דרך אגב

חיפושיט

New member
דרך אגב

<אני מתחילה להציף את הפורום> אמור לעלות ערוץ נוער חדש ועל פי השמועות ממש טוב : ``ביפ`` יש שם את המיטב של המיטב: סאות` פארק העעעעננננקקקיייייתתת <שחבל שאף אחד כבר לא מזכיר> קיציס ופרידמן שהם זוג ענקים בשביל עצמם, ועוד הרבה תוכניות שוות ומצחיקות.. אבל <טאם טאם טאאאאאאם> אנשים חסרי ממיר דיגיטלי <מוציאה שלט ניאון בצורת חץ ומכוונת על עצמה> לא יכולים להנות ממנו ואני שואלת למה??? או אלוהים למה???? אני מפסידה סאות` פארק!!!!!!!!!!!! בעעעעע טוב אז אפסיק להוציא מירמורי עליכם ואעשה משו מועיל <כמו לדחוף ראשי לתוך האסלה> נתראה בה בבעע :)

MiToOsH

New member
רוצה לבוא אליי לראות?

לי יש ממיר דיגיטלי <מקנאת?> בואי, נעשה צחוקים <צחוקים? מאיפה באה המילה הזאת?>.... יא מניאקית! מה את תופסת לי את כל המקום באסלה? חכי חכי..... אני אתפוס אותך....!!!!! <עוד פעם אחת זה קורה - אין ביפ!> c ya later, MiT`o

חיפושיט

New member
חחחח

איזה הפרעות :) חכי חכי אין לדעת מתי חיפושית זבל תדפק על דלת ביתך כדי לראות באפי וסאות`...

MiToOsH

New member
חיפושיות זבל לא דופקות על דלת ביתי

הם דופקות על מכסה פחי! את מוזמנת לבוא ולעשות כמוהן, יש שם שאריות של במבה, קולה, פיצה מלפני שבוע ועוד ועוד... תהני.... ד``א מוזת השמחה נחתה עליי ואני כבר יומיים שלמים שמחה והחיוך הדבילי לא יורד לי מהפרצוף.... חחחח עזבו, אתמול היה היום הכי שמייייח בחיים שלי :) MiT`o עדיין לא פינית לי ת`אסלה אני רואה....

למעלה