב´- כלומר תפעל ללא רבב
יאללה ביי ליל"צ kein

The Golden Dj

New member
בדיוק מה שטענתי!

או.קי והקמצוץ הזה רק עוזר ומכשל, זה מה שאני התכוונתי בדיוק... אני לא חיפשתי להתחיל וויכוח אני באתי לברר קצת בשביל עצמי והאמת עזרה לי קצת, התשובה שלך... עכשיו יש לי משהו אחר להגיב על מה שאמרת... מה זה "אין אמת בכלל"?! אמת אחת לכולם... אני מסכים שאין! וזה מתבטא בכל דבר היום לא רק בדרך הלוחמים... אבל להגיד שאמת לא קיים אתה בעצם טענת שכל אחד יאמין במה שהוא רוצה וזו תהיה אמת גם אם זה שקר... זה כמו להגיד אדם שאין לו שום כישור מיוחד החליט לקפוץ מצוק ולעוף הוא לא מצליח הוא מתרסק ומת אבל הוא האמין שהוא יכול לעוף והוא לא הצליח אז האמת שלו התגלתה בתור שקר! אני לא מסכים לגמרי... ישנה אמת כוללת לא ספציפית שמתבטאת ומשפיעה על כל אחד בדרך שונה ואחרת אבל ישנו בסיס שממנו מתפתחת לכל אחד האמונה הפרטית שלו... כי אמת, אמונה ודיעה מאד קשורים אבל כל זה נובע מאנשהו שהוא אמיתי אז לא אתה לא יכול לומר שהאמת לא קיימת ואני יודע שזה לא מה שבדיוק התכוונת אבל טכנית זה מה שאמרת. ולא טענתי שדרך הלוחם היא אך ורק זה בדיוק להיפך אבל אני רואה הרבה חברי פורום שמתמקדים רק בזה... זה לא חבל לדעתך שהפורום מתמקד במיוחד ב"קמצוץ" זה... המטרה של הפורום היא לעזור לאנשים להגיע למטרה שלהם או למצוא מטרה בעזרת "דרך הלוחם" (לפחות בפורום זה) ולא לספר כיצד הם מצליחים לשלוט על עצמם בחלומות ועוד יותר חבל שרובם כאן מסתכלים על הידיים כדי להבין שהם במצב חלום... כי אז הם מסוגלים לשלוט רק על עצמם... הם צריכים לעבור את השלב הזה ולהבין שניתן גם לשלוט על החלומות שהם מעוניינים לשלוט בהם... שהם יבינו שיש מעבר לשליטה רק על עצמך בתוך חלומות... שהחלומות האלה נובעים מאיפה שהוא מתוך או דרך המוח שלהם, הם יוכלו לשלוט גם בחלום עצמו בכל מהלכו רק עקב מחשבה אחת וכשירצו הם יוכלו גם להתעורר כי הם השולטים בחלום... אבל לא כולם כאן יותר מדי מרוכזים בידיים שלהם (בעצמם) מכדי להסתכל מסביב ולהבין זאת...

KEiN

New member
יש ´אמת´ בדבריך ../images/Emo13.gif

בקשר לאמת אחת, ´אמת´ ´שטות´ ´יפה´ ´מכוער´ כל אלא הן המצאות של האדם, בו ניקח את שתי הדוגמאות האחרונות {יפה ומכוער}- אתה מסכים איתי שאין דבר זה ´יפה´ ו´מכוער´- אלו הגדרות לאנשים שונים- שיש כאלה שמחלקים הגדרות כאלה
- ובעצם מה שאתה מסתכל עליו זה ערימה של תאים- ואטומים-{או אנרגיות- זה לא הנקודה} לא יפה ומכוער. יפה ומכוער זה מה שהעיניים שלנו יכולות להבין- וגליי הקול- אין להם צליל- המח שלנו פירש אותן ככה. מה שאני מנסה להגיד: יש לנו חמישה חושים לא הכי שימושים {בלשון המעטה}- in fact- התכלית האמיתית היחידה לחושים שלנו היא השרדות בסיסית- ואנחנו ביססנו עליהם את כל העולם ומלואו- יש מליון ואחד דברים שהעניים לא יכולות לראות- ולהלחיט שמה שהן כן יכולות לראות זה ´אמיתי´- זה היה טפשי. ובעצם מה זה בכלל ´אמיתי´? האם זה מה שאנחנו מצליחים לחוש? האם זה החלקיק הקטן הזה מיתוך האינסוף החומרי והאנרגטי- שאנו מצליחים לחוש {וגם בעילגות יתרה}? או שמה ה´אמת´ זה משהו שאנחנו בני האדם לעולם לא נצליח לתפוש? אני אישית מאמין באופציה השלישית {וגם קצת בשניה}- ובשבילי דרך הלוחמים {יש היגידו ´רוחניות´} היא היכנעות לעובדה שלא אבין לעולם מה היא האמת- ולכן אין צורך בשבילי לבזבז אנרגיה ברדיפות טפשיות אחריה... חיה ללא רבב, ליל"צ

The Golden Dj

New member
רגע...

טעות בידיך אף פעם אל תייחס לאף אחד מחושיך בזלזול אתה צריך לפתחם ולהיעזר בהם לא משנה לאיזו מטרה כי זה עדיין חלק ממך לכן עליך לאט לאט לבנות קורדינציה בין כל חמשת החושים ונכון שיש דברים שאיננו מסוגלים להרגיש\לראות\להריח\לשמוע\לטעום... אבל לעולם אל תוותר יש הבדל בין לוותר ולהפסיד זהו קרב שלך עם עצמך לנסות להוכיח לעצמך שיש דברים שאולי כרגע מעבר להבנתך ויכולתך אבל בעתיד תוכל להבינם ויכול להם! ברגע שאתה מוותר אתה פשוט מאבד חלק מכוח הרצון שלך לעשות משהו... שאתה מפסיד אתה יודע שלפחות ניסית בכל יכולתך

KEiN

New member
יש הבדל

בין לוותר ולזרום אני מאמין שהעולם החומרי וה´רוחני´ הם אין סופיים- ותמיד יהיה עוד ´לראות´- השאלה היא לא כמה אתה רואה, אלא האם אתה מסופק ויודע להתמודד איתו- האם אתה מאושר?

The Golden Dj

New member
גם ליקום יש סוף...

אז אני מניח שגם למה שאתה טוען שאין סוף יש סוף. פשוט הסוף הזה עוד רחוק... מה זאת אומרת אם אני מאושר?

KEiN

New member
אפילו...

תדמיין את ´גודל´ היקום כחבל, אתה יכול לחלקו לאין סוף חלקים ? בוא נגיד שיש לך חלק אחד מתוך האין-סוף חלקים האלא, תמיד תוכל להשיג עוד חלקים בחבל, אבל האם זה מה שאתה רוצה? להשיג עוד חלקים?

The Golden Dj

New member
זה כבר לא קשור לרצון!

יש ידע ודרכים שבאות אליך בטבעיות ככל שאנחנו מפתחים את עצמנו רוחנית ופיזית... תחשוב על זה ככה סקרנות זה מחשבה חזקה מאד... אני אוהב לתת לסקרנות לגדול... אבל אי אפשר לתת רק לסקרנות ולחוסר ידע לגדול... כי ככל שיהיה לך יותר ידע יהיה לך גם יותר שאלות... אבל אתה צריך לספק לחלק מן השאלות לפחות מה שאתה מסוגל לספק תשובות... תחשוב על זה ככה... ידע הוא דבר טוב לא כל ידע... בעצם כל ידע! כי בעזרת הידע הזה אתה לומד להתמודד! אז כן המשפט "ידע הוא כוח" הוא נכון! למרות שאני תמיד מפתח לעצמי שאלות שאני יכול לפתח מהן תאוריות אבל זה גם סוג של ידע... אז זה לא עניין של לחלק את היקום לחלקים וכמה מהם תבין זה עניין של קבלת הקונספט והבנתי כי אחרת אתה יכול לדעת הכל אבל ברגע שאתה לא עושה שימוש לטובה ובנכונות מה הוא שווה? הוא לא שווה כלום... מבין אז גם פיסת מידע קטנה יכולה לשמש לטובה... ומהפיסת מידע הקטנה הזאת רוכשים עוד מידע ועוד ועוד... ומשתמשים בו לטובה! לכן צריך לספק סקרנות שבטבע האדם!

KEiN

New member
הדבר היחיד שאי-פעם תדע

זה שכל מה שאתה יודע זה טעות

The Golden Dj

New member
מאיפה את יודע?

אתה יכול לחשוב שהכל שקר ובעייניך הוא אכן יהיה שקר אבל האם הוא אמת? ואם אמת היא שקר? מבין... אתה לא יכול לדעת מה הוא שקר ומה הוא אמת! אתה לא יכול להכריז שהכל שקר! בגלל שנראה לך שהכל שקר תתן עובדה כל שהיא שמוכיחה זאת! וסתם שתדע יכול להיות שכל מה שאתה בטוח שהוא שקר יתברר כאמת... ואז בעצם תעמוד בפניך הדילמה עם הדרך שצעדת בה היא שקר?! מבין?

KEiN

New member
שקר-אמת\ אמת שקר

הכל מושגים שהאנשים המציאו, האנושות המציאה הכל... העולם שסביבנו הוא לא מה שהוא נראה לעין... הרי חושינו הם עלובים לאומת האין-סוף האנרגטי והחומרי, אנחנו עיוורים שבטוחים שהם יודעים הכל...

The Golden Dj

New member
כן... בטח...

ברור שתהיה מגומד לעומת דברים אחרים אם ככה אתה חושב! אבל אם תנסה להסתכל קצת מעבר לזה שאנחנו קטנים והיקום גדול! תגלה שאתה יכול לראות דברים אחרים גם בעזרת החושים שלך ואולי אפילו תגלה חדשים! זו בורות לחשוב ככה! ועוד משהו אם היינו בטוחים שאנחנו יודעים הכל לא היינו סקרנים! אולי אתה חושב ככה אני לא!

תשובות לשאלון

לא התחברתי כל כך לשאלות שלך. אני אכתוב את התגובות שלי אליהן ותבין. ש: מאיפה אתם יודעים מה הוא יעודכם? ת: מהו יעוד? על מה אתה מדבר? ש: אולי אתם צריכים ליצור אותו! ת: אולי. ש: אולי הוא משתנה... ת: אולי. ש: אני בטוח שכל אחד מכם האלה לעצמו את השאלות הללו! ת: מה זה יעוד? ש: איך אתם יודעים שמה שאתם חולמים אתם מודעים אליו?! ת: לא מבין. ש: בגלל שאתם מביטים בכפות ידיים שלכם...תעשו לי טובה לא זה לא הגיוני... מאיפה אתם יודעים שהמצב מודעות הזה הוא באמת מודעות ולא אלא חלק שפשוט נתנו לכם להיות מודעים אליו? ת: לא מבין. ואגב, מאוד אהבתי את המשפט "זה בדיוק כמו לברוח מקרב אחרי שאתה אירגנת את הקרב"

למעלה