דרך אגב

תתפטר

ותן לי את העבודה שלך... אני מתחיל ללמוד במרץ ואיך שזה נראה בינתיים אני לא מוצא עבודה.. אז אולי אני אצא מזה שזוף למדי אבל בסופו של דבר ימאס לי ללכת לים.. אבל רציני, אם אתה מתחיל ללמוד באוקטובר אז תתפטר ותהנה מהחופש.. אם אתה מתחיל במרץ כמוני אז תמצא עבודה עכשיו, תעשה קצת כסף ואח"כ תטוס לאנשהו לכמה זמן ותנקה תראש כי הוא יהיה עסוק אח"כ הרבה מאוד זמן..

eitan007

New member
אוקטובר

אני אעבוד עד סוף אוגוסט או עד שיימאס לי (ועכשיו כבר די נמאס לי למען האמת).

רגע של הזדהות...

וואלה, מבין אותך. מה לעשות - עבודה בארכיון מעופש בשביל 20 שקל לשעה כולל נסיעות זה די משבי"ז, ועם זאת יותר טוב מטלמרקטינג. אמך (שלפי ההתייחסות אני מנחש שהיא פולניה) גם צודקת - היא כבר השלימה עם העובדה שתצטרך לתמוך בך כספית עד סוף הצבא (גיל 28 בערך), ולכן מנסה לגרום לך לפחות לטעום עבודה מהי. בתור אחד שהיה לו את אותו הסיפור בשנה שעברה, הנה עצה - תעבוד עד סוף יולי, ואז תזרוק את כולם קיבינימט (כולל את אמא שלך - הגיע הזמן שתמרוד קצת, למרות שאתה עתודאי בפוטנציה), שכב על הספה, ראה טלוויזיה, לך לקאנטרי, סע לאנשהו - תעשה לעצמך חופש, בקיצור. ועוד שאלה - האם אמרת לחברת כח האדם מה אתה יודע לעשות? לי לדוגמא יש די הרבה ידע במחשבים, וכאשר אמרתי זאת לחברת כח-האדם, שמו אותי בבנק, אבל על מחשב בחדר ממוזג עם אוכל ושכר של 25 לשעה לא כולל נסיעות, ועשיתי כל מיני גיליונות אקסל במשך חודש - עבודה שהיא בסה"כ די סטאלבט. תנסה גם אתה לדבר עם הכח-אדם - אולי ייצא מזה משהו.

למעלה