דרך אגב...

Variety

New member
דרך אגב...

בהקשר להודעה הקודמת שלי "תוצאות לילה 1 של החופש" אני מציע שכתבובה, גם אתם תשימו את התוצאות. גם אם הלילה מלא חלומות רגילים. תשמרו על כותרת שמתארת נכון את מה שקורה. שיהיה שרשור ענקי של מי שפתוח את ההודעה. אל תגיבו אחד לשני בהודעה "תוצאות לילה 1 של החופש" אלא כל התגובות הן תגובות להודעה הראשנה, כדי לא ליצור אלכסון גדול של הודעות. תגובה ללילות היא כדי להוסיף מידע או לתת תגובה קצרה, אך לשמור על אשכול ענייני. כל לילה, ככה זה יחייב אותכם, ואולי באמת תתקדמו! :) תרשמו גם אם יש רק חלומות רגילים - תוצאות כוזבות, תוצאות טובות. תרשמו מספר שעות שינה וכו´ (אני אוסיף אח"כ).

אני כבר כתבתי ביומן החלומות שלי....

אני חייבת לכתוב גם בפורום? אבל אני חושבת שהיה לי קטע מאוד קצר של:"הי אני חולמת", אבל אז מיד שכחתי מזה בחלום. ודוקא היום לא כמו שאר היום, זכרתי את החלום די חלש, אבל אז כשהתחלתי לכתוב עליו באמת הצלחתי להיזכר בשאר הפרטים... אנשים! תכתבו יומן חלומות זה ממש עוזר לזכירה! ועצם העובדה שאתם משקיעים בחלומות שלכם, שם את עניין החלומות במודעות שלכם!

ואם כבר אני מברברת

על התובנות העמוקות שהסקתי.... אני חושבת שיש לי עצה טובה! צרו לכם חבר לוויה שילוו אתכם לכל מקום בחלום הצלול כך שתפחדו בסוף ויוכל לעזור לכם באת צרה. או כשאתם צריכים להלחם במפלצת או משהו תזעיקו את סופרמן, או את נורמן ממייטי מקס. ושוירג´יל יהיה בסביבה כשאתם רוצים לשאול אותו שאלה על התת מודע שלכם... לפי דעתו בין הרעיונות הכי מגניבים ליצירת מקום בחלום הצלול, זה מקום בו אתה צריך לענות על אוסף של חידות ולהלחם במספר דמויות, כאשר לרשותך אוסף מצומצם של חפצים שאתה אוסף לעצמך, ובין היתר מותר לך לבעוט, לרחף לכמה שניות, ולהזמין קסם אש. בקיצור תעשו קווסט. השאלה היא מה הכיף בלפתור חידות שאתה המצאת?
אם זה לא היה חידות שאתה עצמך המצאת בחלום, נראה לי שזה היה עובד. ולוריאטי: פליז פליז פליז תעשה קישור או משהו לכל החלומות שלך אי פעם. אני רוצה לקרוא עליהם. ואני מדברת רק על החצלולים.

אלונגו

New member
אני חושב שלא צריך מישהו ´קבוע´

אני למשל, באחד החלומות שלי שהבנתי שהוא צלול לכמה שניות ואז איבדתי את הצלילות - ברחתי מעכברוש ענק, ואז אובי וואן הצטרף אלי. זה היה מגניב. שאר החלום המשיך כשאובי וואן איתי!

Variety

New member
תגובה

היי, מה שהתכוונתי בכתיבה הזאת של כל יום היא שלא חייבים לכתוב את כל החלומות, אלא רק תוצאות של הלילה, כהמ חלומות זכרת, האם היו חלומות צלולים, אם כן, איזה צלילות. בקשר לחלומות הצלולים, אפשר לכתוב אותם. אבל בקשר לשאר החלומות - רק אם רוצים. בקשר לחלומות הצלולים שלי - הם ביומן חלומות לא על המחשב, זה קצת בעיה להעביר. מתישהו אני מתכוון להעביר אותם אולי. אבל עד אז אין לי שום חלום על המחשב.

אז אולי תספר כאן על אחד שאתה זוכר

לטובה? או אחד שיצא לך ממש מקורי כדי שאני אקבל רעיונות?

אה ויש לי שאלה מעניינת:

אפשר לחלום שאתה ישן בחלום צלול? מה המצב של המודעות שלך במצב בו אתה ישן בחלום צלול? ועוד שאלה: בחלום צלול העולם נראה דרך העיניים שלך, או שאתה רואה את עצמך מהלך בעולם? החלומות שהיו לי היו ממש קצרים. אבל אני זוכרת דוקא שהסתכלתי מהעיניים שלי. ועד כמה חלום צלול יכול להראות אמיתי?

ועוד שאלה בקשר לווילד

הרגשתי עכשיו עייפות אז החלטתי לנסות מיילד. שכבתי וכל הזמן אמרתי לעצמי בראש לפני מנגינה מסוימת: "הולך להיות לי עכשיו חצלול וזה הולך להיות החצלול הכי טוב שאי פעם היה לי". עכשיו, אני חושבת שהרגשתי את הויברציות של ווילד כי לפעמים היו לי כאלה קטעים שחלקים מהגוף שלי זזו בצורה לא רצונית. אבל זה היה במידה חלשה. חוץ מזה הברך שלי הרגישה נוקשה. האם הייתי באמצע תהליכים של ווילד?

ודרך אגב -

עכשיו היד שלי רועדת. וגם אני חושבת ששמעתי את הרוח נושבת בצורה מוגזמת, כי כשאני מקשיבה עכשיו לרוח כל מה שאני שומעת זה המאוורר. אז יכול להיות שהייתי בתהליכי ווילד?

שלא לדבר על זה

שבכלל רציתי מיילד, ולא ישנתי 5-6 שעות בכלל. ישנתי 8 שעות.

אלונגו

New member
8 שעות זה יותר מדי...

את לא עייפה אחרי 8 שעות ולא תוכלי לחזור לישון! פרט לזה שעדיף אחרי 6 שעות, כי זה בדיוק סיום של מחזור שינה... ניסיתי היום לעשות ווילד אחרי 6 שעות שינה ושעה אחת ערות. נרדמתי :(

רגע אבל

מה עם התחושות שהרגשתי? זה היה סתם משהו פסיכולוגי וסתם רציתי להאמין שאני עוברת ווילד?

Variety

New member
תגובה

היי, לדעתי ללכת לישון בחלום צלול, יכול לגרום לאיבוד המודעות. אך, אם תעשי מדיטציה עמוקה בזמן חלום צלול, להכנס למצב עוד יותר מדיטטיוי מהחלום הצלול, את תגיעי לצלילות בדרגה הרבה יותר גבוהה מאשר בחלום צלול, ולמודעות שבחלום צלול אי אפשר להגיע אליה ככה סתם. כמו שבערנות, אי אפשר להגיע ליכולות של חלום צלול בלי למדוט לחלום הצלול (למשל ווילד זה סוג של מדיטציה של שינוי המודעות). בחלום צלול, אם את מגיעה לרמה מספיקה של מודעות שהעולם שאת נמצאת בעצם חלום, ואת לא צריכה גוף - אפשר הכל. אני אוהב להיות בגוף שלי בחלום, אבל קרה לי שבאמצע חלום רגיל, שבו הייתי צופה מן הצד, במבט מלמעלה כזה חסר גוף, הבנתי שאני חולם. פשוט נכנסתי לגוף של איזה ייצור שהיה שם :) למרות שהייתי בקלות יכול להסתובב חסר גוף ולעשות אותם דברים. אני מניח שאם אני באמת אחשוב על זה בחלום, אני לא אכנס לגוף. חלום צלול יכול להראות אמיתי כמו המציאות הזאת, ואף יותר, יותר חיי מבחינת צבעים. זה נשמע מוזר, אבל אפשר להגיע לכך שהצבעים יראו יותר חיים, הכל יותר מדוייק. אבל בכלליות את יכולה להבדיל בין מציאות לחלום, כי אם כך, המציאות יכולה להיות יותר מטושטשת מהחלום, או החלום מן המציאות. גם יש הרגשה כללית שונה מאשר במציאות, לפחות אצלי זה ככה, ואני תמיד יכול להבדיל בין חלום למציאות. ע"פ ההרגשה הכללית, כאשר אני צלול.

תודה על התגובה

מאז שגיליתי את תפוז אני לומדת על דברים חדשים כל יום...

למעלה