דרך אגב

אני לא

אני לא מבין מה הבעיה עם מוהרא"ש כמו שיש הרב אודסר , הרב ברלנד וכו' כך יש גם מוהרא"ש

אני אין לבעיה

להם יש. כול חברי הפורום משתיכים למקום מסיום, אבל רק קבוצה מסוימת לא מפסיקה להזכיר את מקומום.

BaaMan

New member
אממ שאלה...

בס"ד מה ז"א לא מבין את ספריו...? איך יש לא להבין??

מה אתה באמת שואל?

כי אם כן אני המום. מה לא שמעת את חלק מגדולי ישראל אומרים שהליקוטי מוהר"ן הוא קודש קודשים אבל רק צדיקים יכולים לקרוא בוא, הם אומרים "זה לא בשבילכם" וכו........ וכו.......... וכו........... ויש עוד כול מיני פירושים על הליקוטי מוהר"ן שאני שמעתי פה בפורום שאת הפירושים על ספרי רבנו שנכתבו בדרנו הם מבינים אבל את ספרי רבנו לא כול כך. וכו............... וכו.............. ויש עוד כול מיני תירוצים. העיקר של הבעל דבר שלא נעסוק בספרי רבנו.

תגובה לכל שונאי מוהרא"ש (עפ"ל)

א.אני כתבתי שהוא התלמיד העיקרי של רביז"ל ל-ד-ע-ת-י וכשכל רבני ברסלב ביחד יכתבו עשירית מכל הספרים שהוא כתב על פי דרך רבינו אז אולי נחשוב על דעתי עוד פעם. ב.הבנתי כבר מזמן שאתם כולכם שואנים את מוהרא"ש סתם ככה ללא סיבה יכלו לכתוב פה 20 עמודים על רבי ישראל דב אודסר ואף אחד לא היה מדבר כלום אותו דבר גם על יבדלחט"א הרב שכטר והרב דורפמן וכו' וכו' פשוט אתם שונאים את מוהרא"ש אני כבר מזמן לא מתרגש מזה נ.ב בטח ימחקו לי את ההודעה הזאת ישר שפראזניק יראה אותה אבל לפחות שידע מי שיראה את זה עד אז

מי אני????

אני אחד מגדולי הצדיקים שבדור תשאל אפילו את משב"ק ביאסי. ומוהרא"ש מבין את ספרי רבינו הרבה יותר טוב ממך זה בטוח ולדעתי יותר טוב מכולם והוא כבר אמר שברסלב אמיתי יש רק בהיכל הקודש ואני מסכים איתו לחלוטין תאלמנה שפתי שקר הדוברות על צדיק עתק!!!!!!!!

למעלה