דרך הטבע או לא?!

דרך הטבע או לא?!

שלום חברים , אני רוצה לשתף אתכם בנושא אישי. לפני כחודש נודע לי ולאישי שבדרך הטבע לא נוכל להביא ילדים. שני עקרונות חזקים מלווים את חיי ואתם יכולים לראות את זה גם בחתימה שלי והם: 1. שום דבר לא קורה במקרה או מה שלא צריך לקרות לא קורה . 2. לעשות ולחיות הכי טבעי שאפשר . אז עכשיו אני בהתלבטות קשה , האם להתחיל בטיפולים שמנוגדים לעקרונותיי ולאמת הפנימית שלי ? או לוותר על הזכות להביא ילדים לעולם? אשמח לקבל עצה בנושא תודה

שרונהה

New member
באמת שום דבר לא קורה במקרה

היה פה דיון על אחד שאינו רוצה להביא ילדים לעולם... וראו זה פלא... ההודעה שלך... את רוצה להביא... ולא יכולה... לדעתי עליך להעמיד זה מול זה.. את רצונך העז להביא ילד לעולם.... למול טיפולים שמנוגדים לעקרונותייך..... מה מטה את הכף? איזה תחושות בטן יש לך? מה את רוצה יותר מכל? תתמקדי...... ותמצאי בעצמך את התשובה...... בהצלחה.....

תודה

זה בדיוק מה שאני מנסה לעשות עכשיו וחשבתי אני אמצא פתרונות בעזרתכם. נתת לי נקודות למחשבה. תודה

נשמע נהדר ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

כן, כן. אני לא אומרת את זה בלעג או צחוק. זאת ב-ד-י-ו-ק ההזדמות או ההזמנה מהנשמה שלך להתחייב-----------> הלכה למעשה למה שאת מאמינה . זאת ההזדמנות שמביאה לך נשמתך, לעשות בחירה מודעת, בלי קשר לרעיונות יפים ונפלאים....יש לך הזדמנות לברר בינך לבין עצמך מה הוא הדבר אשר מבטא בדיוק את מי שאת באמת. אין המדובר ב"עקרונות"... אלה האחרונים לעיתים מבוססים על רעיונות "חיצוניים" או שכלתניים. מה עומד בבסיסן? אולי כבר לא מתאים? דבר נוסף--- מדבריך, אני מבינה ומרגישה, שאינך רוצה לוותר על הזכות להביא ילדים לעולם. אני מרגישה, שהויתור הזה , כנראה אינו אפשרי לך או לנשמה שלך... כנראה שכדאי ורצוי לבדוק מה הם העקרונות האלה והאם הם משקפים את אמונותייך ואת מי שאת ע-כ-ש-י-ו. בהצלחה

conatus

New member
טבע ורציונאל...

שלום לאשת הזקן : מזווית ראייתי משפטך על "דבר לא קורה במקרה" הוא בעצם זהה לידיעה שאנחנו חלק מתוך שרשרת אינסופית של סיבות ותוצאות שרשרת שאינה משאירה דבר לידי המקרה. "הכי טבעי שאפשר" במשפט זה את אומרת שבעצם את יודעת שהינך חלק מאותה שרשרת ושברצונך לחיות ולזרום עם ידיעה זו. מנקודת מבטי הטבע אינו מושלם ולראייה אותו ליקוי בגופך או בגוף בעלך שאינו מאפשר הבאת ילדים זה אינו מראה על שלמות אלא נהפוך הוא על פגם. בהקשר זה אני יכול להביא דוגמאות של התערבות בטבע התערבות שהיטיבה עם בני אדם ואפילו הוסיפה להם עוד שנים רבות של חיים ( נניח כמו מושתלי כבד או כליות ). אני חובב שפינוזה וככזה אני יכול לומר לך שברוח שפינוזה את חייבת לעשות כל דבר שאת יכולה על מנת להביא שמחה לחייך ולהילחם בעצבות כאילו היא דרקון יורק אש ולעשות שימוש בשכלך ( ובהרחבה שכל המדע ) מפני שהכוח האמיתי של האדם טמון בשכלו כפי שכוחו של האריה טמון בטופריו ובניביו ואם ברגע נתון זה שכל זה יכול לעזור לך להתגבר על בעייתך אין לך אפילו מה להסס. כי מה שקשור בטבע הרי שהוא אינו מעריך במיוחד את אלה החיים על פני האדמה ולראייה - זנים שלמים נכחדו מעל פני האדמה משחר ההיסטוריה...

seeyou

New member
לעשות ולחיות הכי טבעי שאפשר !!!

"טבעי" פרושו לחיות על העצים !כמו האדם הקדמון? האם את גרה וחייה במסגרת "חברה מודרנית"...עם בית ,בגדים,טיפול רפואי... או מתחת לכיפת השמיים,אוכלת ישר מהשדה...? אם את מאנינה בדת,כלשהו,אז אפשר לראות היכולת הטכנולוגית להביא ילדים לעולם על ידי "טיפול" כ"אות" מהשמיים!!! מה שאפשר כיום לא היה ידוע "אתמול"... בסך הכול "הטיפול" לא סותר "תהליך ה"טבעי"....זרע+ביצית !!! דעתי היא שהשיבוט זה דבר לא טבעי!

שיבוט זה אכן לא טבעי

ודי השתכנעתי מכל התגובות שלעבור טיפולים זה בסדר. את צודקת בהחלט , ולא חשבתי על זה קודם שטיפול לא סותר את דרך הטבע . הדבר היחיד שעוד נשאר פתוח זה ששום דבר לא קורה במקרה. ואם עד עכשיו לא הצלחתי להביא ילדים לעולם , אז אולי הם לא צריכים לבוא?! ואם אני אתחיל עכשיו עם כל הטיפולים לשווא???

conatus

New member
אשת הזקן...

היי לך ! ואולי המקרה הוא שתילחמי על מנת להביא את ילדייך !!! לעולם אל תינעלי על אפשרויות מסויימות ומאידך אל תבטלי אפשרויות אחרות...

seeyou

New member
שום דבר לא קורה במקרה!../images/Emo121.gif

גם אני מאמין ב "תוכנית על" בו האפשרויות הם נקבעו לפני הלידה! כאשר מתבוננים בטבע מגלים שאין דבר שלא קשור בדברים אחרים,למרות שלא תמיד יכולים להבין את הצורך במגוון הרחב ! שאלתך האם את צריכה בכלל להביא ילדים? דעתי? לא! למה? אם את בכלל בספק אז סימן שאת לא "בשלה" להיות אם! זה לא בושה!!! להיות אם זה זכות ולא חובה!-זאת רק דעתי! רצוי להביא ילדים לעולם מרצון,מכול הלב... ברגע שיש ילדים החיים של ההוריים כבר לא שייכים לעצמם!! זה לא כמו אצל בעלי חיים!!! זאת חתונה קטולית!! האחראיות על הגוף שלך-וכמובן על החיים שלך-שייכים רק לך!! רק את יכולה לעשות דברים מרצונך החופשי ולא לפי דעת החברה או בני משפחה!

seeyou

New member
"חשבת" הרבה?

Are you always this stupid or are you making a special effort today פרטיים אישיים שלך הם ממש רלוונטי:"ספונטאנית, חוש הומור, אינטליגנטית." התגובה שלך היית :ספונטאנית !? מאחר שלא היה חוש הומור או אינטליגנטית. במקום לרשום את התשובה-דעה לנושה,מצאת לנכון לתקוף אותי! יש לך עוד הרבה פנינים כאלו?

|סייו מה קורה לך נשמה? מי תקף אותך?

אף אחד לא תקף את אף אחד. הגברת פשוט רשמה משפט בו היא מביעה את מחשבתה. אתה פרשת את המשפט שלך על פי השקפת העולם שלך. זו היא מודעות פנימית, לדעת להבחין בפרושים שאנו נותנים לדברי הזולת או למעשיהם. הכל בראשנו, הכל הוא זכות הבחירה שלנו ידידי. שנה את קו החשיבה שלך, תתרכך ואז תבין שאף אחד לא תקף אותף. פשוט הגברת הביעה דעה וזכותה, על פי עולם הפרושים שלה. דמיין שני מחשבים שקולטים פלט ולא עובדים באותה תוכנה, אז הפלט יצא כנראה שונה

seeyou

New member
היא מביעה את מחשבתה?זכותה!

זה נכון ! ......פרשתי את המשפט שלה על פי השקפת העולם שלי! זה טבעי! או לא! כאשר אשת הזקן עונה לי..."ואם עד עכשיו לא הצלחתי להביא ילדים לעולם , אז אולי הם לא צריכים לבוא?! אניתי לה:"...שאלתך האם את צריכה בכלל להביא ילדים? דעתי? לא! למה? אם את בכלל בספק אז סימן שאת לא "בשלה" להיות אם.." אין חצי "הריון"...! אז מה הקשר בין שחור ללבן? ...."הגברת הביעה דעה וזכותה??????? תגובת הגברת... היא לא לעיניין!!!!!!!!!!

אושרת3

New member
תעשה לי טובה ותרשהלי לא להגיב

ולא לרדת לרמה נמוכה כזאת שיהיה המשך שבוע מואר לכולם

conatus

New member
let's see

שלום יוסי ! לדעתי אתה טועה בתפיסתך את הטבע או שתפיסתך את הטבע אינה ברורה מספיק אפילו לעצמך.אינך יכול לטעון שהתערבות האדם בטבע למען מטרה אחת ( הפרייה ) היא "אור משמיים" ומאידך לטעון שהתערבות האדם בטבע למען מטרה אחרת ( שיבוט ) היא התערבות לא טבעית. אני מוצא בדבריך סתירה.

seeyou

New member
Axioma!!!../images/Emo24.gif

זרע + ביצית= תהליך "טבעי" להבאת צאצאים לעולם! אין משמעות האם יש אלוהים או שם אחר או תהליך אבולוציוני! יש צורך ב2 המינים על מנת "לגרום" להיווצרות חיים חדשים! למה "חייבים" 2? לקחו דוגמה מהטנגו? הבחירה בדמות אלוהית-הכול יכול-זה בגלל מורכבות העולם הידוע לנו...החלק הנסתר מאיתנו אני מניח שהוא עצום...לא בהבנה הנוכחית של המין האנושי!

אושרת3

New member
הי אשת זקן../images/Emo23.gif

אני מציאה שתעש/י כל מה שהלב אומר אפילו אם זה בניגוד לאמת הפנימית שלך יכול להיות שבאמת זהו תיקון, שעליך לעבור או יותר נכון קרמה וכמו שאתה אומר אין מקריות. אני מאחלת לך הצלחה בהמשך דרכך. אם המון אור ואהבה שבוע טוב לכולם

ללכת פנימה לעומק המיניות

האם את מכירה את דרך העבודה של מונטק צ'יאה ? מאסטר תאילנדי שעוסק באנרגיה המינית, הנשית, הגברית והזוגית. שווה ללמוד. ספריו תורגמו לעברית ע"י חברי קיבוץ עינבר שם גם נערכות סדנאות .

למעלה