דרך אגב שלומצוש...

נעמתוש

New member
תמר תקראי את זה..

ועכשיו לטרבלסי, זו הייתה אמורה להיות בדיחה או שממש ברצינותיזם, ואם כן, זו דרך מוזרה להביע את זה, ואם זה בדיחה לא כ``כ הצחיק אותי... עמית בן 11 וחצי...

תראה...

זה לא היה ממש בצחוקיזים בטח לא צחוקיזים שאמור להצחיק אולי אירוניה אבל קשה נורא להסביר כי זה לא היה אירוניה או ציניות אני כבר יכתוב לשלומצי אימייל וינסה להסביר היה בזה לא מעט רצינותיזים ממני א.

sharon91

New member
אני רק מקווה

שזאת לא תהפוך לאובססיה. עזבו הסברים, או איך הגעתי לזה, לא אפרט הפעם, אבל בכל זאת, מקווה.

sharon91

New member
וואי..

אני יודעת בדיוק איך אתה מרגיש, אני חושבת... טוב, לא ממש מנסיון, אף פעם לא ``התאהבתי`` במישהו או אפילו נדלקתי על מישהו מהאינטרנט שלא ראיתי אותו... אבל הקטע שזה לא ממש סתם מהאינטרנט, ואם אני לא טועה, אתמול סיימת לקרוא את כל היומן, נכון? ואז שמת לב בו, שאיזה קטעים עם השלומצי הזאת, ואיזה כיף להיות איתה, ואיזה חיים מעניינים יש ה, ובכלל, איזה חמודה היא. ועכשיו אתה נורא רוצה גם להיות חלק מהחיים של הילדה הנורא חמודה הזאת, נכון? טוב, זאת הפרשנות שלי... אז..

gomshan

New member
קראתי, והלם זה מה שאני חושבת

אתה חושב, ששלומצי היא הטיפוס שלך??? היא נשמעת עצמאית כזאת, לא כל כך מתאים לחוזרים בתשובה... זכותך לרגשותך, אבך כדי שתשאל אם היא רוצה שתחשוף אותם בציבור... תמרי

נעמתוש

New member
הי תמרי זאת נעמה

ה שלומך מה המצב רציתי לשאול אותך תמרי את חברה שלי ממני נעמנות

gomshan

New member
איזו שאלה

בוודאי שאת חברה שלי!!! אנחנו חברות טובות מאוד!!!

למעלה