דרך החקלאים

דרך החקלאים

עד לפני מספר חודשים היה מעבר בין הכביש בלב הפארק דרך השדות ישר לכפר שמריהו. ברצוני לדעת מתי מעבר זה ייפתח שוב? והאם ישנה דרך להגיע לאיזור שלא דרך העיר הרצליה ורחוב הבריגדה היהודית?

נועה היו על כך הרבה דיונים כאן

הכביש נסגר על ידי רישפון ובתואנה כלשהי הקשורה לרכבת. יש מחאה - בינתיים היא לא כ"כ עוזרת.

אשמח להצטרף

איך אוכל להגיע למחאה? אשמח להצטרף למחאה הזו. בפניי נאמרה טענה שאינה קשורה כלל וכלל לרכבת: לי אמרו השומרים במחסום שהדרך נסגרה מכיוון שכאשר הדרך הייתה פתוחה היו גנבות מהשדות.

צורחה

New member
עברתי שם עם האופניים

לפני 3 שעות. המעבר היה פתוח אפילו שתיקנו את השער שמונע את חציית פסי הרכבת. יש גם שני שלטי אין כניסה פרט לרכבים חקלאיים. כמובן שזה חארטה. ניתן להגיע להכנס לגני האירועים "תפוז", ו"גני רשפון" בסבבה גם לא על קומביין או קטפת כותנה. יש שומר שתפקידו לודא שיעברו רק תושבי רשפון ואורחים של גני הארועים. זו קומבינה שערורייתית של רשפון עם הרכבת. אם מישהוא רוצה לצאת מרעננה צפונה דרך שם יש מצב שהוא יעבור ויש מצב שלא. אפקטיביות השומר תלויה בשומר הספציפי בכל רגע. טכנית גם קל להם פשוט לנעול את השער בשעות שאין שומר. עד שלא יימצא עו"ד שמוכן להקדיש זמן וידע משפטי כדי לתבוע את מועצת רשפון או את הרכבת, נאכל חצץ.

האם פירקו את תל העפר?

בפעם האחרונה שהגעתי לשם (לפני כחודש) דרך רשפון לכיוון רעננה, נתנו לי לעבור, אך באמצע הדרך היה תל עפר-אדמה שאפילו ג'יפים לא יכולים לעבור, וחזרתי כלעומת שבאתי, חזרה לרשפון לאותה נקודה.

צורחה

New member
אין תל עפר

כל עוד השער פתוח והשומר נמנע מעימותים, ניתן לעבור

רק לפני שבוע הייתי שם בצעדה

והיה תל עפר גדול ועם מחסום עליו, שאף רכב לא יכול לעבור.

צורחה

New member
אין תלולית ויאללה בלאגן

תקבע איתי במסרים לאחד הימים הקרובים ונבדוק מי השולף המהיר במערב רעננה ומי מטעה את הציבור. תבחר איזה מהתחרויות הבאות מתאימה לך. בשתיהן, ההתחלה במגרש החניה של בית הקברות (להעצמת הדרמה): 1. אני באופניים מדווש בקצב קל בערך 10 קמ"ש ואתה נוסע בכ 30 קמ"ש באוטו שלך - שניינו לכוון רישפון. אם אתה נתקע בתלולית עפר ואני עובר ראשון את הרכבת - ניצחת בהתערבות . אסור לי להתעכב או לנסות להגיע לאט. 2. שניינו באופניים בפול גאז. אם אתה עובר ראשון את הרכבת - ניצחת. אם יש תלולית שאף רכב לא יכול לעבור - ניצחת. אם אני מגיע ראשון ואין תלולית שכזו - אני ניצחתי. פייר או לא? ולחלוקת הפרס: זה שמפסיד רושם בפורום "אני מתנצל על כי הטעיתי את ציבור הרעננים שוחרי המעבר החופשי"

למעלה