דרך אגב

pika17

New member
דרך אגב

ליפני כמה ימים היתה לי שיחה נורא מעניינת עם חבר טוב שלי שהוא הומו ועם החבר שלו והם אמרומשהו נורא מעניין כן הסידרה נהדרת והם רואים אותה אבל לדעתם היא מנציחה סטראוטיפים ידיד שלי אמר לי כאילו הכול סובב סביב זיונים אין מערכות יחסים כולם שוכבים עם כולם .ועוד דבר ששמתי לב יש אנשים שלא סובלים את הסידרה הזאות כי זה פשוט מגעיל אותם חצי מהאנשים שאני מכירה לא מסוגלים לראות אותה ומרימים גבה אם שומעים שאני רואה אותה.סתם משהו שרציתי לומר.

זה לא נכון!

בסדרה יש זוגות...! רק בריאן זיין...! וגם הוא-> מראים שהוא אוהב את ג'סטין:)

EXZIZ

New member
pika17

אני אחד שמכור על הסידרה הזות -ואני קלטתי שבעצם שם? גם בעולם שלהם .. יש מציאות דומה כמו לבראיין -שהם גם מתפרפרים במיוחד בלילה הולכים למועדון ומוצאים כל לילה זיון אחר 'הסידרה למעשה יש בה איזו שהוא עובדה עובדתית {,לעולם של הגייז במיוחד בלילה -ההומואים באמת ..אין תיאבון לאדם שהוא באמת אוהב אותכה ורוצה להיות רק איתכה יש איזה מציעות בסידרה {אני סטרייט והכול -אבל אני מאמין שזה סידרה נהדרת בכלל -ואנ לא מבין עם אתה סטרייט מוצהר זות לא הסידרה שאת מסתכל {בחייכם פיפל סוף סוף במדינת ישראל שיש בה גם דתיים הרוב ובעולם עושים כאלה סדרות ומכירים כבר ביציאה מהארון -כל הכבוד אפילו בארצ"ב בכמה ערים יש היום אישור לחתן אישה עם אישה וגבר עם גבר

למעלה