דרך אגב אני היחידי שרואה דימיון בין ג'רמיה לסרט בעל זבוב? lord of the fly ?
D demoloc New member 2/2/04 #1 דרך אגב אני היחידי שרואה דימיון בין ג'רמיה לסרט בעל זבוב? lord of the fly ?
S Stillwater New member 3/2/04 #2 ספר! זה קודם כל ספר! ולא, אתה לא היחיד! אני חושבת שגם היוצר של הסידרה חשב על בעל הזבוב. ילדים בעולם ללא מבוגרים...
ספר! זה קודם כל ספר! ולא, אתה לא היחיד! אני חושבת שגם היוצר של הסידרה חשב על בעל הזבוב. ילדים בעולם ללא מבוגרים...
D demoloc New member 3/2/04 #3 זה ספר? אני מכיר את הקו עלילה,אבל אף פעם לא ראיתי עותק לא של הסרט או הספר. אני מת לאחד מהם אם ידעתי איך להשיג...
זה ספר? אני מכיר את הקו עלילה,אבל אף פעם לא ראיתי עותק לא של הסרט או הספר. אני מת לאחד מהם אם ידעתי איך להשיג...
G Guy Schlesnar New member 5/2/04 #6 לא הגיוני... הספר הזה הוא אחד הספרים המפורסמים שיש,והוא גם ספר לימוד חובה בכיתה יא'. תחפש קצת יותר טוב ואני לא מאמין שיש סיכוי שלא תמצא.
לא הגיוני... הספר הזה הוא אחד הספרים המפורסמים שיש,והוא גם ספר לימוד חובה בכיתה יא'. תחפש קצת יותר טוב ואני לא מאמין שיש סיכוי שלא תמצא.
י יערעעע New member 5/2/04 #7 INDEEEEEEEEEEEEEEED אמנם לא ראיתי את הסדרה הזאת הרבה פעמים (פעם? פעמיים?) אבל זה מה שחשבתי כשראיתי אותה
INDEEEEEEEEEEEEEEED אמנם לא ראיתי את הסדרה הזאת הרבה פעמים (פעם? פעמיים?) אבל זה מה שחשבתי כשראיתי אותה
ד ד שם בדוי New member 5/2/04 #8 להשכלה כללית אפשר לקנות גם כאן. אין לי מניות אצלם. אפשר בכל חנות ספרים שכונתית, רשות ספרים או באתרים אחרים ברשת.
להשכלה כללית אפשר לקנות גם כאן. אין לי מניות אצלם. אפשר בכל חנות ספרים שכונתית, רשות ספרים או באתרים אחרים ברשת.