דרך ברסלב

דרך ברסלב

אני חייבת שיסברו לי בדיוק על דרכם של הברסלבים ובמיוחד על דרכו של הרב נחמן מברסלב. כי אני לא מבינה את החסידות שלה ומה זה חסידות בכלל. תודה רבה מחכה לתגובות המתוקהההההההה

מיכל 10

New member
../images/Emo13.gifברסלב תני חיוך

בס" ד היי אם בירצונך להבין את תורתו של רבינו נחמן מברסלב כנסי לאתר של הרב שלום ארוש ותביני את תורתו תקשיבי לקלטות www.ravarus.org הרב שלום ארוש שליט"א תני חיוך ניתן ליצור קשר ב- 054688088

שמעלקא

New member
מוקד מידע ברסלב

יש מוקד מידע ברסלב שהוקם על ידי אגוד משפיעי ברסלב בנשיאות הרב שמעון טייכנער שליט"א ובו חברים כל רבני ברסלב הפועלים להפצת המעינות של רבינו בדרך המסורה לנו מדור דור באגוד ניתן להיעזר בקבלת מידע או יעוץ עם רבני ברסלב וכן להזמין מרצים רבנים חסידי ברסלב והעיקר כפי שהזכרתי ללמוד את הדרך של ברסלב ניתן לפנות בטל- 029922252. כמו כן שמעתי שבמרכז נקודה טובה בשינקין 19 ג"כ ניתן לקבל יעוץ טלפוני וגם מתקיימים שם שיעורים כפי שהרב עופר גיסין מפרסם פה בפורום. וכמובן את יכולה להאזין לרדיו ברסלב בתדר 94 fm במרכז ו- 108 fm בדרום.

פראזניק

New member
דרכו של רבי נחמן מברסלב...

א. אם תחטטי קצת ב"מאמרים", אני בטוח שתשכילי בענין:) ב. הספר "לעבור את הגשר הצר" של הרב חיים מנחם קרמר, הוא ספר מעולה שעונה בדיוק על השאלה שלך:) בהצלחה:)))

ברסלב זה להתקרב לרבינו

וע"י ההתקרבות אליו מתקרביפ לה´ וההתקרבות לרבינו נעשית ע"י לעסוק בספריו ולקיים עצותיהם...

למעלה